تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 22 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 216

نام تاپيک: Battlefield 2142

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام
    خدا یا شکرت
    الان نمیدونید که من چقدر خوشحالم
    سیدی سالم رو که نصب کردم مشل ارور حل شد
    الان حدود 1 ساعت داشتم بازی میکردم
    ولی خیلی سخته
    بدون ترینر یکم اعصابت خورد میشه
    حد اقل برای اینکه تیرهات زود تموم میشه
    ولی کلا بازی عالی هست
    حتما بازی کنیدش
    آخرش هم من باختم بس که بازی سخت بود کلا گروه ما باخت

حالا من پایه بازی آنلاین هستم
    کاوه جان حاظری؟

ALI_PERS!@N جان والا نمیدونم ولی هم رمتون کمه هم cpu از گرافیکت هم سر در نیاوردم من بیشتر از geforce سر در میارم
    ولی یه تست کن شاید جواب داد خدا رو چه دیدی

داره خودمونی میشه The Knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Battlefield

پيش فرض

سری بازی های BattleField توانسته است برای شرکت Digital Illusions، شهرت بسیاری را به همراه داشته است. بازی هایی که میدان های جنگ را به نمایش می کشند و به شما اجازه می دهند تا با استفاده از نیرو های مختلف، تلاش کنید تا بر دشمنان خود غلبه کنید. پس از عرضه نسخه دوم این بازی و موفقیت فوق العاده آن، شرکت سازنده این بازی، دست به ساخت نسخه ای جدید از آن را زده است. نسخه ای که سال ها بعد از دو نسخه قبلی به وقوع می پیوندد وBattleField 2142 نام دارد.
    ---------------------------------------------------

خود را آماده نبرد هایی سخت و سرنوشت ساز کنید.
    BattleField 2142 داستانی از مرگ و زندگی را روایت می کند. ماجرای بازی از سال 2105 شروع می شود که به صورتی غیر منتظره یخ ها، شروع به در برگرفتن کره زمین می کنند. در طی سال ها، این یخ ها کم کم پیشروی می کنند و قسمت های بیشتری از زمین را غیر قابل سکونت می کنند. در این بین مردم نیز مجبور به سفر به مکان های قابل سکونت می شوند. در سال 2142، درست 200 سال بعد از BattleField 1942، تنها منطقه ای کوچک برروی زمین باقی مانده است و مردم نیز به سوی آن هجوم می آورند. اما در این مکان کوچک تمام جمعیت جهان، نمی تواند زندگی کند. به این دلیل جنگ هایی سخت شروع می شود که تنها هدف آن ها زنده ماندن است. این طور که ذکر شده در طول بازی دو قدرت اصلی وجود خواهند داشت که هنوز نام آن ها فاش نشده است ولی به احتمال زیاد اروپا و آسیا خواهند بود.

BattleField از همان نسخه اول یک بازی چند نفره بوده است و قسمت تک نفره آن هیچوقت نمی تواند برای بازیکنان مانند این قسمت جذاب باشد.خوشبختانه برای نسخه دوم این بازی در ایران نیز سرور هایی وجود دارند که البته مشکلات فراوانی هم دارند. طبق گفته سازندگان این نسخه از بازی، به قدری عالی است که حتی نمی توان آن را وصف کرد. آن ها برای نام بردن اسم این بازی از ریاضی استفاده کرده اند و گفته اند که اگر جذر عدد 4588164 را بگیرید یا عمل 3213÷3×2 را انجام دهید نام بازی را به دست می آورد. هنوز دلیل اینگونه اسم بردن از بازی برای هیچکس مشخص نیست.

مانند قبل نقشه های مختلفی برای بازی وجود دارند که علاوه بر حالت چند نفره، می توانید در آن ها به صورت تک نفره و تمرینی به بازی بپردازید. BattleField 2142 می تواند در هر نقشه از 64 نفر به صورت چند نفره پشتیبانی کند. در این نسخه علاوه بر حالت معمول بازی، conquest که در آن باید مناطق بیشتری را با برافراشتن پرچم خود در آن ها کسب می کردید، حالت جدیدی به نام Titan نیز به این نسخه اضافه شده است. در این حالت یکی از گروه ها باید از شی ای به نام Titan محافظت کند و گروه دیگر باید آن را نابود کند. برای اینکار گروه دوم ابتدا باید با استفاده از موشک هایی دفاع Titan را از بین ببرد تا بتواند به آن صدمه بزند. پس از این با یک بمب گذاری Titan نابود خواهد شد.

در BF2142 شما می توانید از بین 4 نیروی مختلف یکی را انتخاب کنید. نیروی شناسایی که در واقع ترکیبی هستند از نیروی ویژه و تک تیر انداز و کار هر دو را انجام می دهند. مهندس ها که برای مقابله با تانک ها و همچنین پشتیبانی استفاده می شوند. نیروی حمله که وظیفه جان رسانی را نیز به گردن دارند. نیروی پشتیبانی که برای تعمیر وسایل و پشتیبانی از دیگر نیرو ها استفاده می شود. اینطور که گفته شده شما حتی می توانید نیرو های مورد علاقه خود را با تجهیزات دیگر بسازید.

با توجه به اینکه بازی در زمان آینده به وقوع می پیوندد شما دارای تجهیزات پیشرفته ای هستید.
    با توجه به اینکه این نسخه در زمان آینده به وقوع می پیوندد، در طول بازی سلاح ها، تجهیزات و وسایل پیشرفته بسیار گوناگونی هم وجود دارند. همانطور که انتظار می رود اسلحه ها دارای تکنولوژی بسیار پیشرفته ای هستند و از قدرت بالایی برخوردار هستند. همچنین وسایل بسیار جالبی از قبیل ربات ها، تانک های لغزنده و وسایل پرنده جالبی نیز در بازی دیده می شوند. یکی دیگر از نکات جالب در بازی وجود یک پوشش برای استفاده است که شما را در برابر تمام افراد نامرئی می کند و از این راه می توانید به درون نیرو های دشمن نفوذ کنید. نقشه ها و محیط هایی که در BF2142 وجود دارند بسیار بزرگ هستند و معمولا هم سراسر پوشیده از یخ هستند و سرما در آن ها بیداد می کند.

از نظر گرافیک و صدا هنوز چیز زیادی از بازی معلوم نشده است اما از فیلم های منتشر شده تا کنون پیدا است که بازی دارای گرافیکی خارق العاده است. همچنین شایعاتی در مورد ساخت یک قسمت جلو رفتنی برای قسمت تک نفره به گوش می خورد. در مجموع BF2142 بازی ای فوق العاده است که قرار است پاییز امسال وارد بازار آمریکا شود. این بازی شما را وارد مبارزاتی مرگبار برای مرگ و زندگی خواهد کرد. فکر می کنید می توانید در این مبارزات پیروز شوید؟
    ----------------------------
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

ممنون Knight- جان

دوستان برای آنلاین بازی کردند باید این صفحه رو پر کنید
    من به مشکل برخوردم
    از کاوه جان چون این بازی رو آنلاین بازی کرده میخوام این صفحه رو کامل توضیح بده و در مورد آنلاین بازی کردن هم یه توضیح بده
    راستی کشور ایران جزو کشور ها نیست پس ما کجا رو انتخاب کنیم؟
    مشکل اصلی من تو zip-postal cod هستش
    ممنون میشم

Last edited by *hamedkhatar*; 19-10-2006 at 12:15.

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

سلام
    حامد جان میخواستم بدونم علی بابا این بازی رو تو چند سی دی داده بیرون؟
    راستی الان از کجای اصفهان میشه این بازی رو گرفت؟
    من خودم بچه فولاد شهر هستم...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط Evolution37
    سلام
    حامد جان میخواستم بدونم علی بابا این بازی رو تو چند سی دی داده بیرون؟
    راستی الان از کجای اصفهان میشه این بازی رو گرفت؟
    من خودم بچه فولاد شهر هستم...
    سلام
    بازی در 5 سیدی منتشر شده
    مرزکز اصلی علی بابا:
    اصفهان - چهار راه نقاشی - از طرف چهار راه نقاشی که به طرف خاجو بیای سمت راست خیابون ساختمان حامد طبقه پایین شرکت نارسیس- نارسیس اسم مغازه هستش
    هواست باشه بعد از یه لوازم التحریر معروف هست اسمش فکر کنم محمود باشه یادم نیست و قبل از یه دبیرستان که فکر کنم صارمیه باشه بازم یادم نیست
    بگردی پیدا میکنی
    جاهای دیگه نمیدونم کجا آوردند

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

ممنوووووووووون

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط *hamedkhatar*
    سلام
    میگم شما موقع نصب همون پیغامی رو که به من داده به شما نداد؟
    چون مشکل منم حل نشد
    راستی گرافیکت چیه؟
    سلام.
    والا نه.پيغام خاصي نداد.
    گرافيكم 256 جي فورس.

داره خودمونی میشه The Knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Battlefield

پيش فرض

دوستان برای آنلاین بازی کردند باید این صفحه رو پر کنید
    من به مشکل برخوردم
    از کاوه جان چون این بازی رو آنلاین بازی کرده میخوام این صفحه رو کامل توضیح بده و در مورد آنلاین بازی کردن هم یه توضیح بده
    راستی کشور ایران جزو کشور ها نیست پس ما کجا رو انتخاب کنیم؟
    مشکل اصلی من تو zip-postal cod هستش
    ممنون میشم
    ناراحت که نمیشی من جوابت رو بدم؟
    شما واسه آنلاین بازی کردن تمام بازی های EA نیاز به یه اکانت EA داری و داشتن بازی کامل. یعنی اریجینال که کرک نشده یا اگه کرک شده روی سرور مجازی بازی کنی. واسه ساختن اکانت EA هم بهترین کار اینه که تو سایت خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اکانت بسازی تا دیگه لازم نباشه تو بازی دردسر داشته باشی

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

دوستان اگه من یکی دوبار بازی رو آنلاین بازی کردم واسه کرکی بود که واسه آنلاین بازی کردن اومده بود که متاسفانه الان کار نمیده !
    ولی حامد جان واسه ثبت نام من کشور رو usa و کد پستی رو 95698 زدم. بقیشم که خودت میدونی !

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط Knight-
    ناراحت که نمیشی من جوابت رو بدم؟
    شما واسه آنلاین بازی کردن تمام بازی های EA نیاز به یه اکانت EA داری و داشتن بازی کامل. یعنی اریجینال که کرک نشده یا اگه کرک شده روی سرور مجازی بازی کنی. واسه ساختن اکانت EA هم بهترین کار اینه که تو سایت خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اکانت بسازی تا دیگه لازم نباشه تو بازی دردسر داشته باشی
    نه عزیز چرا باید ناراحت بشم خیلی هم ممنون
    اگه کسی راهی پیدا کرد که بشه راحت آنلاین بازی کرد بیاد اینجا آموزش بده که یه وقت قرار بزاریم با هم بازی کنیم

ممنون کاوه جون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •