خوب من یه فیلم mkv دیگه امتحان کردم و اون رو پخش میکنه. حالا اون یکی ها چه فرقی میکردن که پخش نمیکنه، نمیدونم.
فعلا آپدیت نمیکنم، احتیاجی به فرمان صوتی ندارم.
خوب من یه فیلم mkv دیگه امتحان کردم و اون رو پخش میکنه. حالا اون یکی ها چه فرقی میکردن که پخش نمیکنه، نمیدونم.
فعلا آپدیت نمیکنم، احتیاجی به فرمان صوتی ندارم.
سپاس
به نظر شما، اولا، آپدیت 1117 رو انجام بدم؟ مشکل فانکشنالی پیش نمیاد؟ ( از نقص توی اجرای فایل ها با فرمت های مختلف تا نمایش زیرنویس فارسی یا ... )
ثانیا، با توجه به اینکه حافظه ی دستگاه حدودا 2گیگه، این آپدیت هم نزدیک 800مِگ هست، با نصب این آپدیت تقریبا نصف حافظه پر میشه، درسته؟ بعدش اینجوری کارکرد سیستم سنگین نمیشه؟ ( مثل ِ گوشی ای که مموریش داره پر میشه! )
دوست عزیز
با آبدیت حافظه تان اشغال نمی شود و در ضمن طبق گفته دوستان آبدیت جدید مشگلات را حل کرده
آپدیت 1117 از طریق اینترنت به تازگی قابل ارتقاء هست و با حجم 720mb و سرعت دانلود 450kb حدود 40 دقیقه طول میکشد
به غیر از فعال شدن کنترل صوتی تغییری در تصویر مشاهده نمیشه مثل قبل هست
به نظر میرسه سامسونگ فقط تبلیغات گسترده داره و از لحاظ کیفیت تصویر مناسب نیست , و با کمی هزینه بیشتر گزینه ی بهتر پاناسونیک هست .
پاناسونیک عالیه ولی گرونترین برند بازاره و نباید با این سری از تلویزیون های سامسونگ مقایسه ش کنید. ضمن اینکه بنده این تلویزیون رو دارم و با شارپ 830 ، سونی ex630 و ex520 و الجی 66000 مقایسه کردم، "اگر تنظیمات تصویر رو درست کرده باشید" هیچ ایرادی نداره کیفیت تصویرش خیلی هم خوبه. اگر خواستین این تنظیماتی هست که من ست کردم و کاملا راضیم روزی 4 پنج ساعت پاش میشینم بعنوان مانیتور، فیلم هم میبینم، اینترنت وآفیس و...:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی تلویزیونت سالمه؟
Last edited by Masoud.Neshat; 08-04-2014 at 14:10.
سلام با آپدیت کردن که مشکلی پیش نمیاد برا تلویزیون؟؟؟
گارانتی شاملش نمیشه ها
دوست عزیز
اگر تلویزیو ن تان مشگل ندارد آبدیت نکنید
مشکل فقط همون کنترل صوتیشه
دوست عزیز
پس آبدیت کنید
دوستان،
کنترل صوتیش چطوریه؟ یعنی مثل منویش آبشاریه، یعنی اول باید بگی مثلا tools بعد گزینه بعدی، بعد گزینه بعدی یا کاربرهای اصلی یک keyword سرراست دارن و مستقیم با گفتن اون میرن داخل همون گزینه؟
مثلا برای 3d چی باید بگیم؟ یک کلمه است؟ یا چند تا پشت سرهمه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)