تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 21 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 204

نام تاپيک: راه حل مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ سری E و F روی کامپیوتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

باسلام
    ضمن تشکر فراوان
    skype را نصب کردم. اینکه می‌فرمایید در حالت آماده به کار از آن خارح شویم یعنی چه؟ در تنظیمات آن گزینه ای ایست که می‌گوید در هنگام روشن شدن اسکایپ اجرا شود. که آن را روشن کرده‌ام و در هنگام روشن شدن تلویزیونٰ اسکایپ فعال می‌شود.
    برنامه‌های اشاره شده را نیز مطابق آنجه آورده‌اید دانلود کرده‌ام و از حالت زیپ خارج کرده ام و روی فلش ریخته‌ام. البته فولدر Data در هر دو وجود دارد که جایگذین و اضافه میشود.
    همه اینکارها را انجام داده‌ام ولی در اسمارت هاب برنامه سامیگو دیده نمی‌شود.
    تصویری از اسمارت هاب تلویزیون را در زیر می‌آورم.
    [IMG]C:\Users\haddadian\Pictures\20131215_220113.jpg[/IMG]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام
    ضمن تشکر فراوان
    skype را نصب کردم. اینکه می‌فرمایید در حالت آماده به کار از آن خارح شویم یعنی چه؟ در تنظیمات آن گزینه ای ایست که می‌گوید در هنگام روشن شدن اسکایپ اجرا شود. که آن را روشن کرده‌ام و در هنگام روشن شدن تلویزیونٰ اسکایپ فعال می‌شود.
    برنامه‌های اشاره شده را نیز مطابق آنجه آورده‌اید دانلود کرده‌ام و از حالت زیپ خارج کرده ام و روی فلش ریخته‌ام. البته فولدر Data در هر دو وجود دارد که جایگذین و اضافه میشود.
    همه اینکارها را انجام داده‌ام ولی در اسمارت هاب برنامه سامیگو دیده نمی‌شود.
    تصویری از اسمارت هاب تلویزیون را در زیر می‌آورم.
    [IMG]C:\Users\haddadian\Pictures\20131215_220113.jpg[/IMG]
    دوست عزیز
    تصویری وجود ندارد و اینکه آیا وقتی برنامه را روی فلش می ریزید و به تلویزیون متصل می کنید این عمل را در موقع خاموش بودن تلویزیون انجام می دهید یا در موقع روشن بودن تلویزیون؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام
    از طریق کامپیوتر برنامه‌ها را روی فلش می‌ریزم و در حالی که تلویزیون خاموش است آن را به تلویزیون وصل مینمایم. بعد تلویزیون را روش می‌کنم.
    بعد از چند لحظه اسکایپ فعال می‌شود. در اسمارت هاب میروم ولی هیج برنامه‌ای به لیست اضافه نمی‌شود.
    ببخشید تصویر را نمی‌توانم آپلود کنم. در صورت امکان می‌توانم برایتان میل نمایم.
    باتشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    از طریق کامپیوتر برنامه‌ها را روی فلش می‌ریزم و در حالی که تلویزیون خاموش است آن را به تلویزیون وصل مینمایم. بعد تلویزیون را روش می‌کنم.
    بعد از چند لحظه اسکایپ فعال می‌شود. در اسمارت هاب میروم ولی هیج برنامه‌ای به لیست اضافه نمی‌شود.
    ببخشید تصویر را نمی‌توانم آپلود کنم. در صورت امکان می‌توانم برایتان میل نمایم.
    باتشکر
    دوست عزیز
    این برنامه تست شده است و باید عمل کند شما می توانید چندین بار امتحان کنید البته به فاصله چند مدت تا تلویزیونتان برنامه را بشناسد و عکس را برایم به این ایمیل بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

جناب آقای مهندس متین‌پور
    باسلام
    دو تصویر شامل تصویری از اسمارت هاب تلویزیون و یک تصویر از آنچه روی فلش است را از طریق میل برای شما ارسال کرده‌ام.
    خیلی مزاحمتان شده‌ام من بازهم سعی می‌کنم ولی چنانچه نکته‌ای یا لم خاصی وجود دارد راهنمایی نمایید.
    باتشکر فراوان
    حدادیان

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب آقای مهندس متین‌پور
    باسلام
    دو تصویر شامل تصویری از اسمارت هاب تلویزیون و یک تصویر از آنچه روی فلش است را از طریق میل برای شما ارسال کرده‌ام.
    خیلی مزاحمتان شده‌ام من بازهم سعی می‌کنم ولی چنانچه نکته‌ای یا لم خاصی وجود دارد راهنمایی نمایید.
    باتشکر فراوان
    حدادیان
    دوست عزیز
    آیا هردو برنامه ای را که گفتم در روی فلش ریختید یا یکی از آن را ؟ اگر هردو را نریخته باشید برنامه عمل نمی کند. چون در تصویر فقط من یک برنامه را دیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

باسلام
    برنامه دوم فقط یک فولدر دیتا Data است که بعد از باز شدن در داخل همان فولدر Data از برنامه اول ریخته می‌شود. اگر حالت دیگری باید داشته باشد بفرمایید.
    ضمنا در فایل زیپ شده samygo یک فایل Data.zip در فولدر Data است. این فایل پسورد دارد و آن را همان طور نگه داشته‌ام.
    باتشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام
    برنامه دوم فقط یک فولدر دیتا Data است که بعد از باز شدن در داخل همان فولدر Data از برنامه اول ریخته می‌شود. اگر حالت دیگری باید داشته باشد بفرمایید.
    ضمنا در فایل زیپ شده samygo یک فایل Data.zip در فولدر Data است. این فایل پسورد دارد و آن را همان طور نگه داشته‌ام.
    باتشکر
    دوست عزیز
    برای تلویزیون این دو فایل را استفاده کن امیدوارم مشگلتان حل شود.
    [ATTACH]61442 [/ATTACH][ATTACH] 61443[/ATTACH]
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

جناب آقاي مهندس متين‌پور عزيز
    باسلام
    متاسفانه من روي تلوزيون f8880 نتيجه‌اي نگرفتم.
    سئوال ديگري داشتم
    آيا نرم‌افزاي (browser) وجود دارد كه روي اين نوع از تلوزيونها نصب شود و همه‌ي محتواي يك فلش يا هارد مشاهده شود و بتوان توسط آن فايلهاي آفيس (word و powerpoint) را اجرا نمود؟
    اگر هست به چه صورت اين كار انجام مي‌شود؟
    باتشكر فراوان

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب آقاي مهندس متين‌پور عزيز
    باسلام
    متاسفانه من روي تلوزيون f8880 نتيجه‌اي نگرفتم.
    سئوال ديگري داشتم
    آيا نرم‌افزاي (browser) وجود دارد كه روي اين نوع از تلوزيونها نصب شود و همه‌ي محتواي يك فلش يا هارد مشاهده شود و بتوان توسط آن فايلهاي آفيس (word و powerpoint) را اجرا نمود؟
    اگر هست به چه صورت اين كار انجام مي‌شود؟
    باتشكر فراوان
    دوست عزیز
    اگر مو به مو و بذرستی موارد را انجام دهید حتما کار می کند چون این برنامه کاملا تست شده است و در ضمن این تلویزیون خودش قابلیت
    browser را دارا می باشد و در قسمت اسمارت هاب قرار دارد و شما فایلهای را که غیر از apps ها و یا فریمور و یا فایلی که مخصوص تلویزیونتان نوشته شده باشد نمی توانید دانلود و نصب کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •