تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 146

نام تاپيک: 50 شخصیت برتر تاریخ بازی های ویدئویی

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

شک ندارم اومدن دانته تو لیست 10 تا کار البرز بوده.... گرالت رو هم نابود کردید بازم میگم گرالت باید تو 5 تا میومد : دی

جای کارکتر هایی از نظر من خالی بود , ولی با وجود اینکه بیشتر از 50 کارکتر رو نمیشد انتخاب کرد و گزینه های خیلی بهتری هم شاید نسبت به اونا بودن دیگه نشد تو این لیست باشه ...

ویرایش : دیدم اسنیک 6 شده بسی خوشحال شدیم اینقدر که هایپ شدیم فک کردم نیست! بعد دوباره دیدم هست گفتم این از کجا اومد تو رده 6 ؟؟
    دوستان همچنان با کلیک روی تصاویر شخصیت ها از والپیرها و موزیک های مخصوص انها لذت ببرید.
    کلا کارت حرف نداره
    Last edited by Killzone2; 18-10-2013 at 23:34.

2. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

DANTE همچین یه نمه هایپ شده 8 زیاد واسش خدایی....انحصاری ها هم که ... منتظر تاپ 5
    +
    این شخصیت FC3 هم هایپ شده واقعا همچین شاخم نبود ....پتانسیلش بالا بود ولی استفاده نشد ازش

4. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

فقط مارکوس

6. این کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

@ حمید
    میزنم شقه شقه ـت میکنما،دانته رو باید با اشعار خیام تفسیر کرد کار هرکسی نی :ذی

@ سهیل
    بجون شهرام اصلا با حامد شکرآبم یه مدت،اصلا در رتبه بندی ها نظر کسی رو نپرسید این بچه :ذی

@ حامد [u ever cry]
    صحبت کردن منباب رتبه بندی ها در مقام سخن به گونه ای مضحک درمیاد،زیرا کسی که این همه زحمتو نبینه و گیر بده به سلیقه ی طرف از مرام و معرفت به دوره.چی گفتم الان؟

با این پیش زمینه: آخه من تورو از کدوم زاویه بزنم حامد؟؟ دانته پایین تر از کریتوس؟؟ دانته پنجاهم میشد بهتر بود دیگه! بوی توطئه میاد...خیلی این قضیه بو داره،بوی میرزا قاسمی میده! :ذی

8. 5 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

DANTE همچین یه نمه هایپ شده 8 زیاد واسش خدایی....انحصاری ها هم که ... منتظر تاپ 5
    +
    این شخصیت FC3 هم هایپ شده واقعا همچین شاخم نبود ....پتانسیلش بالا بود ولی استفاده نشد ازش
    اره حمید, دانته البته شخصیت خوبیه ولی همین قرار گرفتنش تو این رده کلا یه جوری بود! با این حال سلیقه ها فرق میکنه ... دانته واقعا یک شاهکار بود ( کارکتر dmc جدیده رو دانته حساب نمیکنم!) نمیشه از خوبی های این کارکتر هم عبور کرد اگر هم تو این لیست نبود عجیب بود.

درمورد شخصیت فارکرای 3 هم باهات موافقم اگر کلی باشه جوکر تو Batman Arkham هم از نظر شخصیت پردازی هم صدا و هم منفی بودن خیلی بهتر از اون بود.

با این پیش زمینه: آخه من تورو از کدوم زاویه بزنم حامد؟؟ دانته پایین تر از کریتوس؟؟ دانته پنجاهم میشد بهتر بود دیگه! بوی توطئه میاد...خیلی این قضیه بو داره،بوی میرزا قاسمی میده! :ذی
    کریتوس اعصاب نداره , کچل هم هست کلا برتری بسیار زیادی داره نسبت به دانته کبیر! : دی
    Last edited by Killzone2; 19-10-2013 at 00:05.

10. 6 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

@ حمید
    میزنم شقه شقه ـت میکنما،دانته رو باید با اشعار خیام تفسیر کرد کار هرکسی نی :ذی

@ سهیل
    بجون شهرام اصلا با حامد شکرآبم یه مدت،اصلا در رتبه بندی ها نظر کسی رو نپرسید این بچه :ذی

@ حامد [u ever cry]
    صحبت کردن منباب رتبه بندی ها در مقام سخن به گونه ای مضحک درمیاد،زیرا کسی که این همه زحمتو نبینه و گیر بده به سلیقه ی طرف از مرام و معرفت به دوره.چی گفتم الان؟

12. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

+
    کلا شخصیت هایپ شده زیاد داریم ( حالا نمی خوام بگم دانته هست یا نه) که بعضی هاشون از اونجایی که انحصاری هستن یه عملیات شهادت طلبانه می خواد توضیحش
    +
    در مورد لیست و تاپیک و رتبه بندی ها و کلا کارای این تاپیک 99 درصد با حامد بود و زحمت خیلی زیادی کشید که بازم جا داره ازش تشکر کرد و همچنین از کسانی که چند خط نوشتن و همکاری کردند
    +
    در مورد اینکه لیست نامتعادل هست یه سری اعمال نظرهایی شد در دقیقه ی آخر که شاید اونا باعث نامتعادل شدن تاپیک شد که اگه قرار بود رتبه بندی ها هم تغییر کنه تاپیک زمان زدنش دچار مشکل می شد و حامد گفته بود فلان موقع این تاپیک زده میشه، خلاصه این مسائل باعث شد از نظر بعضی دوستان نامتعادل به نظر برسه ( همین نامتعادل بودنش به نظرم بهتره تا نبودن یه سری شخصیت ها) که من مسئولیتش رو قبول میکنم : دی
    +
    در مجموع این کار با توجه به نقص هاش، نکات مثبت خیلی بارز تری داره و خیلی طبیعی هست که تو هر چیزی یه نکته ی منفی باشه اما مهم اینه که نکات مثبت اینقد برجسته باشن که بشه بقیه رو نادیده گرفت که الان همینطوره..

موفق باشد

14. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خداییش برید چندتا از این لیست های TOP 50 , Greatest characters و ... رو تو گوگل سرچ بزنید ببنید چه لیست های خوب و متعادلی از چه سایت های معتبری میبینید بعد بیایید بگید این لیست مورد داره و فلان .... ( طرف حسابم همه هستن )
    به نظر من که لیست خوبیه

ولی خوب اگه امکان این رو میداشت که نظرسنجی بشه خیلی جالب تر میشد ....
    سعید با نظرسنجی موافقم و خیلی وقته که خودم تو فکرش هستم اما اون چیزی که من تو ذهنم پرورش میدادم یک نظرسنجی ساده نبود بلکه می خواستم یک کارکتر بتل حسابی راه بندازم
    به صورت سازمان یافته و دورهای گروهی بعد یک هشتم و بعد نیمه نهایی و فینال برگذار کنم.

اما اینجا دو تا مانع بزرگ وجود داشت که من در طول این مدت بهش رسیده بودم.
    یکی این که تعداد شرکت کنندگان در نظرسنی ها خیلی کمه، مثلا بیشتر توجه من در چند نظرسنجی که در طول این مدت زده شده به تعداد نفرات بود که سقفش همون نظرسنجی بهترین شوتر بود که فکر کنم 110 نفر شدن و این تعداد یک کارکتر بتل رو جواب نمیده به نظرم حداقل باید 250 نفری شرکت کننده باشن.
    مورد دوم نشناخته شدن شخصیت ها هستن، هر چقدر هم یک فرد عکس و تصویر و شهرت یک شخصیت رو که باهاش بازی نکرده و هیچ تجربه ای ازش نداره ببینه و بشنوه باز هم موقع رای گیری بیشتر تمایلات به کارکتری میره که باهاش بازی کرده- اون موقع مثلا میبینیم که تو همون دور اول کسی مثل اسنیک یا هر شخصی که انحصاری هستش یا قدیمی هستش حذف شد رفت.

وگرنه اگر تمایل دارید نظرسنجی بزنیم مشکلی نیست 30 نفر شخصیت جمع و جور کن با یکی از مدیران تیم در میون بزارید حالا خودت یا هر کدام ا زدوستان باشن تاپیکشو بزنید و شرکت کنیم.

-----------------------------------------

در مورد تاپیک و رتبه هاش هم که مسعود جان صحبت اصلی رو بیان کردن و روال کار همون طوری بود که گفت، هدف ما ایجاد یک تیم تحریریه هستش برای همچین لیست هایی تا در اینده زده بشه
    اون کار گروهی هم زدم تا نه تنها ملت بیشتری حضورداشته باشن بلکه نسبت به رتبه ها هم مشورت بشه.
    اما خب استقبال اون طور که انتظار داشتم نبود و مخصوصا از پیش کسوت ها، حتا دوستانی که در تهیه مطلب شرکت کردن بیشترشون میگفتن رتبه مهم نیست و رتبه رو در اختیار من گذاشتن.
    تاپیک کار گروهی هم که بالای یک ماه باز بود اگر کسی ایده و فکر خاصی نسبت به پیش برد هر چه بهتر تاپیک داشت میتونست بیان کنه و اگر هدف و ایده من اشکالی داشت میتونستیم رفعش کنیم که خب اون مورد هم در سکوت سپری کرد.
    اما خب تو این مدت بودن تعداد دوستانی که مشورت کردن، کمک کردن، شخصیت هایی بودن که به پیشنهاد دوستان وارد شدن و به پیشنهاد دوستان خط خوردن مخصوصا مسعود که کمک خیلی زیادی برای بهبود کیفی لیست انجام داد. متشکریم ازش
    مهمترین نکته هم رضایت اقشار جامعه بود که این نکتش واقعا سخت بود

@ سهیل
    ای که شمشیر ربلیون دو شقت کنه مگه تو نبودی که صبح تا شب ور دل من دانته دانته می کردی
    حتا تهدید کرده بودی که دانته باید در بین 10 تا باشه.

+
    در پست بعدیم راهنمایی های لازم برای پیش بینی 5 شخصیت بعدی رو انجام میدم، حالشو بریم

16. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خیلی عالیه ...
    خسته نباشی حامد
    فقط در مورد لیان مخالفم ... باید اول میشد .
    اصلا مگه شخصیت بهتر از لیان و ایدا داریم تو بازی های کامپیوتری ؟

18. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

5 تا از شاخ ترین کاراکتر بازی ها ششم تا دهم شدن ، که خودم فکر میکردم حداقل یکی دو تا شون تو لیست اول تا پنجم هستن ...
    حسابی منتظرم ببینم کیا رتبه اول تا پنجم رو به دست میارن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •