تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 118

نام تاپيک: حقیقت داریم ؟

داره خودمونی میشه COD MW3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من یه دوست داشتم بچه بودیم میگفتش ما همه سلولیم تو بدن یک انسان بزرگتر....آیا همچین چیزی هستش؟ یعنی مثلا ما همه واقعا سلول و گلبول هستیم ؟

مثلا اسرائیل یه غده سرطانیه و ما گلبولهای قرمز هستیم و باید باهاشون بجنگیم....

واقعا من گیج شدم.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ببینید من اینجا نمیخوام چیزی رو اثبات یا نفی کنم ..منظور من اینه که بحث منطقی و فلسفی یا علمی نمیخوام انجام بدم و ممکنه حرف های من رفرنس علمی نداشته باشه . میخوام دوستانه بشینیم با هم بحث کنیم من نظر خودمو میگم اونایی که با من موافقن تایید کنند اونایی هم که مخالفن نظر خودشونو بگن...

به قول مولانا روزها فکر من این است و همه شب سخنم. که چرا غافل از احوال دل خویشتنم. از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود. به کجا میروم آخر ننمایی وطنم
    ببینید ما انسان ها در واقع روح هستیم که در کره زمین به مدت خیلی کوتاه زندگی میکنیم بعد از یک مدت 60-70 سال میمیریم .در واقع ما در یک برنامه شبیه سازی شده و مجازی که توسط خالق (GOD) طراحی شده در حال زندگی هستیم (Destiny).این زندگی مثل یک فیلم سینمایی یا یک خواب زودگذر میمونه و با فرارسیدن مرگ تمام میشه ..در واقع چیزی به اسم مرگ وجود نداره مرگ یعنی روح ما از جسم مادی ما جدا شده و به عالم برزخ میره و در واقع بر اساس شایستگی ما و اعمال و رفتار و کارنامه ای که در کره زمین کسب کردیم و درجه ی روحی ما انجا به طور دقیق دسته بندی میشیم و حساب و کتاب دقیق و واقعی وجود داره و حق هیچ کسی ضایع نمیشه و خوبها و بدها از هم جدا خواهند شد و زندگی خواهند کرد تا روز رستاخیز یا داوری (Resurrection) که در ادیان هم ذکر شده تکلیف نهایی ارواح مشخص میشه وبه صورت جاودانه تا ابدیت در بهشت یا دوزخ زندگی خواهند کرد .

در واقع اساس زندگی زمینی زندگی واقعی نیست بلکه ماهیت امتحانی داره بعد از مرگ زندگی واقعی انسان شروع خواهد شد. هدف این زندگی در واقع تعالی روح و رسیدن به کمال انسانیت به واسطه امتحان های الهی میباشد
    دوست عزیز من متوجه نمیشم مطالب شما استعاره هست یا وقتی از کلمه ای مثل شبیه سازی استفاده میکنید واقعا منظور شما معنای واقعی این کلمه هست
    وقتی میگید شبیه سازی و مجازی یعنی مادی بودن و موجودیت کل این جهان رو دارید نفی میکنید درسته؟
    یعنی جهان مادی که ما میشناسیم بهیچ وجه در واقعیت وجود نداره و فقط توهم شبیه سازی شده و مجازی هست هیچ زمین و کهکشان و بدن و ... مادی وجود ندارد

اگر اینطور هست که بحث جداست ولی اگر فقط بعنوان استعاره دارید از این کلمات استفاده میکنید اینجا بحث علمی میشه نه بحث شاعرانه که از استعاره ها بشه استفاده کرد

هرچند یکجا میگید این دنیا خواب و رویای روح هست جای دیگه میگید روح از جسم مادی جدا میشه یک جا میگید بخاطر این خواب و رویا در جایی دیگه باید حساب کتاب پس بدیم و ....
    همه اینها باهم تناقض داره و هرکدام دیگری رو نفی میکنه

3. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

خوب مشخصه که من دارم از تشبیه و استعاره استفاده میکنم تا مفهوم رو بهتر برسونم مثلا" من معتقدم که زندگی انسان مانند یک تئاتر که توسط کارگردان منظور همان خالق هست ظراحی شده و ما در واقع بازیگران این تئاتر بزرگ هستیم ... وقتی میگن دنیا دار امتحانه در واقع از تشبیه استفاده شده ولی مفهومش یک حقیقته ..

ما در واقع روح هستیم و در جهان روحی قبلا" زندگی کردیم و لی به خاطر حکمت خالق بیاد نمی آوریم .در واقع تولد یعنی انتقال ما به این جهان و مرگ در واقع بازگشت روح به جهان بزرگ تری میباشد(موطن اصلی)
    Last edited by badboys_87; 11-03-2014 at 20:54.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

نوشته شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز من متوجه نمیشم مطالب شما استعاره هست یا وقتی از کلمه ای مثل شبیه سازی استفاده میکنید واقعا منظور شما معنای واقعی این کلمه هست
    وقتی میگید شبیه سازی و مجازی یعنی مادی بودن و موجودیت کل این جهان رو دارید نفی میکنید درسته؟
    یعنی جهان مادی که ما میشناسیم بهیچ وجه در واقعیت وجود نداره و فقط توهم شبیه سازی شده و مجازی هست هیچ زمین و کهکشان و بدن و ... مادی وجود ندارد

اگر اینطور هست که بحث جداست ولی اگر فقط بعنوان استعاره دارید از این کلمات استفاده میکنید اینجا بحث علمی میشه نه بحث شاعرانه که از استعاره ها بشه استفاده کرد

هرچند یکجا میگید این دنیا خواب و رویای روح هست جای دیگه میگید روح از جسم مادی جدا میشه یک جا میگید بخاطر این خواب و رویا در جایی دیگه باید حساب کتاب پس بدیم و ....
    همه اینها باهم تناقض داره و هرکدام دیگری رو نفی میکنه

این دنیا خواب نیست ..من منظورم اینه که این دنیا مثل یک خواب و یا یک فیلم سینمایی یا تئاتر ه در واقع از استعاره استفاده کردم(منظور فانی و زود گذر ).. ما برای آزمایش و تعالی روح آفریده شده ایم . ما فراتر از زمان و مکان و ابعاد این جهان فیزیکی هستیم . همه این ها هدفمند طراحی شده برای رسیدن به یک هدف نهایی

حکمت خداست که این دنیا لهو و لعب باشد .یعنی بازیچه انسان ..مرگ به زندگی انسان معنی میده در واقع هر چیزی به غیر از روح انسان یک نوع وابستگی مادیه . ثروت .قدرت .خانه اتوموبیل همه اینها وابستگیه به این جهان .. ارواح پیشرفته وابستگی کمتری به این دنیا ی مادی دارند .
    .......................................
    پانوشت : توضیح در مورد حکمت خدا درباره ختنه کردن انسان هم موجود میباشد اگه خواستید پیام خصوصی میدم یا اینجا می نویسم

Last edited by badboys_87; 11-03-2014 at 20:58.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب مشخصه که من دارم از تشبیه و استعاره استفاده میکنم تا مفهوم رو بهتر برسونم مثلا" من معتقدم که زندگی انسان مانند یک تئاتر که توسط کارگردان منظور همان خالق هست ظراحی شده و ما در واقع بازیگران این تئاتر بزرگ هستیم ... وقتی میگن دنیا دار امتحانه در واقع از تشبیه استفاده شده ولی مفهومش یک حقیقته ..

ما در واقع روح هستیم و در یک جهان روحی قبلا" زندگی کردیم و لی به خاطر حکمت خالق بیاد نمی آوریم .در واقع تولد یعنی انتقال ما به این جهان و مرگ در واقع بازگشت روح به جهان بزرگ تری میباشد
    اینجا جای استعاره نیست و اینجا انجمن علمی هست و مباحث علمی و فلسفی داره بحث میشه و ااینطور استعاره ها جاش انجمن ادبیات هست
    شعر و استعاره و تشبیهاتی که جالب اینکه هرکدوم هم دیگری رو کاملا رد و نفی میکنه و هیچ ارزش علمی و فلسفی درشون نیست

بحث روح در تاپیک خودش باید پیگری بشه و اینجا موردی برای بحث نداره

متاسفانه هم نه در مورد خالق نه موارد دیگه مطرح شده نمیشه مباحثه کرد وگرنه هر کلمه از مطالب شما با کلمه بعدی دارای تناقض و تظاد هست و سوالات زیادی میشه مطرح کرد

7. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی.

لطفن برای پاسخ دادن به پست هرکاربر، از دکمه ی "
    جواب به صورت نقل قول" استفاده نمایید. تا قسمت نقل قول گرفته شده مشخص باشد.

باسپاس../.

9. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

شما که در پست پیش ابراز اطمینان کردید نسبت به گفته هاتون ، ولی اینجا میگید اثبات یا رد نمیکنید !!!

من نمیتونم یک رفرنس علمی یا دانشگاهی پیدا کنم که بتونم حرف خودمو اثبات کنم در واقع من یک فرد علمی یا دانشگاهی نیستم .من یک فرد عادی هستم . من از اول گفتم فقط نظرمو بیان میکنم. علم هیچ وقت خیلی مسائل رو نمیتونه تحلیل کنه .. به طور مثال هر انسانی یک تقدیر و سرنوشتی داره ایا علم میتونه رابطه بین انسان و سرنوشت رو تحلیل کنه ؟؟؟
    دانشمندان و محققان نورو ساینس روی ماهیت روح دارند کار میکنن به امید خدا روزی میرسه که تمام جوامع علمی این حقیقت رو میپذیرند .
    Last edited by badboys_87; 11-03-2014 at 21:09.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من نمیتونم یک رفرنس علمی یا دانشگاهی پیدا کنم که بتونم حرف خودمو اثبات کنم من از اول گفتم فقط نظرمو بیان میکنم
    شما گفتید مطمئنید که حقیقت وجودی ما مادی نیست و روح حقیقت ماست !

وقتی مطمئن هستید چطور مارو نمیتونید مطمئن کنید ؟ پستتون تا به اینجا صرفا نظریات یا ادعاهایی بود که داشتید و بسیار خب ، بعد از ادعا استدلال نیازه که مخاطبتون بتونه همراهی کنه. همچنین بالاخره باید شما رفرنس علمی داشته باشید که نسبت به این قضیه مطمئن شده باشید. وگرنه اطمینانتون از کجا میاد ؟ شهود ؟ اینطوور باشه منم مطمئنم یه دیو تو صحرای افریقا زندگی میکنه فقط نمیتونم رفرنس علمی ارائه کنم !! این ادعای من چقدر مهمل هست نزد شما ؟ خب حالا مقایسه کنید با ادعای خودتون و بگید چرا باید ادعاتون رو بپذیریم ؟

12. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

به نظر من این یک سوال غلط هست .
    نام های حقیقت و واقعیت صرفا کلماتی هستند که بشر اختراع کرده که در مورد مسائل فکر کند . همانطور که بعد ها زبان های مختلف برنامه نویسی نوشته تا کامپیوتر ها فکر کنند .
    بنا بر این سوال این که حقیقت داریم 1 جواب داره:
    بلی ، حقیقت داریم . حقیقت جزء یکی از میلیارد ها کلمه ایست که توسط بشر اختراع شده تا در مورد مسائل فکر کند و بتواند از محیط بهره ببرد
    و به نظر من پرسیدن اینکه حقیقت داریم یه سوال بی معنی هست

14. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

آره خودمم یه جورایی متوجه بی معنی بودن سوال هستم
    پست 63 رو به همین دلیل دادم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما خوب تاپیک بدون موضوع نمیشه .
    اول میخواستم اسم تاپیک رو بذارم:
    آنچه که فکر میکنیم هستیم ؟
    دیدم یه خورده وسیع تر میشه بحث.
    در هر صورت اگه عنوان بهتری میشه برای تاپیک زد خوشحال میشم عوض بشه

16. این کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •