اینترنت سرعت بالا میخوایید اگه کیفیت خطتتون خیلی خیلی خوبه اینترنت حجمی بگیرید با isp صحبت کنید سرعت را تا 20 مگ هم براتون باز میکنه
اینترنت سرعت بالا میخوایید اگه کیفیت خطتتون خیلی خیلی خوبه اینترنت حجمی بگیرید با isp صحبت کنید سرعت را تا 20 مگ هم براتون باز میکنه
سلام کدوم isp این کارو می کنه من می خوام
دوست من بچه ها الان فروم دارن ماهانه یک ترابایت دانلود شبانه می کنن شما در این باید برای هر گیگ 1.600 بدی برای همین فقط برای شرکت مناسب هست که روزانه فعایت محدودی داره به درد کاربر خانگی نمی خوره .
همه که دانلود نمی کنن شاید اینترنت سرعت بالا با همون حجم ۸ یا ۱۰ مگ کافی باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من تو كشور تركيه اينترنت فيبر نوري گرفتم.
پهناي ٥٠ مگ با حجم نامحدود البته تا ١٥٠ گيگ هستش بعد از ١٥٠ گيگ پهنا مياد روي مثلا ١٠ مگ.
سرعت دانلودم با دانلود منيجر ٦ الي ٨ مگ هستش.
ماهيانه پول ايران ١٠٠ تومن ميدم.ولي ارزش داره.
پينگ از ١٥ ميلي ثانيه بالا نميره.
كلا اينجا فيبر نوري ١٠٠٠ مگ هم كه فعلا آخرين پهناشون هستش ميدن با قيمت ماهي ١.٥٥٠ ميليون تومان.
سرعت دانلودش ١٠٠الي ١٢٠ مگ در ثانيه هستش.
فيلم ١ گيگ رو ١٠ ثانيه دانلود ميكنه.
این مخابراتم معلوم نیس چه کار میکنه 2 تا سرویس جدید گذاشته تو هیچ شهری ارائه نمیشه![]()
ما هم نت 2مگ دارم از همین مخابرات ماهی 74تومن داریم پیاده می شیم فکر می کنیم اینترنت داریم.... فکر می کنیم فقط...
سلام
پاک شود.
Last edited by armin15000; 23-05-2014 at 23:27.
خوشبحالت..حالا ترکیه اینجوریه دیگه وای به حال اروپا و آمریکا..ماهی 30 تومن نامحدود از شاتل میگیرم باسرعت100 اونم با محدودیت دانلود! وقتی دانلود میکنم همش باید حواسم باشه که محدود نشم اینهمه پول میدیم باترس و لرز دانلود میکنم(30 تومن ماهی برای این اینترنت مزخرف خیلی زیاده)
مصرف شما ماهی چقدره؟ و بااین سرویس نهایت چقدر میشه مصرف کرد؟
سلام ساسان ..من سعیدم متولد 68..
میگم داداشم شما که داری 30 میدی با ترس و لرز خوب بیا مخابرات 38 بده با سرعت 120 نامحدود دانلود کن ...چاکر تو سعید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)