تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 89

نام تاپيک: آرشیو / هفدهمین دوره والیبال قهرمانی آسیا | Asian Volleyball Championship 2013

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امیدوارم تو لیگ جهانی امسال لااقل از گروهمون صعود کنیم تا روند مثبتمون ادامه پیدا کنه
    الان تنها دغدغه والیبالدوستان تداوم این پیشرفته وگرنه همه چیز تا حالا خوب و امیدوارکننده بوده حتی خیلیا توقع مقام آوردن در لیگ حهانی رو دارن ! ولی من معتقدم ما در آسیا اول و در دنیا از تیمهای خوب هستیم و حضور در 6 تیم برتر دنیا هم افتخار بزرگی میتونه باشه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در مورد جوانگرايي استراليا بايد بگم كه مربيشون چرت گفته. طرف دستش به گوشت نميرسه ميگه پيف پيف بو ميده. مگه تا المپيك بعدي چقدر باقي مونده كه اونها ميخوان جوانگرايي كنن. استراليا اگر خيلي حرف واسه گفتن داره در مسابقات نوجوانان، جوانان و اخيراً زير 23 سال نشون بده. اونها هيچ وقت موفق نشدن مقامي درخور در بازي هاي جهاني كسب كنن. فقط يك بار حال ما را در ورودي المپيك گرفتن و خودشون رفتن اونجا افتضاح به بار آوردن.

من فكر ميكنيم بيش از 60 درصد تركيب فعلي تيممونو ميتونيم حتي در المپيك 2020 هم در اختيار داشته باشيم و از اين لحاظ پشتوانه سازي خوبي شده ولي در مورد سرمربي كمي توقعات بالاست. فكر نميكنم ولاسكو بخواد مادام العمر سرمربي ايران بمونه و پيدا كردن جانشين براش بسيار سخت باشه (مثل فرگوسن براي منچستر)

در مورد شناخت پيدا كردن كره اي ها از بازي ايران هم انصافاً شرايط بدتر شد براي كره اي ها! ايتاليايي ها نتونستن بعد از بازي اول تيم ما را بشناسن و برتري كه در بازي دوم بدست آوردن با چاشني شانس و داوري بود حالا انتظار داشتين كره اي ها بتونن؟ من همون موقع در مسابقات ليگ جهاني اشاره كردم ديگه به اين تيم ايمان آوردم و باور كنيد در طول بازي ها هر بار ايران عقب ميفتاد ذره اي استرس نداشتم.

و باز هم اون حرف كليشه اي يادم مياد كه زماني بود براي ما بردن يك ست كه چه عرض كنم حتي كسب نتيجه پاياپاي در يك ست برابر سه تيم ژاپن، كره و چين آرزو بود و حالا دقيقاً برعكس شده. احتمالاً بسياري از دوستاني كه در اين بخش اطلاعات رد و بدل ميكنن حدود 18 الي 22 ساله باشن و حداكثر 10 سال آخر از گذشته واليبال را به خاطر دارن ولي واقعاً براي من كه حدود 20 ساله كه ورزش را فهميدم مقايسه اين روزها با اون دوران ممكن نيست.

3. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کاملاً حرفاتونو تأیید میکنم دوست من
    در مورد جوانگرايي استراليا بايد بگم كه مربيشون چرت گفته. طرف دستش به گوشت نميرسه ميگه پيف پيف بو ميده. مگه تا المپيك بعدي چقدر باقي مونده كه اونها ميخوان جوانگرايي كنن. استراليا اگر خيلي حرف واسه گفتن داره در مسابقات نوجوانان، جوانان و اخيراً زير 23 سال نشون بده. اونها هيچ وقت موفق نشدن مقامي درخور در بازي هاي جهاني كسب كنن. فقط يك بار حال ما را در ورودي المپيك گرفتن و خودشون رفتن اونجا افتضاح به بار آوردن.

من فكر ميكنيم بيش از 60 درصد تركيب فعلي تيممونو ميتونيم حتي در المپيك 2020 هم در اختيار داشته باشيم و از اين لحاظ پشتوانه سازي خوبي شده ولي در مورد سرمربي كمي توقعات بالاست. فكر نميكنم ولاسكو بخواد مادام العمر سرمربي ايران بمونه و پيدا كردن جانشين براش بسيار سخت باشه (مثل فرگوسن براي منچستر)

در مورد شناخت پيدا كردن كره اي ها از بازي ايران هم انصافاً شرايط بدتر شد براي كره اي ها! ايتاليايي ها نتونستن بعد از بازي اول تيم ما را بشناسن و برتري كه در بازي دوم بدست آوردن با چاشني شانس و داوري بود حالا انتظار داشتين كره اي ها بتونن؟ من همون موقع در مسابقات ليگ جهاني اشاره كردم ديگه به اين تيم ايمان آوردم و باور كنيد در طول بازي ها هر بار ايران عقب ميفتاد ذره اي استرس نداشتم.

و باز هم اون حرف كليشه اي يادم مياد كه زماني بود براي ما بردن يك ست كه چه عرض كنم حتي كسب نتيجه پاياپاي در يك ست برابر سه تيم ژاپن، كره و چين آرزو بود و حالا دقيقاً برعكس شده. احتمالاً بسياري از دوستاني كه در اين بخش اطلاعات رد و بدل ميكنن حدود 18 الي 22 ساله باشن و حداكثر 10 سال آخر از گذشته واليبال را به خاطر دارن ولي واقعاً براي من كه حدود 20 ساله كه ورزش را فهميدم مقايسه اين روزها با اون دوران ممكن نيست.

5. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام تبریک میگم قهرمانی تیم والیبال امیدوارم همیشه بتونن دل مردم شاد کنن خیلی بیشتر از قهرمانی آسیا حقشونه که امیدوارم بهش برسن
    ولی در پاسخ به دوستانی که درباره کار پایه صحبت کردن باید عرض کنم که حرف شما درسته مربی استرالیا کمی با غرض صحبت کرده ولی من یه مثالی براتون میزنم ببینید ما سال 2003 یکی از بهترین تیمای امید فوتبالمونو داشتیم کلا اون سالا ترافیک بازیکن خوب بود مثل الان تو والیبال بود خروجی اون تیم 2003 چی شد؟! یکی از بدترین تیمای تاریخ فوتبال ایران( از نظر کیفی) بین سالای 2010-13 چرا؟ چون فاصله سنی بازیکنای امید اون سال با ستاره های اونموقع تیم ملی کم بود و همه پشت خط موندن کار پایه تو یه تیم باید مداوم باشه درسته الان بازیکنای 21-22-23 ساله خیلی خوب داریم اما خیلیاشون بدلیل فاصله سنی کم و هم دوره شدن با ستاره های الان تیم ملی پشت خط میمونن اگر میبیند معروف معروف شده علاوه بر توانایی های انکار ناپذیر فنی به خاطره اینه که از سن 22 سالگی فیکس تیم ملی هستش.

به نظر بنده حقیر کار پایه باید به نحوی باشه که مثلا با فاصله سنی 3 دوره پشت سرهم مثلا شش سال بتونیم چند تا فوق ستاره تربیت کنیم نه اینکه چندسال پشت سرهم بیایم با شدت عمل زیاد اینکار انجام بدیم بعد یهو متوقف بشه صحبتایی که راجع به این مساله در این تاپیک شد اشاره ایی بود به 15 سال آینده و اتفاقاتی که ظرف این 2 سال افتاده و مربیای خارجی که خیلی از ستاره های الانو تربیت کردن دیگه در سطح پایه کار نمیکنن منظور ما نه رقابتهای زیر 23 سال امساله نه المپیک2016 ونه 2020 به هر حال در حال حاضر وضعیت خوبی داریم و حداقل تا المپیک 2020 والیبال میتونه کام مردم شیرین بکنه صحبت من این بود که یهو والیبال بعد از چندسال افتخارآفرینی 15 سال دیگه با مشکل مواجه نشه
    Last edited by amiry2j; 07-10-2013 at 23:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض پيام تبريک رییس جمهور به مناسبت قهرماني تيم ملي واليبال ايران

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم
    پيروزي ارزشمند تيم ملي واليبال كشورمان در مسابقات قهرماني آسيا که موجي از غرور و شادي را براي ملت شريف ايران به ارمغان آورد و برگ زرين ديگري بر افتخارات آنان افزود، نمادي از تلاش و اميدي است که براي فتح قله هاي افتخار و فرداهاي بهتر به نمايش گذاشته شد. اينجانب با تبريک اين درخشش به ملت بزرگ ايران، از همه دست اندرکاران، مربيان و ورزشکاران زحمتکش تقدير و تشکر نموده و تداوم پيروزي آنان را از درگاه خداوند بزرگ مسئلت دارم.

حسن روحاني رييس جمهوري اسلامي ايران

پایگاه خبری خرداد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

احتمالاً بسياري از دوستاني كه در اين بخش اطلاعات رد و بدل ميكنن حدود 18 الي 22 ساله باشن و حداكثر 10 سال آخر از گذشته واليبال را به خاطر دارن
    you are dead wrong

تیم زیر 23 سال هم در دومین بازیش موفق شد مکزیک رو 3-0 شکست بده بازم با اختلاف امتیاز قابل توجه!

+

فکر میکنم مقایسه مدیریت فوتبال و والیبال ایران اشتباهه اگه بازیکنی مثل علی دایی جلوی رشد و شکوفایی مجیدی عنایتی هاشمیان و .... رو گرفت یه دلیل اصلیش روابط ناسالم و سومدیریت فوتبال بود نه کیفیت بسیار بالای دایی نه نبودن جانشین!ولی چه زمان مربیان خارجی چه داخلی والیبال رو که نگاه کنیم خیلی ستاره ها هنوز توان بازی داشتن ولی جاشون رو به جوانان دادن آخرین نمونه هاش همین نادی و حسینی ... منظور بنده هم این نیست که الان همه چیز بی نقصه تا 20 سال آینده هم مشکلی نداریم منظور این بود که استرالیا اگه سرمایه گذاری کرده برای المپیک اگه خیلی بازیکنساز و استعداد یابه دیگه حاصلش میاد تو مسابقات نوجوانان جوانان زیر 23 قهرمانی آسیا و رقابتهای جهانی تا به المپیک برسه!نه مثل فوتبال ایران که تو (صعود به) المپیک ناموفقه میگه برنامه ریزی کردیم برای جام ملتها تو جام ملتها که ناموفقه میگه ما برنامه ریزی کردیم برای جام جهانی تو جام جهانی که ناموفقه میگه ما برنامه ریزی کردیم برای المپیک!

اهداف و برنامه های 15 ساله نسبتا بلندمدت هم در مدیریت کشور جایی ندارن چون با تغییر 8 ساله دولت اصلا همه چیز زیر و رو میشه و هرآنچه که تا دیروز درست بود و انجام میشد امروز غلطه!چون مدیریت ورزش ما هم وابسطه(مستقیم و غیر مستقیم) به دولت هست و نهاید غیردولتی(NGO) واقعی نداریم این تغییرات در تصمیم گیری و برنامه ریزی ورزش تاثیرگذاره ... اگر هم کسی این تفکر آینده نگر رو داشته امروز کمتر یادی ازش میشه تو موفقیتها مثل رئسای قبلی فدراسیون والیبال

9. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

you are dead wrong
    استرالیا اگه سرمایه گذاری کرده برای المپیک اگه خیلی بازیکنساز و استعداد یابه دیگه حاصلش میاد تو مسابقات نوجوانان جوانان زیر 23 قهرمانی آسیا و رقابتهای جهانی تا به المپیک برسه!نه مثل فوتبال ایران که تو (صعود به) المپیک ناموفقه میگه برنامه ریزی کردیم برای جام ملتها تو جام ملتها که ناموفقه میگه ما برنامه ریزی کردیم برای جام جهانی تو جام جهانی که ناموفقه میگه ما برنامه ریزی کردیم برای المپیک!

کار پایه لزوما این نیستش که تیم ملی پایه قوی باشه تیم ملی نوجوانان و جوانان میتونه ویترینی باشه از کار پایه بعضی از کشورا از این مدل تیم ملی سازی پیروی نمیکنن مثال بزرگی که میشه در موردش زد تیم ملی والیبال آلمانه من یاد ندارم آلمان تو 10 سال اخیر تو مسابقات جهانی جوانان و نوجوانان بوده باشه ولی در حال حاضر بازیکنای داره مثل لوکاس کامپا که از بهترینای جهانان برای آلمانه نتیجه گیری در پایه اصلا مهم نیست مهم اینه که بازیکنا وقتی به سن بازی به تیم ملی رسیدن ایده آل باشن این یه مثال بود یه سری از کشورا هم مثل ایران روسیه برزیل کار پایه رو تو ساخت تیم ملی قوی و قدرتمند میدونن صرفا هدفم از این حرف اینه که بگم لزوما شاخص کار پایه نمودش در رقابتهای جوانان و نوجوانان نیست

در ضمن آقا کیانوش این روابط ناسالم در هر رشته ورزشی میتونه وجود داشته باشه تو همین والیبال سال 2007 یا 8 به یکباره کل تیم به دلایلی نامعلوم کنار گذاشته شدند از جمله فرهاد ظریف که تو پست خودش بهترین بوده و هست و بعد از چندسال به تیم برگشتند شایعه شده بود که اون زمان دوستان تو تیم باند تشکیل داده بودند و فدراسیون میخواسته اون باند منهدم کنه که البته نتیجه اون کار فدراسیون شد شکوفایی والیبال ایران ولی در هر صورت افراد زیاد غیرفوتبالی هم هستن که یا این شرایط رو دارن یا بعدا این شکلی میشن
    Last edited by amiry2j; 07-10-2013 at 22:49.

11. این کاربر از amiry2j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

احتمالاً بسياري از دوستاني كه در اين بخش اطلاعات رد و بدل ميكنن حدود 18 الي 22 ساله باشن و حداكثر 10 سال آخر از گذشته واليبال را به خاطر دارن ولي واقعاً براي من كه حدود 20 ساله كه ورزش را فهميدم مقايسه اين روزها با اون دوران ممكن نيست.
    اصلا هفت سالشونه! با این حرف چی میخوای ثابت بکنید؟ منظوریتون اینه که چون سنتون زیاده از بقیه بهتر مسائل متوجه میشید؟ خوب در اینکه زمان گذشته والیبال ایران خیلی پیشرفت کرده شکی نیست ولی شما تا کی میخوای تو 20 سال پیش بمونید؟ 20 سال پیشت گدشت تموم شد رفت الان انتظارات از والیبال یه چیز دیگست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کار پایه لزوما این نیستش که تیم ملی پایه قوی باشه تیم ملی نوجوانان و جوانان میتونه ویترینی باشه از کار پایه بعضی از کشورا از این مدل تیم ملی سازی پیروی نمیکنن مثال بزرگی که میشه در موردش زد تیم ملی والیبال آلمانه من یاد ندارم آلمان تو 10 سال اخیر تو مسابقات جهانی جوانان و نوجوانان بوده باشه ولی در حال حاضر بازیکنای داره مثل لوکاس کامپا که از بهترینای جهانان برای آلمانه نتیجه گیری در پایه اصلا مهم نیست مهم اینه که بازیکنا وقتی به سن بازی به تیم ملی رسیدن ایده آل باشن این یه مثال یه سری از کشورا هم مثل ایران روسیه برزیل کار پایه رو تو ساخت تیم ملی قوی و قدرتمند میدونن صرفا هدفم از این حرف اینه که لزوما شاخص کار پایه نمودش در رقابتهای جوانان و نوجوانان نیست

در ضمن آقا کیانوش این روابط ناسالم در هر رشته ورزشی میتونه وجود داشته باشه تو همین والیبال سال 2007 یا 8 به یکباره کل تیم به دلایلی نامعلوم کنار گذاشته شدند از جمله فرهاد ظریف که تو پست خودش بهترین بوده و هست و بعد از چندسال به تیم برگشتند شایعه شده بود که اون زمان دوستان تو تیم باند تشکیل داده بودند و فدراسیون میخواسته اون باند منهدم کنه که البته نتیجه اون کار فدراسیون شد شکوفایی والیبال ایران ولی در هر صورت افراد زیاد غیرفوتبالی هم هستن که یا این شرایط رو دارن یا بعدا این شکلی میشن

این رو که بنده هم قبلا عرض کردم اختلاف نظر نداریم :

برای والیبال اگه المپیک مهمترین رویداد باشه و بعد به ترتیب جام جهانی و لیگ جهانی و قهرمانی قاره ها نمیتونیم بگیم تیمی سرمایه گذاری کرده برای فقط المپیک!همه اینها به هم پیوسته هستند اگه استرالیا هدفش المپیکه از همین قهرمانی آسیا شروع کرده ولی دنبال عنوان نیست داره کسب تجربه و آماده سازی میکنه تفاوت ما همینجاست
    در مورد نتایج رده های پایه خیلی قابل توجه نیستن مهم کیفیت و آموزش اصول پایه و کسب تجربه هست
    منظور اینه که بالاخره یکجا باید این سرمایه گذاری جواب بده و نتیجه (عنوان قهرمانی / مدال یا صعود به رقابتهای مهم) کسب بشه!نوجوانان و جوانان و زیر 23 و حتی قهرمانی آسیا نشد خیلی عیب نداره ولی دیگه جهانی و انتخابی المپیک که باید بشه وگرنه المپیکی در کار نخواهد بود برای درخشش!

آفرین دقیقا!روابط ناسالم و فساد نه تنها هر رشته ورزشی بلکه هر نهاد و سازمان هرجایی ممکنه وجود داشته باشه مهم نحوه پیشگیری و برخورده!چیزی که من بحث کردم این بود مقایسه مدیریت والیبال با مدیریت فوتبال اشتباهه چون در مواجهه با تخلفات و فساد و ... بسیار عملکرد متفاوتی داشته اگه احساس شده داره تو تیم ملی باند تشکیل میشه تمام بازیکنان بی چون چرا محروم شدند!اگه بازیکنی تو لیگ تخلف اخلاقی/انضباطی داره بدون گذشت برخورد میشه (بازم نسبت به فوتبال) ولی مدیریت فوتبال کدخدامنشی و گل و شیرینی و پنهان کاری و انکار و پیگیر نشدن بوده(که بیش از همه در جریان بودن و ذینفع بودن فدراسیون و مسئولان در تخلفات و فساد رو تقویت میکنه!) و کار به جایی رسیده که فساد و تبانی همه گیر و گسترده شده و امروز با متخلفین کمترین برخورد هم نمیشه!!پس با توجه به گذشته و حال والیبال مطمئن باشید نیروی 23 ساله اگه در سطح تیم ملی و مورد نیاز سرمربی باشه دعوت و ازش استفاده میشه( و ستاره های پا به سن گذاشته خیلی راحت کنار میرن!)در غیر این صورت تیم ب یا رده های پایینتر!نه مثل فوتبال که یک بازیکن تمام شده بسیار از فرصتها رو برای مهاجمین جوانتر از بین برد!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فکر میکنم مقایسه مدیریت فوتبال و والیبال ایران اشتباهه اگه بازیکنی مثل علی دایی جلوی رشد و شکوفایی مجیدی عنایتی هاشمیان و .... رو گرفت یه دلیل اصلیش روابط ناسالم و سومدیریت فوتبال بود نه کیفیت بسیار بالای دایی نه نبودن جانشین!ولی چه زمان مربیان خارجی چه داخلی والیبال رو که نگاه کنیم خیلی ستاره ها هنوز توان بازی داشتن ولی جاشون رو به جوانان دادن آخرین نمونه هاش همین نادی و حسینی ... منظور بنده هم این نیست که الان همه چیز بی نقصه تا 20 سال آینده هم مشکلی نداریم منظور این بود که استرالیا اگه سرمایه گذاری کرده برای المپیک اگه خیلی بازیکنساز و استعداد یابه دیگه حاصلش میاد تو مسابقات نوجوانان جوانان زیر 23 قهرمانی آسیا و رقابتهای جهانی تا به المپیک برسه!نه مثل فوتبال ایران که تو (صعود به) المپیک ناموفقه میگه برنامه ریزی کردیم برای جام ملتها تو جام ملتها که ناموفقه میگه ما برنامه ریزی کردیم برای جام جهانی تو جام جهانی که ناموفقه میگه ما برنامه ریزی کردیم برای المپیک!
    به نظرم مقایسه و برداشتتون از دایی اشتباه هست.و همنطور در مورد حسینی(البته اگر منظورتون پاسور تیم ملی هست) چون بحث حسینی بیشتر فنی هست تا سن ولی در مورد نادی حرفتون قابل قوبله

15. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •