تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 103 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

گارانتی مگه کلا تو ایران بدرد میخوره؟
    حرفِ شما درستِ من خودم یک Lenovo IdeaPad Z500 خریدم و یک هزینه قابل توجه هم برا گارانتی کردم اما درست فردای خرید که گذرم به گارانتی افتاد دست از پا دراز در برگشتم و یه چیزی بدهکارم شدم.
    اما خوب نمیدونم حداقل خودم اگه بخوام بگیرم با این وجود باز با گارانتی میگیرم.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

حرفِ شما درستِ من خودم یک Lenovo IdeaPad Z500 خریدم و یک هزینه قابل توجه هم برا گارانتی کردم اما درست فردای خرید که گذرم به گارانتی افتاد دست از پا دراز در برگشتم و یه چیزی بدهکارم شدم.
    اما خوب نمیدونم حداقل خودم اگه بخوام بگیرم با این وجود باز با گارانتی میگیرم.
    گارانتی لپتاپ رو با گوشی مقایسه نکن
    گوشی تقریبا غیر قابل تعمیر هست و هزینه ی تک تک کمپوننت های گوشی بسیار زیاده و اصلا ارزش برای شرکت گارانتی کننده نداره
    البته به جز نماینده ی رسمی که موظف هست بهت خدمات بده (اگه نده و شما مثلا به شرکت سامسونگ در تهران شکایت کنی 100 برابر پول گوشیت رو باید جریمه بده)
    مایکروتل هم نماینده رسمیه

اما در کل کیفیت گوشی ها یه جوریه که به نسبت احتمال خرابیش اصلا ارزش نداره پول گارانتی بدی ، اگه هم بدی فقط باید برای نماینده رسمی پول بدی ! این گارانتی های مسخره که جدید اومده هچ کاری نمیکنن

3. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

گارانتی لپتاپ رو با گوشی مقایسه نکن
    گوشی تقریبا غیر قابل تعمیر هست و هزینه ی تک تک کمپوننت های گوشی بسیار زیاده و اصلا ارزش برای شرکت گارانتی کننده نداره
    البته به جز نماینده ی رسمی که موظف هست بهت خدمات بده (اگه نده و شما مثلا به شرکت سامسونگ در تهران شکایت کنی 100 برابر پول گوشیت رو باید جریمه بده)
    مایکروتل هم نماینده رسمیه

اما در کل کیفیت گوشی ها یه جوریه که به نسبت احتمال خرابیش اصلا ارزش نداره پول گارانتی بدی ، اگه هم بدی فقط باید برای نماینده رسمی پول بدی ! این گارانتی های مسخره که جدید اومده هچ کاری نمیکنن
    بعله چشم مقایسه نمیکنم.

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

خوبه باز بحث گارانتی پیش اومد...

تا حالا کسی کارش به گارانتی های رسمی خورده مثل همین مایکروتل؟
    سامتل هم رسمیه؟ واسه این میپرسم چون قیمت گارانتی هاش از میاکروتل خیلی بیشتره؟ بخاطر جایزه هاش نیست؟ من یه اس3 واسه یه بنده خدایی خریدم یه گوشیه تاشو هم به اسمش دراومد 70 80 تومن...

اینا که عمرا نمیتونن یه گوشی رو تعمیر کنن تنها کاری که بتونن همون تعویض برد اصلیه که تقریبا 3/4 قیمت خود گوشیه...
    اوصولا من تا حالا نشنیدم کسی گوشیش خراب شده باشه و بهش یه نو داده باشن همه میرن الاف میشن واسه تعمیر آخرشم کلی پول میدن... خب اگه رسمیه که باید درجا گوشیشو عوض کنه یه نوشو بده مثه بقیه کشورا... نخند

داستان این بیمه ها رو کسی میدونه بیمه ایران و سامان... دزدی آتش سوزی و حوادث غیر مترقبه(مطرغبه مترغبه مطرقبه)

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

فکر کنم اوایل آبان با قیمت 2100 تا 2200 قابل خرید باشه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوبه باز بحث گارانتی پیش اومد...

تا حالا کسی کارش به گارانتی های رسمی خورده مثل همین مایکروتل؟
    سامتل هم رسمیه؟ واسه این میپرسم چون قیمت گارانتی هاش از میاکروتل خیلی بیشتره؟ بخاطر جایزه هاش نیست؟ من یه اس3 واسه یه بنده خدایی خریدم یه گوشیه تاشو هم به اسمش دراومد 70 80 تومن...

اینا که عمرا نمیتونن یه گوشی رو تعمیر کنن تنها کاری که بتونن همون تعویض برد اصلیه که تقریبا 3/4 قیمت خود گوشیه...
    اوصولا من تا حالا نشنیدم کسی گوشیش خراب شده باشه و بهش یه نو داده باشن همه میرن الاف میشن واسه تعمیر آخرشم کلی پول میدن... خب اگه رسمیه که باید درجا گوشیشو عوض کنه یه نوشو بده مثه بقیه کشورا... نخند

داستان این بیمه ها رو کسی میدونه بیمه ایران و سامان... دزدی آتش سوزی و حوادث غیر مترقبه(مطرغبه مترغبه مطرقبه)
    من کارم به مایکروتل خورده. گوشیم افتاده بود زیر ماشین (گلکسی اس) رفتم به هر زور و زحمتی کانتر رام رو صفر کردم . بردم دادم 1ماه گوشی دستشون بود گفتن 30% هزینه تعویض تاچ رو باید بدی گفتم دست شما درد نکنه . :|
    بیمه ها هم 50-70% هزینه سرقت و اینارو بهت میدن
    باو چه خبره گوشی 2تومنی رو 200تومن بیمه و 200گارانتی بدی

8. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من کارم به مایکروتل خورده. گوشیم افتاده بود زیر ماشین (گلکسی اس) رفتم به هر زور و زحمتی کانتر رام رو صفر کردم . بردم دادم 1ماه گوشی دستشون بود گفتن 30% هزینه تعویض تاچ رو باید بدی گفتم دست شما درد نکنه . :|
    بیمه ها هم 50-70% هزینه سرقت و اینارو بهت میدن
    باو چه خبره گوشی 2تومنی رو 200تومن بیمه و 200گارانتی بدی
    چجوری قبول کردن اون که شکسته بوده بیمه داشتی یعنی؟ چون ربطی به گارانتی نداره...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه قبول کردن. فقط 30% هزینه رو گرفتند.
    قضیه مال 2سال پیشه

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

بله و بازهم سامسونگ و کیفیت خیره کنندش! :lol:

12. 5 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

منتظره دراپ تست ها باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •