تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 752 اولاول ... 4567891011121858108508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تا 150 چی پیشنهاد میکنی؟(از ex-90) کمتر نباشه!

من صدای ex-90 رو نشنیدم ولی این طور که توصیفشو شنیدم جزء هدفون های خوب تو قیمت زیر ۱۵۰ تومنه بنابر این من توصیه میکنم اگر میخوای یه ارتقاء محسوس و معنی دار داشته باشی بودجه رو تا ۲۵۰ ببری بالا یا اینکه از همین ex-90 ات استفاده کنی.
    اما با این حال sennheiser‌ توی این رنج CX-95 رو داره که احتمالا صدای بهتری نسبت به ex-90 داشته باشه.

و با بودجه ی ۲۵۰ تومن sennheiser IE6 و ultimate ears super fi 5 وارد لیست میشن.
    Last edited by caruso; 21-01-2009 at 21:28.

2. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینcx-95 چنده؟ مشخصاتش رو میشه لطف کنی یه مقایسه داشته باشم!
    اگه فکر میکنی کیفیت خیلی فرق میکنه مشکلی نیست تا 300 هر چی خوبه پیشنهاد بده!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینcx-95 چنده؟ مشخصاتش رو میشه لطف کنی یه مقایسه داشته باشم!
    اگه فکر میکنی کیفیت خیلی فرق میکنه مشکلی نیست تا 300 هر چی خوبه پیشنهاد بده!
    cx-95 باید تو مایه های ۱۵۰ در بیاد، زنگ بزن از آقای رضوی بپرس یا حضوری هر وقت گذرت افتاد با ایشون صحبت کن.
    اگه بودجه ی بالاتر میخوای بزاری بگو که آیا به بازار های جهانی! دسترسی داری؟ مثلا خودت یا اینکه دوستی فامیلی بتونه از آمازون بخره برات بفرسته؟

5. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

cx-95 باید تو مایه های ۱۵۰ در بیاد، زنگ بزن از آقای رضوی بپرس یا حضوری هر وقت گذرت افتاد با ایشون صحبت کن.
    اگه بودجه ی بالاتر میخوای بزاری بگو که آیا به بازار های جهانی! دسترسی داری؟ مثلا خودت یا اینکه دوستی فامیلی بتونه از آمازون بخره برات بفرسته؟
    ok زنگ میزنم میپرسم!
    خیر دسترسی ندارم! یعنی آشنا دارم اما نمیخوام به کسی رو بندازم!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حیف شد چون با ۳۰۰ دلار (یه خوده بیشتر، یه ریزه البته) میتونستی ultimate ears triple fi رو بگیری که به نظر غالب، بهترین صدای موجود رو داره.‌ ( البته صدا مرجع نداره به طور دقیق ولی منظور نظر اکثریته )
    اما با این حال Sennheiser IE7 میتونه مناسب باشه که مدل برتر زنهایسر هست. قیمتش ۳۰۰ دلاره باید دید که این آقای نمایندگی چند میتونه بیاره.
    اینم عکسش:

مشخصات:
    General Description
    The IE 7 are a pair of high-fidelity, noise-isolating ear-canal phones which deliver an audio reproduction that is balanced, precise and true-to-life. The unique ear-pieces ensure an optimum fit and a high level of noise attenuation. The IE 7 housing and Kevlar®-reinforced cable provide maximum durability. The ergonomic ear-canal phones come complete with an assortment of ear adapters, a deluxe protective case, a cleaning tool and a cable clip.
    The IE 7 are ideal for portable AV devices like MP3, DVD and CD players, iPods, iPhones (iPhone and iPod are registered trademarks of Apple Inc. in the U.S. and other countries), or any other mobile phone with a 3.5mm stereo jack.
    Features

• Dynamic drivers with powerful neodymium magnets for a balanced, precise and true-to-life sound
    • Excellent attenuation of ambient noise
    • Durable housing and rugged Kevlar®-reinforced cable
    • Sleek ergonomic design and various types and sizes (S/M/L) of ear adapters ensure a comfortable, secure fit
    • Optimised for MP3, iPod, iPhone, DVD and CD players, and mobile phones (3.5mm stereo plug)
    • 2-year warranty

Delivery Includes

• 1 IE 7
    • 1 set of ear adapters (S/M/L)
    • 1 protective case
    • 1 cleaning tool
    • 1 cable clip

Technical Data

• Frequency response: 10 Hz – 19 kHz
    • Cable lengthCable length: 1.2 m, symmetrical (earphone to separator: 0.4 m; separator to plug: 0.8 m)
    • Impedance: 16 ohm
    • THD, total harmonic distortion: < 0.1%
    • Sound pressure level (SPL): 120 dB (1 kHz, 1 Vrms)
    • Attenuation (passive): up to 20 dB (90%)
    • Connector: 3.5 mm, angled
    • Ear coupling: intra-aural (ear-canal fit)
    • Transducer principle: dynamic
    • Weight: 5 g

8. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این review ی cnet.co.uk که البته خیلی جدی نگیرش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینارم حتما بخون:
    کد:
    این یکی ex-90 داشته حالا اومده IE-7 خریده پس حرفاش خیلی به دردت میخوره
    کد:
    این یکی هم با Triple fi 10 مقایسش کرده که گفتم بهترینه:
    کد:

10. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون بخاطر چند پست اخیر ... در مورد دریافت ای.میل ، ادمین ها باید به این مشکلات فنی رسیدگی کنن ... بگذریم که خود من هم گاهی از این مشکلات دارم و همیشه ی خدا شل کن و سفت کن داره ... چه این فوروم و چه فوروم های دیگه ... ببین اگه مشکل بعد از چند روز حل نشد ، فکری واسه اش بکنیم ...

در مورد قیمت و ادرس و فروش و اینا ... اون تاپیک رو فکر کنم یادمه ... بیشتر مشکل سر خرید و فروش مستقیم بود ... هرچند از نظر من باز هم مشکلی نبود، اما بهرحال ایشون مدیر ارشدتر بودن ... حالا ایشالا از این به بعد مشکلی نباشه ..

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز پایتخت بودم! اکثر مدلهای زنهایسر سیم وحشتناکی دارن که با توجه به تجربه بدی که از قطعی سیم تو دو تا مدل سونی داشتم یکم ترسیدم البته این در مورد CX-95 صدق نمیکنه! بسیار با کیفیت ساخته شده اما خوب قیمت 137 تومنی تو جمهوری کجا و قیمت 183 تومنی پایتخت کجا!
    EX-90 وEx-85 هم که قربونشون برم نایاب شدن حتی نمایندگی سونی واسه Ex-85 بیعانه میگرفت با تحویل 30 روزه می آورد!!
    در کل بهتره فعلا صبر کنم ببینم چی پیش میاد(یه سفر آلمان در پیش دارم شاید اونجا بتونم مدلهای بهتری گیر بیارم!)

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امروز پایتخت بودم! اکثر مدلهای زنهایسر سیم وحشتناکی دارن که با توجه به تجربه بدی که از قطعی سیم تو دو تا مدل سونی داشتم یکم ترسیدم البته این در مورد CX-95 صدق نمیکنه! بسیار با کیفیت ساخته شده اما خوب قیمت 137 تومنی تو جمهوری کجا و قیمت 183 تومنی پایتخت کجا!
    EX-90 وEx-85 هم که قربونشون برم نایاب شدن حتی نمایندگی سونی واسه Ex-85 بیعانه میگرفت با تحویل 30 روزه می آورد!!
    در کل بهتره فعلا صبر کنم ببینم چی پیش میاد(یه سفر آلمان در پیش دارم شاید اونجا بتونم مدلهای بهتری گیر بیارم!)
    نه داری اشتباه میکنی، من از ۴ سری مختلف زنهایسر هدفون دارم، همشون عالین فقط یه سری هست که سیمش مشکل داره اونم سری sport هست که رنگ سبز داره، البته اونم به این خاطره که خاستن زد عرق طراحی کنن سیمشو و مواد خاصی به کار بردن اما بر عکس جواب داده! اما بقیه سیمشون عالیه و خصوصیات ویژه ای ام دارن بعضیاشون که تو مارکای دیگه نیست.
    تا حالا صد بار شده که سیم PX100 من وقتی داشتم با سرعت راه میرفتم گیر کرده به دستگیره ی در!! ولی کوچک ترین مشکلی پیش نیومده. پس اگه اون سبزارو بزاریم کنار که استثنا هست بقیه عالیا.
    حالا جمهوریه موجود داشت؟ قیمتش خیلی خوبه اینی که گفتی.
    اگه میری آلمان توصیه من اینه که triple fi بگیری و برای هدفون portable دیگه هزینه نکنی. مرگ یه بار شیون یه بار! (ضربلش اینجا کاربرد داشت؟ )

14. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماشاااله نمیزارید پست از دهن آدم در بیاد! بلافاصله جواب اومد!
    من با این EX-90خیلی حال میکنم مطمئنا بخوام عوض کنم تو اون رنج چیزی نمیگیرم پس بهتره همین triple fi رو بگیرم!
    روی مدلهای Shure هم که اصلا فکر نمیکنم (با اینکه کیفیت فوق العاده ای دارن اما قیمتشون زیادی بالاست!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •