تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 88

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله گروهی

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

2. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ناپولی چطور نتونست تو گروه خودش دوم باشه اگه نتیجه بازیهای رودر رو با آرسنال ملاک باشه که بازی رفت 0-2 به آرسنال واگذار کرد بازی برگشت تونست 0-2 ببره

به خاطر اون یک گل بیشتری که از دورتموند در بازی رو در رو خورد نتونست بره دور بعد

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ناپولی چطور نتونست تو گروه خودش دوم باشه اگه نتیجه بازیهای رودر رو با آرسنال ملاک باشه که بازی رفت 0-2 به آرسنال واگذار کرد بازی برگشت تونست 0-2 ببره

به خاطر اون یک گل بیشتری که از دورتموند در بازی رو در رو خورد نتونست بره دور بعد
    ببینید طبق قوانین یوفا اگر دو تیم در یک گروه هم امتیاز میشن برای تعیین ترتیب جدول در اولویت به بازی های مقابل این دو تیم توجه می کنن
    ولی اگر سه تیم هم امتیاز بشن اولویت تفاضل گل هست

5. این کاربر از ghermezeteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

7. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

9. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ببینید طبق قوانین یوفا اگر دو تیم در یک گروه هم امتیاز میشن برای تعیین ترتیب جدول در اولویت به بازی های مقابل این دو تیم توجه می کنن
    ولی اگر سه تیم هم امتیاز بشن اولویت تفاضل گل هست
    نه، سه تیم هم امتیاز بشن هم به بازی رو در رو نگاه میکنن که اگه دو تیم اونجا هم مساوی باشن، بعدش به تفاضل گل نگاه میکنن. دورتموند در بازی رو در رو با آرسنال و ناپولی بهتر بود و اول شد. آرسنال و ناپولی چون هر دو 2-0 برده بودن، به تفاضل گلشون بستگی داشت صعودشون که آرسنال تفاضل گل بهتری داشت و صعود کرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی پریمیر
    هر چهار تیمش صعود کردن دو تیمش اول شدن و دو تیم دیگش با اینکه توی گروه های سختی بودن با کمی دقت میتونستن اول بشن
    چیزی که خیلی مشخص بود شکست تیمهای آلمانی بایرن دورتموند و لورکوزن در بازیهای برگشت توی خونه خودشون مقابل تیمهای پریمیر بود
    لورکوزن رو که بزاریم کنار چون تیم داغونیه و من نمیدونم چطوری الان تو بوندسلیگا دوم هستش نصف بازیاشونو الله بختکی میبرن
    ولی دورتموند و بایرن هم تو انگلیس پیروز شدن بر رقباشون،نمیشه گفت پرمیرلیگ قوی تر عمل کرده چندان
    بعدشم از آلمان هم 4تا تیم صعود کرد به دور دوم که 2تاشون سرگروه بودن،بازم اینجا دلیل برتری پرمیرلیگ رو نمیتونم تشخیص بدم

12. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لورکوزن رو که بزاریم کنار چون تیم داغونیه و من نمیدونم چطوری الان تو بوندسلیگا دوم هستش نصف بازیاشونو الله بختکی میبرن
    ولی دورتموند و بایرن هم تو انگلیس پیروز شدن بر رقباشون،نمیشه گفت پرمیرلیگ قوی تر عمل کرده چندان
    بعدشم از آلمان هم 4تا تیم صعود کرد به دور دوم که 2تاشون سرگروه بودن،بازم اینجا دلیل برتری پرمیرلیگ رو نمیتونم تشخیص بدم
    لورکوزن و شالکه که دابل شدن
    بایرن و دورتموند هم یه بازی بردن یه بازی باختن
    حالا با توجه به اینکه بایرن و دورتموند سرگروه شدن میگیم تقریبا با هم برابر شدن
    ولی کلا به جز بایرن و دورتموند تیمای دیگه بوندسلیگا اصلا در حد تیمای لیگ برتر نیستن
    حالا یه سال توی نیمه نهایی از انگلیس نماینده ای نبود همه دیگه گفتن انگلیس خیلی افت کرده و از این حرفا ولی اونا به این اشاره نمی کنن که توی ده سال قبلش میشه گفت بیشتر وقتا حداقل یه نماینده از انگلیس وجود داشته و حتی توی دو سال پشت سر هم یعنی 2008 و 2009 توی نیمه نهایی انگلیس سه نماینده داشت که فکر نکنم در مورد لیگ های دیگه این سابقه داشته باشه!
    در هر صورت امسال تیمای بوندسلیگا آرزو دارن که توی مرحله حذفی به تیمای لیگ برتر نخورن

توی مرحله یک هشت نهایی احتمال اینکه چند تا بازی سخت وجود داشته باشه هست
    چون آرسنال ، میلان و من سیتی دوم شدن و ممکنه به تیم های قدرتمند سرگروه بخورن
    توی لیگ قهرمانان معمولا بعضی از تیما نسبت به لیگ بهتر ظاهر میشن نمونه اون من سیتی و دورتموند و به خاطر همین فکر می کنم امسال رقابت قهرمانی خیلی سخته!

+

هر چند خودم فوتبال ایتالیا رو دوس دارم به خصوص میلان رو ولی وجود فقط یه نماینده از ایتالیا توی مرحله یک هشتم جالبه و فکر کنم این از امتیاز اون برای سال بعد کم کنه و شاید خطر کم شدن تیم رو حس کنه!
    البته ناپولی واقعا تیم بدشانسی بود که توی همچین گروهی افتاد و توی هر گروه دیگه ای بود شاید صعود می کرد
    یوونتوس هم اون بلایی که پارسال سر چلسی اورد یه جورایی سر خودش اومد

14. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منظور من قویتر بودن پریمیر نبود
    بیشتر منظورم آمادگی بیشتر تیمهای انگلیس توی سی ال بود به خصوص هر چی جلوتر رفتیم این نتایج بهتر هم شد که نشون میده تیمهای انگلیسی کم کم به آمادگی بیشتری دست پیدا کردن
    به همین خاطر بود که به دور برگشت اشاره کردم
    امسال خدا بخواد تیمای انگلیسی سال گذشته رو جبران میکنن احتمالا براشون تیم آلمانی یا اسپانیایی هم تفاوتی نداشته باشه

16. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رونالدو 800 امین گل رئال در چمپیونز لیگ رو به ثمر رسوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •