خب بازی های مرحله گروهی هم تموم شد
خب بازی های مرحله گروهی هم تموم شد
ناپولی چطور نتونست تو گروه خودش دوم باشه اگه نتیجه بازیهای رودر رو با آرسنال ملاک باشه که بازی رفت 0-2 به آرسنال واگذار کرد بازی برگشت تونست 0-2 ببره
به خاطر اون یک گل بیشتری که از دورتموند در بازی رو در رو خورد نتونست بره دور بعد![]()
ببینید طبق قوانین یوفا اگر دو تیم در یک گروه هم امتیاز میشن برای تعیین ترتیب جدول در اولویت به بازی های مقابل این دو تیم توجه می کنن
ولی اگر سه تیم هم امتیاز بشن اولویت تفاضل گل هست
خب یسری آمار از مرحله گروه CL براتون میزارم
بهترين گلزنان و بهترين پاسور هاي مرحله گروهي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین خط حمله های مرحله گروهی
نه، سه تیم هم امتیاز بشن هم به بازی رو در رو نگاه میکنن که اگه دو تیم اونجا هم مساوی باشن، بعدش به تفاضل گل نگاه میکنن. دورتموند در بازی رو در رو با آرسنال و ناپولی بهتر بود و اول شد. آرسنال و ناپولی چون هر دو 2-0 برده بودن، به تفاضل گلشون بستگی داشت صعودشون که آرسنال تفاضل گل بهتری داشت و صعود کرد.
لورکوزن رو که بزاریم کنار چون تیم داغونیه و من نمیدونم چطوری الان تو بوندسلیگا دوم هستشنصف بازیاشونو الله بختکی میبرن
ولی دورتموند و بایرن هم تو انگلیس پیروز شدن بر رقباشون،نمیشه گفت پرمیرلیگ قوی تر عمل کرده چندان
بعدشم از آلمان هم 4تا تیم صعود کرد به دور دوم که 2تاشون سرگروه بودن،بازم اینجا دلیل برتری پرمیرلیگ رو نمیتونم تشخیص بدم
لورکوزن و شالکه که دابل شدن
بایرن و دورتموند هم یه بازی بردن یه بازی باختن
حالا با توجه به اینکه بایرن و دورتموند سرگروه شدن میگیم تقریبا با هم برابر شدن
ولی کلا به جز بایرن و دورتموند تیمای دیگه بوندسلیگا اصلا در حد تیمای لیگ برتر نیستن
حالا یه سال توی نیمه نهایی از انگلیس نماینده ای نبود همه دیگه گفتن انگلیس خیلی افت کرده و از این حرفا ولی اونا به این اشاره نمی کنن که توی ده سال قبلش میشه گفت بیشتر وقتا حداقل یه نماینده از انگلیس وجود داشته و حتی توی دو سال پشت سر هم یعنی 2008 و 2009 توی نیمه نهایی انگلیس سه نماینده داشت که فکر نکنم در مورد لیگ های دیگه این سابقه داشته باشه!
در هر صورت امسال تیمای بوندسلیگا آرزو دارن که توی مرحله حذفی به تیمای لیگ برتر نخورن
توی مرحله یک هشت نهایی احتمال اینکه چند تا بازی سخت وجود داشته باشه هست
چون آرسنال ، میلان و من سیتی دوم شدن و ممکنه به تیم های قدرتمند سرگروه بخورن
توی لیگ قهرمانان معمولا بعضی از تیما نسبت به لیگ بهتر ظاهر میشن نمونه اون من سیتی و دورتموند و به خاطر همین فکر می کنم امسال رقابت قهرمانی خیلی سخته!
+
هر چند خودم فوتبال ایتالیا رو دوس دارم به خصوص میلان رو ولی وجود فقط یه نماینده از ایتالیا توی مرحله یک هشتم جالبه و فکر کنم این از امتیاز اون برای سال بعد کم کنه و شاید خطر کم شدن تیم رو حس کنه!
البته ناپولی واقعا تیم بدشانسی بود که توی همچین گروهی افتاد و توی هر گروه دیگه ای بود شاید صعود می کرد
یوونتوس هم اون بلایی که پارسال سر چلسی اورد یه جورایی سر خودش اومد![]()
منظور من قویتر بودن پریمیر نبود
بیشتر منظورم آمادگی بیشتر تیمهای انگلیس توی سی ال بود به خصوص هر چی جلوتر رفتیم این نتایج بهتر هم شد که نشون میده تیمهای انگلیسی کم کم به آمادگی بیشتری دست پیدا کردن
به همین خاطر بود که به دور برگشت اشاره کردم
امسال خدا بخواد تیمای انگلیسی سال گذشته رو جبران میکنن احتمالا براشون تیم آلمانی یا اسپانیایی هم تفاوتی نداشته باشه![]()
رونالدو 800 امین گل رئال در چمپیونز لیگ رو به ثمر رسوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)