تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 78 از 78

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ 3 میلیون تومانی ( N46VZ or N56VB )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولش آدم یه مدلی رو در نظر داره بعد میره تحقیق میکنه بهش میگن اگه یکم بزاری رو پولت یه مدل بهتر میتونی بگیری که مشکلات قبلی هم نداره ، بعد هم دوباره این داستان واسه یه مدل دیگه به وجود میاد و بعد از چند مرحله یهو میبینی رفتی سراغ یه مدلی که حدود 1 میلیون گرونتر از لپتاپ اولی هستش
    حالا واقعا باید چیکار کرد ؟
    انتخاب اول z500
    دوم aspire v3
    سوم y500 lenovo
    چهارم n56 vb

فعلا تو مرحله چهارم هستم ولی خودم احتمال میدم پنجم و ششم هم به ترتیب y 510 و n550 باشن
    آخه هرکدومش حدود 200- 300 فرقشونه . با خودت میگی بزار 200 بیشتر هزینه کنم اون یکی که بهتره رو بگیرم

اینطوری شاید بیخیال شم و برگردم سر پله اول
    نظرتون چیه ؟
    دوست عزیز واقعا حرفتونو قبول دارم چون خیلی ها اینطور هستن اما من همیشه یه نظری دارم اونم اینکه ادم پای خرید تکنولوژی که میره تا جایی که بتونه باید خرج کنه چون تو دنیای تکنولوژی همه چیز به سرعت در حال پیشرفت هست و اگر ما یه چیز ضعیف بگیریم خیلی سریع منسوخ میشه اما حداقل باید چیز خوب گرفت که تا مدت ها بشه باهاش کار کرد و ازش لذت برد.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

یه مورد دیگه این که گارانتی هماهنگ وسازگار چقدر فرقشونه ؟
    کلا جواب گو هستند یا این که مثله خیلی از کالاهای دیگه وقتی که میبری گارانتی واسه تعمیر ، هنوز کلام به طور کامل منعقد نشده میگن شامل گارنتی نمیشه ؟؟؟ ها ؟؟
    کسی تجربه ای داره در مورد رو در رو شدن و مراجعه به گارانتی ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مورد دیگه این که گارانتی هماهنگ وسازگار چقدر فرقشونه ؟
    کلا جواب گو هستند یا این که مثله خیلی از کالاهای دیگه وقتی که میبری گارانتی واسه تعمیر ، هنوز کلام به طور کامل منعقد نشده میگن شامل گارنتی نمیشه ؟؟؟ ها ؟؟
    کسی تجربه ای داره در مورد رو در رو شدن و مراجعه به گارانتی ؟
    دوست من در لپ تاپ هم همینطوره و گارانتی ها زیاد خوب کار نمیکنند اما در کل اگر میتونید با سازگار بگیرید چون جوابگویی بهتری داره البته خیلی وقت ها همین گارانتی ها هم کار رو راه می اندازن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان باتری n46 در شرایط مختلف باید چقدر کار کنه؟؟؟
    مثلا در این شرایط :
    1)نور صفحه نمایش 30-40% و وای فای خاموش
    2)نور صفحه نمایش 30-40 و وای فای روشن
    این دو حالت فوق در تحت دو شرایط کارکرد بگید : (الف)در حالت استفاده نرمال و کارهای روزمره (ب) در حالت بازی با باتری

و سوال دیگه اینکه برای کاهش میزان مصرف باتری ، چه تغییراتی باید روی تنظیمات سیستم انجام بدم و اینکه اگر نرم افزار جانبی هست ، معرفی کنید تا دانلود کنم.

راستی این کلید caps lock که چراغ نداره ، شنیدم یک نرم افزار هست که به صورت علامت رنگی روی task bar ، میشه تا حدودی مشکلش را برطرف کرد...این نرم افزار را هم معرفی کنید
    با تشکر.
    Last edited by Amir_051; 21-09-2013 at 20:57.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

این n56 vb آیا مشکل وای فای داره ؟ تو سایت نوت بوک چک نوشته وقتی نزدیک روتر نباشه یه مقدار ضعیف عمل میکنه
    این که نوشته سی پی یو در حالت فول لود به فرکانس 1.2 افت میکنه خوبه یا نه ؟ بقیه مدلا چنین چیزی ندارند درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabarafei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

دوست عزیز لطفا یکم در مورد این مدل که گرفتی توضیح بده. داغ نمیکنه؟ کلا چطوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان من میخوام یه لپ تاپ بگیرم ولی نمی دونم از بین این سه تا کدومشون بهترن asus n43 acer e571g hp 4540 6g اگه کسی بتونه راهنمایم کنه واقعا ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان من میخوام یه لپ تاپ بگیرم ولی نمی دونم از بین این سه تا کدومشون بهترن asus n43 acer e571g hp 4540 6g اگه کسی بتونه راهنمایم کنه واقعا ممنون میشم
    خب من 4540 hp رو همه جوره قبول دارم چون هم بدنه محکمی داره و هم مشخصات فنی قوی داره .
    بقیه آیتمهای خوبش : صفحه نمایش مات، فن قوی ، کیبرد خوش دست و ...

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •