تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 103

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2013-2014

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با این مساوی سیتی، وضعیت قهرمانی کاملا به سود لیورپول شده... چلسی لازمه به آنفیلد بیاد (دقیقا در بین دو بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان) و در آنفیلد برنده بشه تا قهرمانی رو از لیورپول بگیره و لیورپول اگه در مقابل چلسی بازنده نباشه، حتی جا داره در یک بازی دیگه مساوی کنه و باز هم قهرمان بشه.

2. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این مساوی سیتی، وضعیت قهرمانی کاملا به سود لیورپول شده... چلسی لازمه به آنفیلد بیاد (دقیقا در بین دو بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان) و در آنفیلد برنده بشه تا قهرمانی رو از لیورپول بگیره و لیورپول اگه در مقابل چلسی بازنده نباشه، حتی جا داره در یک بازی دیگه مساوی کنه و باز هم قهرمان بشه.
    زیبایی لیگ انگلیس به این چیزا ست
    دیگه اصلا فکرشو نمی کردم من سیتی که کلا همه رو توی خونه نابود می کنه و الانم تیم آماده ایه مقابل ساندرلند تیم آخر جدول تا دقایق آخر باخته باشه و در نهایت بازی رو مساوی کنه!
    یعنی توی این لیگ جوری شده که حتی تیمای ته جدولی هم از قبل بازیو نباختن و حتی می تونن برنده بازی باشن

اینم فینال های باقی مونده برای 3 تیمی که برای قهرمانی می جنگن:

20 آپریل: نوریچ - لیورپول
    27 آپریل: لیورپول - چلسی
    5 می: کریستال پالاس - لیورپول
    11 می: لیورپول - نیوکاسل

19 آپریل: چلسی - ساندرلند
    27 آپریل: لیورپول - چلسی
    4 می: چلسی - نوریچ
    11 می: کاردیف - چلسی

21 آپریل: من سیتی - وست بروم
    27 آپریل: کریستال پالاس - من سیتی
    3 می: اورتون - من سیتی
    7 می: من سیتی - استون ویلا
    11 می: من سیتی - وستهام

شرایط تقریبا دیگه بیشتر به نفع لیورپوله و فینال لیگ هم بازی لیورپول و چلسی هستش که واقعا فوق العاده حساسه و هر تیمی ببره تقریبا دیگه قهرمانه
    ولی خب به علت اینکه تیمای در خطر سقوط هم خیلی سرسختن کلا هیچ بازیی برای این تیم ها آسون نیست
    مثلا ممکنه لیورپول با چلسی مساوی کنه ولی در نهایت قهرمان نشه به علت اینکه دو تا بازی خارج از خونه خودشو مساوی کنه!

ولی بازم واقعا من از این لیگ تعجب می کنم
    همین چند وقت پیش خود طرفدارای لیورپول هم توی همین انجمن اعتراف می کردن قهرمان که نمی تونن بشن و همین گرفتن سهمیه هم کافیه ولی الان همه چی 180 درجه تغییر کرده!

+

نامزدهای PFA Player of the Year award یا همون جایزه بازیکن سال اتحادیه بازیکنان حرفه ای انگلیس اعلام شد که به این صورته:
    سوارز - جرارد - استوریج - یحیی توره - هازارد - لالانا

اینم برای بازیکن جوان سال:
    هازارد - استوریج - بارکلی - رمزی - استرلینگ - لوک شاو

به نظر من برای بهترین بازیکن سال که بعیده سوارز نشه
    حالا برای بهترین بازیکن جوان خیلی معلوم نیست
    Last edited by vahidgame; 18-04-2014 at 18:56.

4. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ولی بازم واقعا من از این لیگ تعجب می کنم
    همین چند وقت پیش خود طرفدارای لیورپول هم توی همین انجمن اعتراف می کردن قهرمان که نمی تونن بشن و همین گرفتن سهمیه هم کافیه ولی الان همه چی 180 درجه تغییر کرده!
    من خودم هم از مارچ به این سمت نسبت به قهرمانی حتی امیدوار شدم و گفته بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، که تا الان همه رو برده

همون داستان قدیمی که ابتدای فصل اگه می گفتن با تفاضل گل چهارم شدن رو قبول می کنید ما همگی با کله می گفتیم بله ولی حالا به جز قهرمانی چیزی خیلی جذاب نیست.

نامزدهای PFA Player of the Year award یا همون جایزه بازیکن سال اتحادیه بازیکنان حرفه ای انگلیس اعلام شد که به این صورته:

به نظر من برای بهترین بازیکن سال که بعیده سوارز نشه
    حالا برای بهترین بازیکن جوان خیلی معلوم نیست
    به نظر من بهترین بازیکن که قطعا سوارز هست و بهترین بازیکن جوان هم من به استرلینگ رای می دم چون 19 سالشه و هازارد و استاریج 23-24 ساله هستن! خیلی تفاوت هست بین این جوان و آن جوان ولی احتمالا استاریج و هازارد یکیشون برنده میشن (احتمالا بستگی داره چه تیمی قهرمان بشه!).

6. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این ساندرلند به اندازه خود پریمیر عجیبه
    سیتی رو تقریبا برده بود حالا چلسی رو هم برد

واقعا لذت میبرم از اینهمه هیجان و بالا پایین شدن تیمها در صدر و پایین جدول
    حتی زمانی که منچستر از اوجش فاصله زیادی داره

من هنوز باور نمیشه که ساندرلند توی دو هفته پیاپی اینجوری از تیمای صدر جدول امتیاز بگیره اونم توی خونه حریفاش

8. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

خیلی دوست داشتم چلسی ساندرلند رو ببره. نه اینکه خیلی طرفدار چلسی باشم ... نه . فقط دوست داشتم تیم های نوریچ و فولام بتونن تو لیگ برتر بمونن. نوریچ که اگه از 4 تا بازی آخرش حتی امتیاز بیاره باید بگم که معجزا رخ داده ! : لیورپول / منچستر / چلسی / آرسنال ! اما فکر کنم فولام با توجه به بازی هایی که داره می تونه به بقا در لیگ امیدوار باشه. فولامی که با بازیکن هایی که گرفته بود شاید قصدشون گرفتن یه رتبه در میانه های جدول بود اما شدن یه چیزی تو مایه های همون QPR فصل قبل . بازی های باقی مونده ی فلام به ترتیب با تیم های : هال سیتی ( لندن و خونه) / استوک ( بیرون ) و کرستال پالاس ( لندن ) . که فکر کنم بتونن حداقل 6 امتیاز رو بگیرن. ماگات خیلی کارش درسته و این رو بارها ثابت کرده.

تیم سوانسی هم که نمی دونم چه دلیلی داشت مثلا آقای لادروپ رو اخراج کنن ... اگه لادروپ فصل قبل با این تیم خیلی خوب نتیجه گرفت دلیل نمی شه که این فصل هم بتونه دوباره همون کار رو تکرار کنه. اگه بهش زمان می دادن می تونست موفق بشه. اگه اشتباه نکنم اون ها امسال تو لیگ اروپا بازی می کردن و این همچین مساله ی کمی نیست. اون ها والنسیا رو بردن و 100 درصد به نظرم این تغییر مربی یه پسرفت برای سوانسی به حساب می آد. نمی دونم شاید انتظار داشتن با داشتن یه ویلفرد بونی و میشل ورم بتونن لیگ برتر رو فتح کنند !!

صدر جدول هم که امیدوارم لیورپول بعد از سال ها بتونه قهرمان بشه چون اون ها از لحاظ مهره با چلسی و من سیتی قابل قیاس نیستند و کار اون ها مثل کار تیم اتلتیکو مادرید در لالیگا قابل ستایش هستش.

10. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

12. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای لیورپول باید میزد last 15 !
    آخرین باخت (در و در واقع از دست دادن امتیاز) لیورپول بر میگرده به حضور این تیم در استمفوریردیج که فکر کنم هفته 23-24 باشه

عملکرد فوق العاده ضمن ثباتشون واقعا تحسین برانگیزه

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تیم منتخب فصل لیگ برتر:آزارد و سوارز هم هستند

آی اسپورت- لوییس سوارز در کنار دنیل استوریج، زوج خط حمله ی تیم منتخب فصل لیگ برتر را تشکیل می‌دهند.

خط هافبک این تیم متشکل از یحیی توره، ادن آزارد، لالانا و استیون جرارد است.
    سوارز و استوریج، در مجموع موفق به زدن 50 گل شده‌اند که این آمار، این دو را در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار می‌هد.
    یحیی توره، هافبک ساحل عاجی منچسترسیتی نیز 18 گل برای سیتیزن ها به ثمر رسانده و ادن آزارد، هافبک جوان چلسی، 14 گله است.
    با وجود اشتباه بزرگ جرارد مقابل چلسی و لو دادن توپ به دمبا با، که ممکن است باعث از دست رقتن قهرمانی برای لیورپول شود، استیون جرارد، هافبک این تیم نیز با 13 گل در لین لیست قرار گرفته است.
    آدام لالانا نیز فصل بسیار خوبی را در ساوثمپتون سپری کرده و به همراه هم تیمی اش ، لوک شاو در این لیست قرار گرفته است.
    دیگر مدافعان این لیس، گری کیهیل، ونسان کمپانی و سیموس کولمن هستند.
    پتر چک نیز با 16 کلین شیت، بهترین دروازه بان فصل لیگ برتر شناخته شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب همون طور که مشخص بود سوارز بهترین بازیکن فصل شد
    بهترین بازیکن جوان هم هازارد شد
    انتخاب ها منصفانه بودش...

+

با این نتایجی که این هفته گرفته شد شانس های قهرمانی به ترتیب من سیتی ، لیورپول و چلسی شدن و کلا قضیه جالب شد!

17. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عجب اشتباهی کرد جرارد میتونه به قیمت از دست دادن قهرمانی برای لیورپول تموم بشه ... ولی هیجان بیشتر و رقابت نزدیک تر شد سیتی پر افت و خیز بوده این فصل اما اگه بتونه بدون اشتباه چند بازی باقی مونده رو پیروز بشه شانس اول قهرمانیه البته لیورپول هم فقط پیروز باشه در امتیاز برابر میشن ولی تفاضل سیتی با اختلاف خوبی بیشتره ... در مورد چلسی باید منتظر امتیاز از دست دادن سیتی و لیورپول باشه !

19. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •