دیگه بازی اعداد وببچمارک وتعداد سی پی یو واینا واقعا خسته کننده شده به جای اینا یه ذره تو رنج قیمتی شون رقابت کنن
خیلی وقته که از دیدن یه دیوایس با قیمت خوب هیجان زده نشدم![]()
دیگه بازی اعداد وببچمارک وتعداد سی پی یو واینا واقعا خسته کننده شده به جای اینا یه ذره تو رنج قیمتی شون رقابت کنن
خیلی وقته که از دیدن یه دیوایس با قیمت خوب هیجان زده نشدم![]()
اگه قیمت خوب میخوای باید منتظر نکسوس 5 باشی - چون نکسوس ها همیشه پایین ترین قیمت رو دارن
ال جی بعد از سامی و اپل رتبه سوم فروش در جهانه
تو ایران معروف نیست هم براش مهم نیست چون اگه بود هم مگه چند تا فروش داشت ؟ : دی
مهم اینه معروف نیست و هنوزم یه 4X بگیری یه گوشی تک محسوب میشه : دی
بنچمارک برای جلب مشتریه که اون موقع که HTC ONE اومده بود،برای تخریب کردنش اینکارو کرد دیگه؟خیلی ماهرانه بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داغ کردن گوشی ها توی بازی کردن رو کاملا موافقم باهات.الآن گوشی های 8 هسته ای سهله،گوشی های 2 هسته ای هم داغ میکنن.
فکر میکنم شما تو باغ نیستی.اگر سامسونگ احترام برای کاربرانش قائل بود،آپدیت 4.2.2 رو برای s3 و نوت 2 منتشر میکرد.این دلیل مسخره رو نیار که میخواد مستقیم ببره روی 4.3 .این هم دلیلش باشه،بازم توهین به کاربراش حساب میشه چون 2 هفته پیش آپدیت 4.2.2 رو برای گلکسی گرند منتشر کرد!!!سامسونگ مشغول ساختن S4 های مختلف هست و همین دیروز یکی دیگش لو رفت.i9507 .درمورد آپدیت نوت2 و S3 که میخواد 4.3 براشون بده،میره برای چند ماه دیگه(قبل از شروع شدن 2014 )چون اول باید آپدیت رو برای s4 ها بده که زمان میبره و بعد از اون میره سراغ اون 2 تا.
کافیه یا بازم بگم؟؟؟
من اسم ال جی به گوشم میخوره یاد لباس شوئی داخل آشپزخونه میوفتم
اینترفیس الی جی زیاد با کاربر رابطه برقرار نمیکنه
دوست نمیشه
حالا خوبه سامسونگ برای اس 3 تا الان 3تا اپدیت ازمایشی 4.2.2 داده بازار اینقد حرف سرشه![]()
دوست من آپدیت 4.2.2 تقریبا برای اس3 کامل بود و فکر میکنم 3 تا نسخه ی لیک هم داد بیرون و این نسخه آخری هم فقط چندتا قابلیت smart scroll و.... رو نداشت
مگه کشکه سامسونگ واسه گوشی پارسالش در حالی که 5 ماه از ورود اس4 میگدره بیاد آپدیت 4.2.2 رو بده بیرون با تمام امکانات خوب تو فروش اس4 تاثیر منفی میزاره و این خیلی طبیعیه حتی اگه اپل هم از آندروید استفاده میکرد هیچ وقت این کارو نمیکرد
داداش گلکسی گرند دیگه فکر نکنم سامی براش آپدیت بده ولی واسه اس3 و نوت2 تا آندروید 5 رو شاخشه
گلکسی گرند تقریبا 7 ماه بعد از اس3 منتشر شده و اون موقع هم آندروید 4.2.2 منتشر شده بود ولی گلکسی گرند با 4.1.2 عرضه شد و اس3 با 4.0.4 عرضه شد
فکر نمیکنم که این آپدیت همه قابلیتهای اس4 رو داشته باشه و اگرم داشته باشه خاک تو سر سامسونگ بکننبا این دیوونه بازیاش
من به عنوان یه مصرف کننده رضایت کامل از اس3 و همینطور سامسونگ دارم
در مورد اون تقلب سامسونگ تو سایت موبایلستان یه دوستی خودش تست گرفته بود ولی فرکانس پردازنده گرافیک تو نرم افزار antutu از 480 بالاتر نرفت حالا دیگه نمیدونم چجوریاست
در مورد معرفی نسخه های مختلف اس4 هم نظری ندارم![]()
واسه آپدیت 4.1.2 هم فکر میکنم یه 10 تا نسخه ی آزمایشی داد بیرون ولی خداییش همون نسخه های آزمایشی هیچ باگی نداشت از این نظر سامسونگ خیلی خوبه
سونی هم میاد واسه گوشیاش رام 4.1.2 میده بیرون ولی نمیدونم اینا رام هستن یا باگ یعنی افتضاحه رامهای سونی
پشتش خیلی زشته . به دل نمیشینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)