تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 37 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 369

نام تاپيک: LG G2 پرچمدار جدید ال جی - چیپست قدرتمند Snapdragon 800 به همراه صفحه نمایش 5.2 اینچی Full HD

داره خودمونی میشه rhbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دیگه بازی اعداد وببچمارک وتعداد سی پی یو واینا واقعا خسته کننده شده به جای اینا یه ذره تو رنج قیمتی شون رقابت کنن
    خیلی وقته که از دیدن یه دیوایس با قیمت خوب هیجان زده نشدم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیگه بازی اعداد وببچمارک وتعداد سی پی یو واینا واقعا خسته کننده شده به جای اینا یه ذره تو رنج قیمتی شون رقابت کنن
    خیلی وقته که از دیدن یه دیوایس با قیمت خوب هیجان زده نشدم
    اگه قیمت خوب میخوای باید منتظر نکسوس 5 باشی - چون نکسوس ها همیشه پایین ترین قیمت رو دارن

3. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

روی کاغذ گوسیه فوق الاده ای هستش . شاید در واقعیت هم خیلی عالی باشه ولی...
    چون ال جی هستش من رقبت نمیکنم برم سمتش . شاید مثل من زیاد هستن که به خاطر برندش نمیرن بخرن .
    اگه ال جی گوشیاشو با یه اسم دیگهای وارد بازار میکرد حتما فروش بیشتری داشت
    ال جی بعد از سامی و اپل رتبه سوم فروش در جهانه
    تو ایران معروف نیست هم براش مهم نیست چون اگه بود هم مگه چند تا فروش داشت ؟ : دی
    مهم اینه معروف نیست و هنوزم یه 4X بگیری یه گوشی تک محسوب میشه : دی

5. این کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش بنچمارک فقط واسه جلب مشتری هست و کسایی که لااقل 1 سال با آندروید کار کرده باشن دیگه میدونن 500 تا امتیاز بالا پایین تفاوت محسوسی تو اجرای نرم افزارها نداره

اگه کیفیت عالی برای کسی مهم باشه خب میره یه htc one یا iphone 5 میخره آره قبول دارم کیفیت گوشیهای سامسونگ عالی نیست ولی بد هم نیست

نرم افزارهاش خیلی هم بیکاربرد نیست لااقل برای من اینجوری بود و به درد من خورد

زیبایی گوشی هم دیگه سلیقه ای همچین میگی زیبایی برای شما اهمیت نداره که کسی ندونه فکر میکنه گوشیهای سامسونگ چه قدر زشت باشن galaxy s4 یکی از خوش دست ترین گوشیهای 5 اینچه

عزیز من الان همه گوشی ها داغ میکنن اگه بازی modern combat 4 رو روی one x بازی کرده باشی میفهمی گرما یعنی چی

داداش مثل اینکه تو باغ تیستیا آپدیتهای به موقع سامسونگ یعنی احترام به مشتری ها و به همین دلیله که خیلیها به سامسونگ اعتماد کردند و طرفدارای سامسونگ روز به روز زیادتر میشن

من خوذم با s3 کلی فیلم و سریال دیدم و اگه note 2 باشه لذتش زیاده مخصوصا با هنزفری

الان دوربین و صفحه نمایش galaxy s4 و همینطور باطریش یکی از بهترینهاست

در مورد پردازنده 8 هسته ای سامسونگ باید بگم که سامسونگ ریسک کرد تا چیپست جدیدش رو مورد آزمایش قرار بده برای همینه که تو بازارهای آمریکا و اروپا gs4 با چیپ اسنپ فروش میره

وقتی آندروید 5 اومد اونوقت همه مزیت این پردازنده رو میبینن

مشکل اصلی چیپست اوکتا در واقع محدود بودن کرنل لینوکسه که تو نسخه 5 آندروید قراره برطرف بشه

جوابام کافی بود یا بازم بگم
    بنچمارک برای جلب مشتریه که اون موقع که HTC ONE اومده بود،برای تخریب کردنش اینکارو کرد دیگه؟خیلی ماهرانه بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داغ کردن گوشی ها توی بازی کردن رو کاملا موافقم باهات.الآن گوشی های 8 هسته ای سهله،گوشی های 2 هسته ای هم داغ میکنن.
    فکر میکنم شما تو باغ نیستی.اگر سامسونگ احترام برای کاربرانش قائل بود،آپدیت 4.2.2 رو برای s3 و نوت 2 منتشر میکرد.این دلیل مسخره رو نیار که میخواد مستقیم ببره روی 4.3 .این هم دلیلش باشه،بازم توهین به کاربراش حساب میشه چون 2 هفته پیش آپدیت 4.2.2 رو برای گلکسی گرند منتشر کرد!!!سامسونگ مشغول ساختن S4 های مختلف هست و همین دیروز یکی دیگش لو رفت.i9507 .درمورد آپدیت نوت2 و S3 که میخواد 4.3 براشون بده،میره برای چند ماه دیگه(قبل از شروع شدن 2014 )چون اول باید آپدیت رو برای s4 ها بده که زمان میبره و بعد از اون میره سراغ اون 2 تا.

کافیه یا بازم بگم؟؟؟

7. این کاربر از LEO.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

روی کاغذ گوسیه فوق الاده ای هستش . شاید در واقعیت هم خیلی عالی باشه ولی...
    چون ال جی هستش من رقبت نمیکنم برم سمتش . شاید مثل من زیاد هستن که به خاطر برندش نمیرن بخرن .
    اگه ال جی گوشیاشو با یه اسم دیگهای وارد بازار میکرد حتما فروش بیشتری داشت

من اسم ال جی به گوشم میخوره یاد لباس شوئی داخل آشپزخونه میوفتم
    اینترفیس الی جی زیاد با کاربر رابطه برقرار نمیکنه
    دوست نمیشه

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حالا خوبه سامسونگ برای اس 3 تا الان 3تا اپدیت ازمایشی 4.2.2 داده بازار اینقد حرف سرشه

10. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بنچمارک برای جلب مشتریه که اون موقع که HTC ONE اومده بود،برای تخریب کردنش اینکارو کرد دیگه؟خیلی ماهرانه بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داغ کردن گوشی ها توی بازی کردن رو کاملا موافقم باهات.الآن گوشی های 8 هسته ای سهله،گوشی های 2 هسته ای هم داغ میکنن.
    فکر میکنم شما تو باغ نیستی.اگر سامسونگ احترام برای کاربرانش قائل بود،آپدیت 4.2.2 رو برای s3 و نوت 2 منتشر میکرد.این دلیل مسخره رو نیار که میخواد مستقیم ببره روی 4.3 .این هم دلیلش باشه،بازم توهین به کاربراش حساب میشه چون 2 هفته پیش آپدیت 4.2.2 رو برای گلکسی گرند منتشر کرد!!!سامسونگ مشغول ساختن S4 های مختلف هست و همین دیروز یکی دیگش لو رفت.i9507 .درمورد آپدیت نوت2 و S3 که میخواد 4.3 براشون بده،میره برای چند ماه دیگه(قبل از شروع شدن 2014 )چون اول باید آپدیت رو برای s4 ها بده که زمان میبره و بعد از اون میره سراغ اون 2 تا.

کافیه یا بازم بگم؟؟؟
    دوست من آپدیت 4.2.2 تقریبا برای اس3 کامل بود و فکر میکنم 3 تا نسخه ی لیک هم داد بیرون و این نسخه آخری هم فقط چندتا قابلیت smart scroll و.... رو نداشت
    مگه کشکه سامسونگ واسه گوشی پارسالش در حالی که 5 ماه از ورود اس4 میگدره بیاد آپدیت 4.2.2 رو بده بیرون با تمام امکانات خوب تو فروش اس4 تاثیر منفی میزاره و این خیلی طبیعیه حتی اگه اپل هم از آندروید استفاده میکرد هیچ وقت این کارو نمیکرد
    داداش گلکسی گرند دیگه فکر نکنم سامی براش آپدیت بده ولی واسه اس3 و نوت2 تا آندروید 5 رو شاخشه
    گلکسی گرند تقریبا 7 ماه بعد از اس3 منتشر شده و اون موقع هم آندروید 4.2.2 منتشر شده بود ولی گلکسی گرند با 4.1.2 عرضه شد و اس3 با 4.0.4 عرضه شد
    فکر نمیکنم که این آپدیت همه قابلیتهای اس4 رو داشته باشه و اگرم داشته باشه خاک تو سر سامسونگ بکننبا این دیوونه بازیاش
    من به عنوان یه مصرف کننده رضایت کامل از اس3 و همینطور سامسونگ دارم
    در مورد اون تقلب سامسونگ تو سایت موبایلستان یه دوستی خودش تست گرفته بود ولی فرکانس پردازنده گرافیک تو نرم افزار antutu از 480 بالاتر نرفت حالا دیگه نمیدونم چجوریاست
    در مورد معرفی نسخه های مختلف اس4 هم نظری ندارم

12. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حالا خوبه سامسونگ برای اس 3 تا الان 3تا اپدیت ازمایشی 4.2.2 داده بازار اینقد حرف سرشه
    واسه آپدیت 4.1.2 هم فکر میکنم یه 10 تا نسخه ی آزمایشی داد بیرون ولی خداییش همون نسخه های آزمایشی هیچ باگی نداشت از این نظر سامسونگ خیلی خوبه
    سونی هم میاد واسه گوشیاش رام 4.1.2 میده بیرون ولی نمیدونم اینا رام هستن یا باگ یعنی افتضاحه رامهای سونی

14. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پشتش خیلی زشته . به دل نمیشینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •