تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 17 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 167

نام تاپيک: تقويت صداي V3x !

داره خودمونی میشه borzoei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ای داده بی داد مشکل چند تا شد قبلاً یه درایور داشتم که نمی شناخت حالا شد سه چهارتا ، اولیش می نویسه motorola accessory دومیmotorola mcu data logger سومی motorola test command ، اینا رو چیکار کنم خواهش می کنم در این رابطه هم راهنمایی کنید . ( البته یک لحظه connect شد همون یک لحظه هم خیلی خوشحالم کرد ، بازم یک قدم به جلو بود ) ممنون .

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببین وقتی این 4 تا رو خواست یعنی مشکلت حله دیگه. تو فقط باید برای هر کدوم از اینها آدرس همون motopcdriver رو بدی تا خودش سرچ کنه ... باور کن اصلا چیز مشکلی نیست خیلی آسونه ...

در مورد اینکه گفتی یه لحظه کانکت شد من فکر کنم همون مشکل از کابلت باشه... چون من هر گوشی موتورولایی که دیدم کابل فابریکش خراب بود ... یه کابل سالم بگیر مشکلت حتما حل میشه ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ، من درایوری که گفتید رو نسب کردم ولی در مراحل نسب اون سه درایور این پیغام رو میده
    Windows could not load the installer for usb . contact your hardware vendor for assistance
    و درایور رو نسب نمیکنه ، در ضمن یک کابل دیگه ( البته کابل مربوط به یک دوربین ) رو امتحان کردم ولی بازم همین پیغام رو میده . ( منو ببخشید امیدوارم خستتون نکرده باشم )

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

دوست عزیز با توجه به اینکه این مشکلات رو خیلیها دارند شما میتونی از این تایپیک یک پک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو که از اول دارای صدای بلندی است رو روی گوشی بریزی اموزش کامل فلش ردن هم در یک تایپیک جداگانه قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام ، من درایوری که گفتید رو نسب کردم ولی در مراحل نسب اون سه درایور این پیغام رو میده
    Windows could not load the installer for usb . contact your hardware vendor for assistance
    و درایور رو نسب نمیکنه ، در ضمن یک کابل دیگه ( البته کابل مربوط به یک دوربین ) رو امتحان کردم ولی بازم همین پیغام رو میده . ( منو ببخشید امیدوارم خستتون نکرده باشم )
    چرا اتفاقا خیلی خسته شدم ( شوخی بود )

جای کابل رو عوض کن و به یه یو اس بی دیگه بزن...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ، من همه یو اس بی هامو امتحان کردم ( فکر کنم باید بعد از تموم شدن کارم مرخصی بگیرم برم تعطیلات استراحت ) نشد که نشد ، یک چیز جالب : تو ویندوز ویستا بصورت خودکار این سه تا درایورو شناخت ( جل الخالق ) ولی متاسفانه احتمالاً بدلیل اینکه برنامه leadergl مخصوص ویندوز ایکس پیه جواب نگرفتم ، آیا این برنامه مخصوص ویندوز ویستا هم گیر میاد ؟ کسی سراغ نداره ؟ ( بخدا وقتی گتید خسته شدید دلم هُری ریخت پائین ) .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببین ویندوز ویستا رو ولش کن. بیا تو ویندوز اکس پی کارتو ادامه بده... در ضمن پیشنهاد امیر هم بد نبودا ... شما میتونی یه مانسترپک نصب کنی که تقویت صدا رو با خودش داشته باشه...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ، ممنون ، آخه متاسفانه بنده حقیر سراپاتقصیر اصلاً نمیدونم مانسترپک چیه و چطور میشه اینکارو کرد ، می ترسم تو اون کارم مثل ...... تو گل بمونم ، البته برای دانلود اون رفتم ولی از شانس خوبم خراب بود و سایت مورد نظر اونو دانلود نمی کرد اگه جایی آموزشش و محل دانلودشو می دانید به منم بگید .

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام ، از همه شما ممنونم ، امروز دوباره یک ویندوز جدید نسب کردم و پس از سب درایورای مادربرد و کارت گرافیک بلافاصله رفتم سراغ نسب leadergl و توی نسبش گزینه چهارم یعنی p2k driver رو غیر فعال کردم بعد از فعال کردن برنامه و وصل کردن گوشی میدونید چی شد ، حدس بزنید چی شد ، سه درایور دیگرو مثل آب خوردن نسب کرد و برنامه خیلی خیلی خیلی خیلی راحت نرمال شد ( آخیش ) خستتون نکنم ، الآن صدای گوشیم توپ توپ و اینم مدیون شماهام ، خیلی کارتون درسته . انشاءالله بتونم جبران کنم .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من که بهت گفتم اصلا کار سختی نیست اگه روش کار رو یاد بگیری خیلی آسونه... به هر حال خوشحالم که کارت راه افتاد....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •