من این سریال رو به کسانی که بیماری بیخوابی و یا کم خوابی دارن پیشنهاد میکنم!!!!
من این سریال رو به کسانی که بیماری بیخوابی و یا کم خوابی دارن پیشنهاد میکنم!!!!
یعنی از این بی خودتر هم میشد درست کرد این مجموعه رو !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حیف اون حجم رایگانی که صرف دانلود این مجموعه شد ! خنده بازار با همه بی مزگیش شرف داره به این چرت و پرت ها
من امروز اولین قسمت این مجموعه را دیدم و به نظرم خوب بود
انتظار شاهکار را از مهران مدیری ندارم (از هیچ هنرمندی ندارم) فقط انتظار داشتم از ویلای من بهتر باشه چون چند قسمت وبلای من را که دیدم دیگه نتونستم ادامه بدهم! و به نظر من از ویلای من بهتر و خندهدارتر بود
ولی این مجموعه آیتمی است و متنوع تر بود و حداقل نیمی از آیتمهایاش خندهدار بود و نیمه دیگرش نه!
فقط نمیدانم چرا اسم این مجموعه را که تمام آیتمهایاش درباره دروغ بود را خلاقیت گذاشته بودند!
آیتمهایی که به نظر من خوب بود :
مصاحبه مردمی با بهنوش بختیاری و رادش
تفسیر شعر
گزارش از اعتراض به روند غرب گرایی
بازجویی از مهران غفوریان در زندان
برنامه سینمای امروز (قیافه و بازی، مسئول مربوطه خودش به تنهایی خندهدار بود!)
گزارش از نحوه امدادرسانی به زلزلهزدگان
ندیده میگم از لمپن های خنده بازار بهتره !شخصا اگر بخوام به مجموعه اول امتیاز بدم از 10 نمره و اون رو با خنده بازار مقایسه کنم، فکر کنم به خنده بازار نمره 8 میدم و به این مجموعه امتیاز 1
واقعا با اون قهوه تلخ دیگه ...مهران مدیری از چشم افتاد ...حیف نبود حیف نبود اخرشو نشون نداد ..اصلا از گارگردانی به این بزرگی بعیده ...واقعا بعید ..
وقتی که مجموعه اول رو ببینی نظرت رو تغییر میدی...
واقعا مضخرف بود
بعضی وقتها به خودم میگم شاید مشکل از روح و روان منه که اینجور فیلما به چشمم مضخرف میان
مهران مدیری با تهیه کننده قهوه تلخ به مشکل برخوردند حتی یادمه یکی از بازیگراش مصاحبه کرده بود و گفته بود چند ماهه که حقوقش را بخاطر مشکلاتی که تهیه کننده ایجاد کرده ندادند!
برای همین هست که مهران مدیری در مجموعه ویلای من و شوخی کردم خودش تهیه کننده مجموعه شده که دیگه این مشکلات پیش نیاد!
این کار هم که دیگه آیتمیه و دیگه پایان لازم نداره!
سلام دادا
مخلصیم، لطف داری؛ من هنور مدیری رو دوست دارم، و به شدت هم قبولش دارم... همین قهوه تلخی که میگید، من هنوز بعضی قسمت هاش رو یادم میاد حسابی خندم میگیره، یه سری شخصیت بی نظیر در تعامل بین نویسندگان، کارگردان و بازیگران ساخته شد که کم نظیر بوده تو سریال سازی طنز... من اگه فرصت کنم تا نزدیکی پک 20 (همون قبل از عید که برای اولین بار سی دی پشت صحنه گذاشته بود) رو مجدد نگاه میکنم.
ولی قهوه تلخ، با توزیع به شدت بد، با افت شدید محتوایی، داستانی طنز در ده پونزده پک پایانی، کوتاه شدن شدید تایم هر قسمت و تبلیغات زیاد که نمیشد ردشون کرد و... و نهایتا توقیف و نیمه کاره موندنش، به خودش باخت و اعتماد بهش رو از بین برد.
سر ویلای من هم بنده دیدم تیم همونه، که اصلا من سر یک شکل بودن بازیگران و نویسنده ها ناراضیم... تو پرانتز بگم، شما نگاه کن صحت با ساختمان پزشکان دو شخصیت کمدی رو عرضه کرد (بهنام تشکر و هومن برق نورد) که هوای تازه ای بودن برای تلویزیون و در کنارش کمدی ترین کارکتر زنی که من تا حالا تو یه سریال طنز ایرانی دیدم، یعنی شقایق دهقان در نقش خانم شیرزاد.
یا تو مسافران رامبد جوان، از معجونی تئاتری و رادش و لولایی رو به افول، سریالی ساخت که فکر کنم همه خاطره خوبی ازش داریم... اما مهران مدام از گروهی از بازیگران که راسشون سیامک انصاری هست مدام استفاده میکنه... مگه یه بازیگر چند مدل شخصیت متفاوت رو میتونه به تنهایی ایفا کنه؟
+
با پیش داوری راجع به سریال، اونم ندیده و نیومده، ابدا موافق نیستم، اما به شخصه درباره طنز آیتمی فکر میکنم، عمر این نوع کمدی تموم شده و ماکزیمم به درد دوربین مخفی میخوره... دهه هفتاد دیگه گذشته! به نظرم برگشت به کمدی اون دوران یعنی سقوط آزاد... سریال طنز، قصه میخواد، گره میخواد، داستانک میخواد، لایه های مختلف و شخصیت های کار شده میخواد... قیاس با خنده بازار هم فقط راجع به همین آیتم سازی بود.
.
دقیقا./
.
.
در کل امیدوارم تعریف شوخی کردم رو انوقدر بشنوم که پیش خودم بگم چرا مثل قهوه تلخ از ابتدا تهیش نکردم... + نظر طرفدارا و علاقه مندان شوخی کردم و مهران مدیری، کاملا قابل احترامه.
محتوای مخفی: off topic
مخلصیم
یاعلی
چاکریم حسین جون همه حرفات درستهتو پرانتز بگم، شما نگاه کن صحت با ساختمان پزشکان دو شخصیت کمدی رو عرضه کرد (بهنام تشکر و هومن برق نورد) که هوای تازه ای بودن برای تلویزیون و در کنارش کمدی ترین کارکتر زنی که من تا حالا تو یه سریال طنز ایرانی دیدم، یعنی شقایق دهقان در نقش خانم شیرزاد.
منم واقعا نمیدونم مدیری چرا داره اینجوری میکنه البته دلیل اصلیش به نظرم کار بی وقفه است
بعد قهوه تلخ خودش سریال جدید کلید زد سر قلب یخی رفت فکر کنم پل چوبی هم بود
دوباره بدون استراحت یه پروژه سنگین با 67 بازیگر شروع کرد
راستشو بخوای اصلا نمیخوام باور کنم مدیری شکست خورده
سر ویلای من هر مجموعه دنبال میکردم تا سریال مثلا بره تو اوج ولی....
اگه بخوام راستشو بگم بخاطر عشقی که از بچگی بوده نمیخوام به هیچ عنوان قبول کنم دچار تکرار شده داره شکست خورده
امیدوارم این اتفاق نیفته و دوباره خاطرات پاورچین و شب های برره تکرار بشه
+++
منم تو پرانتز یه چیزی بگم
منم عاشق خانم شیرزاد بودم ولی معتقدوم این شخصیت از پاورچین بوجود اومد
حتی قسمت آخر نقطه چین جایی که شقایق دهقان اومد برای چند دقیقه بازی کرد دقیقا همون خانم شیرزاد بود
مثل باباشاه که از گنج مظفر بوجود اومد و مدیری خیلی عالی تبدیلش کرد به باباشاه
من که فعلا منتظر مجموعه بعدیم ببینم چجوری میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)