تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 29 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من این سریال رو به کسانی که بیماری بیخوابی و یا کم خوابی دارن پیشنهاد میکنم!!!!

2. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی از این بی خودتر هم میشد درست کرد این مجموعه رو !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حیف اون حجم رایگانی که صرف دانلود این مجموعه شد ! خنده بازار با همه بی مزگیش شرف داره به این چرت و پرت ها

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من امروز اولین قسمت این مجموعه را دیدم و به نظرم خوب بود

انتظار شاهکار را از مهران مدیری ندارم (از هیچ هنرمندی ندارم) فقط انتظار داشتم از ویلای من بهتر باشه چون چند قسمت وبلای من را که دیدم دیگه نتونستم ادامه بدهم! و به نظر من از ویلای من بهتر و خنده‌دارتر بود

ولی این مجموعه آیتمی است و متنوع تر بود و حداقل نیمی از آیتم‌های‌اش خنده‌دار بود و نیمه دیگرش نه!

فقط نمیدانم چرا اسم این مجموعه را که تمام آیتمهای‌اش درباره دروغ بود را خلاقیت گذاشته بودند!

آیتمهایی که به نظر من خوب بود :

مصاحبه مردمی با بهنوش بختیاری و رادش

تفسیر شعر

گزارش از اعتراض به روند غرب گرایی

بازجویی از مهران غفوریان در زندان

برنامه سینمای امروز (قیافه و بازی، مسئول مربوطه خودش به تنهایی خنده‌دار بود!)

گزارش از نحوه امدادرسانی به زلزله‌زدگان

6. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شخصا اگر بخوام به مجموعه اول امتیاز بدم از 10 نمره و اون رو با خنده بازار مقایسه کنم، فکر کنم به خنده بازار نمره 8 میدم و به این مجموعه امتیاز 1
    ندیده میگم از لمپن های خنده بازار بهتره !

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

واقعا با اون قهوه تلخ دیگه ...مهران مدیری از چشم افتاد ...حیف نبود حیف نبود اخرشو نشون نداد ..اصلا از گارگردانی به این بزرگی بعیده ...واقعا بعید ..

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

ندیده میگم از لمپن های خنده بازار بهتره !
    وقتی که مجموعه اول رو ببینی نظرت رو تغییر میدی...

11. 4 کاربر از Black Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

واقعا مضخرف بود
    بعضی وقتها به خودم میگم شاید مشکل از روح و روان منه که اینجور فیلما به چشمم مضخرف میان

13. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا با اون قهوه تلخ دیگه ...مهران مدیری از چشم افتاد ...حیف نبود حیف نبود اخرشو نشون نداد ..اصلا از گارگردانی به این بزرگی بعیده ...واقعا بعید ..
    مهران مدیری با تهیه کننده قهوه تلخ به مشکل برخوردند حتی یادمه یکی از بازیگراش مصاحبه کرده بود و گفته بود چند ماهه که حقوقش را بخاطر مشکلاتی که تهیه کننده ایجاد کرده ندادند!

برای همین هست که مهران مدیری در مجموعه ویلای من و شوخی کردم خودش تهیه کننده مجموعه شده که دیگه این مشکلات پیش نیاد!

این کار هم که دیگه آیتمیه و دیگه پایان لازم نداره!

15. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جان (pcforlife ) هیچ وقت پست های قهوه تلخ فراموش نمیکنم
    تو هم شدیدا عاشق مدیری بودی و با علاقه دنبال میکردی سریالو و پستهای جامعی میدادی
    متاسفانه اون اتفاق همه چی خراب کرد مدیری هم دید کاری از دستش برنمیاد سریعا پروژه ویلای من کلید زد تا همه چیز درست کنه
    بعد ویلای من هم با فاصله خیلی کم شوخی کردم کلید زد
    به هیچ عنوان نمیخوام قبول کنم این پروژه شکست میخوره
    الان هیچ نظری نمیشه با دیدن مجموعه اول داد ولی چیزی که نمیشه انکارش کرد آیتمهای ضعیف ، متوسط ، عالی داشت همین مجموعه
    امیدوارم مجموعه به مجموعه آیتمهای ضعیف و متوسط از بین برن و کل مجموعه تبدیل بشه به یه شاهکار(و شدیدا معتقدم همینجوری میشه)
    راستی حسین جان یه چیز دیگه خوشبختانه شوخی کردم هیچ شباهتی به خنده بازار نداره
    یادمه آنونس دیدی گفتی با دیدنش یاد خنده بازار افتادی منم همچین حسی داشتم ولی یجورایی مطمئن بودم وقتی منتشر بشه شکم از بین میره
    اصلا نمیتونستم قبول کنم مدیری از خنده بازار کپی کنه
    مثل اینه که بگیم نقطه چین و ساختمان پزشکان و چارخونه و .... یه کپی از سریال قبلیه مثلا زیر آسمان شهره(طنزهای ساختمونی)
    خنده بازار و شوخی کردم...! فقط نکته مشترکشون آیتمی بودنه برخلاف طنزهای داستانی ساختمونی
    +++
    همه جا رقابت باعث افزایش کیفیت میشه تو شبکه نمایش خانگی کاملا برعکسه!!!
    یادش بخیر قهوه تلخ هر مجموعه 3 قسمت که فکر کنم هر قسمتش 40 دقیقه میشد
    بعدش قلب یخی تایم آورد پایین
    ویلای من هم بی نصیب نموند
    الانم که شاهگوش تقریبا با یک ساعت و شوخی کردم هم اینجوری که بوش میاد میخواد رو یک ساعت فیکس بشه
    یعنی روز به روز کیفیت داره افزایش پیدا میکنه!
    (باید یه کلاس خلاصه نویسی برم)
    سلام دادا
    مخلصیم، لطف داری؛ من هنور مدیری رو دوست دارم، و به شدت هم قبولش دارم... همین قهوه تلخی که میگید، من هنوز بعضی قسمت هاش رو یادم میاد حسابی خندم میگیره، یه سری شخصیت بی نظیر در تعامل بین نویسندگان، کارگردان و بازیگران ساخته شد که کم نظیر بوده تو سریال سازی طنز... من اگه فرصت کنم تا نزدیکی پک 20 (همون قبل از عید که برای اولین بار سی دی پشت صحنه گذاشته بود) رو مجدد نگاه میکنم.
    ولی قهوه تلخ، با توزیع به شدت بد، با افت شدید محتوایی، داستانی طنز در ده پونزده پک پایانی، کوتاه شدن شدید تایم هر قسمت و تبلیغات زیاد که نمیشد ردشون کرد و... و نهایتا توقیف و نیمه کاره موندنش، به خودش باخت و اعتماد بهش رو از بین برد.
    سر ویلای من هم بنده دیدم تیم همونه، که اصلا من سر یک شکل بودن بازیگران و نویسنده ها ناراضیم... تو پرانتز بگم، شما نگاه کن صحت با ساختمان پزشکان دو شخصیت کمدی رو عرضه کرد (بهنام تشکر و هومن برق نورد) که هوای تازه ای بودن برای تلویزیون و در کنارش کمدی ترین کارکتر زنی که من تا حالا تو یه سریال طنز ایرانی دیدم، یعنی شقایق دهقان در نقش خانم شیرزاد.
    یا تو مسافران رامبد جوان، از معجونی تئاتری و رادش و لولایی رو به افول، سریالی ساخت که فکر کنم همه خاطره خوبی ازش داریم... اما مهران مدام از گروهی از بازیگران که راسشون سیامک انصاری هست مدام استفاده میکنه... مگه یه بازیگر چند مدل شخصیت متفاوت رو میتونه به تنهایی ایفا کنه؟
    +
    با پیش داوری راجع به سریال، اونم ندیده و نیومده، ابدا موافق نیستم، اما به شخصه درباره طنز آیتمی فکر میکنم، عمر این نوع کمدی تموم شده و ماکزیمم به درد دوربین مخفی میخوره... دهه هفتاد دیگه گذشته! به نظرم برگشت به کمدی اون دوران یعنی سقوط آزاد... سریال طنز، قصه میخواد، گره میخواد، داستانک میخواد، لایه های مختلف و شخصیت های کار شده میخواد... قیاس با خنده بازار هم فقط راجع به همین آیتم سازی بود.
    .
    متأسفانه دیگه ترجیح میدم این عادت ایرانی ها رو کنار بزارم و صبر نکنم 30 قسمت از یک سریال رو ببینم تا بلکه به سریال عادت کنم و یا سریال خوب بشه. مهمترین قسمت یک سریال، قسمت اول اون هست که بیننده رو جذب کنه. متأسفانه ما ایرانیها عادت کردیم 30-40 قسمت بشینیم یک سریال رو ببینیم تا شاید خوب بشه.
    دقیقا./
    .
    .
    در کل امیدوارم تعریف شوخی کردم رو انوقدر بشنوم که پیش خودم بگم چرا مثل قهوه تلخ از ابتدا تهیش نکردم... + نظر طرفدارا و علاقه مندان شوخی کردم و مهران مدیری، کاملا قابل احترامه.
      محتوای مخفی: off topic 

اون دوستمون که گفتم 40 تا 3 تومان میشه پول یک جفت کفششون من یک حساب سر انگشتی کردم یعنی کفش 120 تومانی میپوش
    خوب فرقشون با من نوعی همینه که هر 6 ماه یک بار کفش میخریم و گرونترین کفشی که داشتم 65 تومان بوده
    اخوی، شما قیمت ندارید گویا یه سری به میدان فردوسی تهران بزنید (جایی که بشه یه جفت کفش درست درمون پیدا کرد)، زیر صد تومن کفش نیست به خدا!!
    + موضوع کفش صرفا مثال بود...

مخلصیم
    یاعلی

17. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تو پرانتز بگم، شما نگاه کن صحت با ساختمان پزشکان دو شخصیت کمدی رو عرضه کرد (بهنام تشکر و هومن برق نورد) که هوای تازه ای بودن برای تلویزیون و در کنارش کمدی ترین کارکتر زنی که من تا حالا تو یه سریال طنز ایرانی دیدم، یعنی شقایق دهقان در نقش خانم شیرزاد.
    چاکریم حسین جون همه حرفات درسته
    منم واقعا نمیدونم مدیری چرا داره اینجوری میکنه البته دلیل اصلیش به نظرم کار بی وقفه است
    بعد قهوه تلخ خودش سریال جدید کلید زد سر قلب یخی رفت فکر کنم پل چوبی هم بود
    دوباره بدون استراحت یه پروژه سنگین با 67 بازیگر شروع کرد
    راستشو بخوای اصلا نمیخوام باور کنم مدیری شکست خورده
    سر ویلای من هر مجموعه دنبال میکردم تا سریال مثلا بره تو اوج ولی....
    اگه بخوام راستشو بگم بخاطر عشقی که از بچگی بوده نمیخوام به هیچ عنوان قبول کنم دچار تکرار شده داره شکست خورده
    امیدوارم این اتفاق نیفته و دوباره خاطرات پاورچین و شب های برره تکرار بشه
    +++
    منم تو پرانتز یه چیزی بگم
    منم عاشق خانم شیرزاد بودم ولی معتقدوم این شخصیت از پاورچین بوجود اومد
    حتی قسمت آخر نقطه چین جایی که شقایق دهقان اومد برای چند دقیقه بازی کرد دقیقا همون خانم شیرزاد بود
    مثل باباشاه که از گنج مظفر بوجود اومد و مدیری خیلی عالی تبدیلش کرد به باباشاه
    من که فعلا منتظر مجموعه بعدیم ببینم چجوری میشه...

19. 2 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •