این مادر بورد هم قیمتی حدود 700 تومان داره نمیدونم مناسب باشه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد فاز و هیتسینگ مادر بورد هارو از کجا میتونم ببینم ؟
این مادر بورد هم قیمتی حدود 700 تومان داره نمیدونم مناسب باشه یا نه
تعداد فاز و هیتسینگ مادر بورد هارو از کجا میتونم ببینم ؟
این مادربورد هم در این رنج قیمت انتخاب خوبیه ولی همونطور که خودتون هم گفتین برای سیستمهای اورکلاکینگ انتخابهای بهتری هم هستند که قیمتهای بالاتری هم دارن.
در لینک زیر میتونین مشخصات کامل مادربوردتون رو ببینین :
مشخصاتیکه مد نظرتون هست رو میتونین در قسمت Special Features مشاهده کنین.
برندهایی مثل ازراک جزو برندهای با کیفیت هستند که امتحانشون رو هم قبلا پس دادن و با توجه به خوش قیمت بودن فروش خوبی هم دارن.
حتی مدلهای مثل Z77 Pro4 و Z77 Extreme4 واقعا برای اور مناسبن و جزو اولویتهای اول انتخاب هستند.
ولی در موردهای کاملا حرفه ای و اورکلاکینگ که سیستم کاملا تحت فشار هست ، من مدلهایی مثل ایسوس یا مثلا سری ROG رو پیشنهاد میکنم که واقعا در مدار تغذیه و تعداد فاز عملکرد خوبی داشته اند.
علیرضا جان الان ارزون ترین مدل Asus سری RoG چند قیمت هستن حدودا ؟
ارزانترین مدلش در این سوکت MAXIMUS V GENE هست که البته یه مقدار در بازار کم پیدا میشه. قیمت ندارم ولی حدودا 900 تا 1.000 باید باشه.
سلام من مجددا اومدم.با توجه به روند تایپیک و اطلاعات جدیدی که یافتم.متوجه شدم که عاااااااقاااااااا
این اینتل بی پدر مادر قصد داره همه رو بدبخت کنه.من جمله آدم هایی که مثل تو میخوان سیستم جمع کنن به این گرونی!!!!!
usb 3.1 و ddr4 اینا از تکنولوژی هایی هستن که تا کمتر از 2 سال دیگه!((((نگو اااااااااووووووووووه چشم به هم نزدی هنو رفته))))))وارد بازار میشن یعنی حدود 1 سال چند ماه دیگه.
پس بهترین انتخاب یک سیستم 1155 و z77 با یه بیس میان قیمت رو به ارزون هستش.
سری rog حرف نداره اصلا جای نقص و ایراد نداره ولی توی ایران بیشتر پول rog بودنشو میدن نه اصل جنس و کیفیت!!!وگرنه توی برند های دیگه یا حتی خود اسوس میتونید از بین مدل های معمولی و پرفورمنس هم بورد های خوبی پیدا کنید.
الان نظر من روی z87 سری پرفور منس چه از گیگا و چه از اسوس هستش.به دلیل اینکه هزینه ی اظافی برای بورد مساویست با ضرر و بهتره روی گرافیک و سی پی یو هم مانوری بدید.رم و اس اس دی هم مد نظر داشته باشید به جاش.
با مغذرت از استارتر عزیز که توی تاپیک ایشون پست میدم
منم مثل ایشون روی همین قیمت میخوام سیستم جمع کنم، البته با این تفاوت که برای پسرم میخوام بگیرم
داشتم بحث شما را دنبال میکردم که این پست آخری تو دل ماروا خالی کرد
حالا با این شرایط سیستم پیشنهادی چی میشه با توجه با اینکه اگه بخوای اور کار هم باشی
یه چیز دیگه توی رنج 1300تا 1200 بهترین کارت گرافیک چی میتونه باشه
بازم از استارتر معذرت میخوام که اینجا پست زدم
لطفا براى حفظ نظم تاپيک ، تاپيک جدا بزنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)