آغا این نامه تون بالاخره به کجا رسید ؟ سرعت اینترنت زیاد شد ؟
به قیمت کور کردن گوش جهان ؟![]()
آغا این نامه تون بالاخره به کجا رسید ؟ سرعت اینترنت زیاد شد ؟
به قیمت کور کردن گوش جهان ؟![]()
yeah, انگار سیستم ایران، حقوق بشر و تعهدات بین المللی رو رعایت کرده تا حالا و به حرف نهادهای جهانی گوش میده...!
شما دقیقاً در کجا زندگی میکنید یا چه چیزی مصرف کردید که به این ایده ی ناب رسیدید؟
سازمان جهانی ارتباطات، بدون نیاز به شکایت شما، سال هاست به ایران فشار میاره که سرعت اینترنت رو افزایش بده و فعالیت های ناقض حقوق و آزادی های مردم از قبیل فیلترینگ و پارازیت انداختن روی ماهواره های بین المللی رو متوقف کنه (که مورد دوم باعث مشکل برای باقی مردم جهانم میشه).
ولی ایران هیچ اهمیتی به این سازمان های بین المللی که بهشون تعهد داره و قوانینشون رو امضا کرده، نمیده.
بعد شرکت های بین المللی، به خاطر رفتار ایران و ایجاد مشکل برای سرویس های جهانی، پخش شبکه های تلویزیونی صدا و سیمای ایران (به زبان های مختلف با پول مفت مفت) رو قطع میکنن، ایران تازه طلبکارم هست...!
lol
دقیقاً موشکل مسئولین با اینترنت همینه.
اینکه رسانه ای وجود داشته باشه که حد و مرزی نداره و قابل کنترل و شنود کامل نیست، برای این افراد هضمش مشکله...
سرعت اینترنت تو ایران هیچ مشکلی نداره تاکید میکنم هیج
بلکه مشکل پهنای باند،فــیــلترینگ،قطعی و قیمت فوق العاده زیادشه
شما 128 نامحدود میگیری سرعتت بالای 50-60 هست در صورتی که عملا بیشتر از 16 نباید داشته باشی...
Last edited by اره باو; 28-07-2013 at 11:07.
این ها اصلا سازمان ملل رو قبول ندارن بعد شما میخوای به اون ها شکایت کنی.در کشور ما دمکراسی برقراره همه چی هم خوبه
.ما حتی این جا میایم و اعلام میکنیم مردم جهان هیچی از دمکراسی رو ندارن و برای تحقیق دمکراسی همه کشور ها باید از الگوی ما استفاده کنن تا مردم شون رنگ دمکراسی رو ببینند
![]()
شما مزاح می فرمایید کافیست جدول سرعت اینترنت در کشورها را ببینید , سرعتی که تو ایران به اسم اینترنت پرسرعت می دهند ,در دنیا 8 سالی هست کلا منقرض شده و در موزه ها به ثبت رسیده جهت بازدید دانشجویان از سیر تحول سرعت و تاریخچه اینترنت.
میانگین سرعت در کشورهای اروپایی 30 mb می باشد که 3 MB در ثانیه هست
من دوستی اروپایی داشتم که سرعتش 100 mb معادل 10 MB در ثانیه بود, می گفت زمان دانلود فایلی تو عمرش هیچ وقت فایلی را کمتر از 4 الی 5 ثانیه دریافت نکرده بود و به من می گفت مگه دقیقه هم وجود داره؟![]()
باید بهش میگفتی ما تو ایران روز و یا حتی هفته ام داریم![]()
من فکر کنم ماه هم داشتم اگه اشتباه نکنم
البته اون پروژه اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
میگم میخواین یه نامه هم به گوگل بنویسیم ؟![]()
Last edited by Undisclosed; 30-07-2013 at 00:02.
اره اسمشو میدونم loon هستش بخاط balloon گذاشت loon. اما این طرح اتفاقا برای مناطق محروم هستش مثل کشور ما ممکنه تو کشورهای همسایه قرار بده تا ما هم بتونیم فیض ببریم.
شما هم بیکارید این جور نامه ها به هیچ جایی نمیرسه
اینقدر چیزایی دیگه ای هست که تو این دنیا(نه فقط مملکت ما) داره اتفاق میفته سازمان ملل هیچ کاری نمیکنه اونوقت شما به فکر اینترنت هستید
اینا همش بازیه
هیچ کس هیچ کاری واسمون نمیکنه خودمون باید واسه خودمون کاری کنیم
کاشکی فقط حوزه ارتباطات بود ... گزارش های اخیر احمد شهید در مورد حقوق بشر تو ایران خیلی واضح و شفاف بود منتها معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه محمد جواد لاری جانی که بر حسب تصادف یک داداش رئیس قوه قضاییه داره و یک داداش رئیس قوه مقننه!!این گزارشات رو غیر واقعی , سیاسی و در مجموع کشک تلقی کرد!
حالا دیگه ما اینجا 6 روز از 7 روز هفته باید سر سرعت پایین کیلوبایت و پینگ ثانیه و ... دعوا و بحث کنیم!!
![]()
دقیقا!تاثیر این نامه ها و شکایتها و ... حداکثر در حد نشان دادن اعتراضه اونم به شرط اینکه تعداد زیاد باشه و البته مقام مسئول اینو صرفا اعتراض به یک موضوع خاص تلقی کنه نه تلاش برای براندازی نظام!... وگرنه کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)