تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 8 از 218 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کفاشيان و بازيکنان تيم ملي در بازار فروش خودرو

آخرين گروه از ملي‌پوشان فوتبال هم مجوز واردات خودرو را گرفتند تا پاداش صعود به جام جهاني را گرفته باشند.

مجوز ورود خودروهاي زير 2800 سي‌سي که بعد از صعود تيم ملي به جام جهاني از سوي هيات دولت به مسئولان فدراسيون فوتبال و ملي پوشان وعده داده شده بود در اختيار آنان قرار گرفت؛ البته با اين تبصره که تقريبا همه اعضاي تيم ملي اين پاداش را گرفتند غير از دستياران سرمربي که پايين‌ترين دستمزد را در ميان تمام گروه تيم ملي دارند.
    به گزارش خبرآنلاين، بعد از اعلام اهداي مجوزها از سوي دولت قبلي، محمد عباسي از مسئولان فدراسيون فوتبال خواست تا در نامه‌اي کساني که شايسته دريافت اين پاداش هستند، معرفي شوند.
    کفاشيان در نامه‌اي نام 48 نفر را براي دريافت اين مجوزها در اختيار وزارت ورزش گذاشت. او در اين ليست تقريبا تمام اعضاي فدراسيون را از مسئول مالي تا نمايندگان کميته‌هاي ملي و جوانان در فهرست خود قرار داده بود اما عباسي بعد از اين اعلام کرد تنها به کادر فني به همراه بازيکنان و نبي و کفاشيان اين پاداش صعود اهداء مي‌شود.
    اما در ميان همه نام‌هاي معرفي شده تنها اين دستياران اصلي کادر فني تيم ملي بودند که از قلم افتادند. دن گاسپار، آنتونيو سيموئز و اميد نمازي به همراه کادر پزشکي و کادر آناليز تيم ملي نه تنها از اين پاداش صعود باز ماندند که حتي بخشي از پاداش هم به آنان تعلق نگرفت. با اين وجود بازيکنان و رئيس فدراسيون اين روزها در بازار فروش خودرو به دنبال فروش مجوزهاي واردات خودروهاي تا سقف 400 هزار دلاري‌شان هستند؛ خودروهايي که رقم تخمين‌زده سود خالصشان از سوي واردکنندگان خودرو چيزي حدود 400 ميليون تومان عنوان مي‌شد اما ملي‌پوشان مي‌گويند به دليل تعرفه‌هاي گمرکي به سختي مي‌توانند اين مجوزها را بيش از 150 ميليون تومان بفروشند.

90/منبع.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کفاشيان: کي‌روش قطعا تا پايان جام جهاني با تيم ملي هست

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: کارلوس‌کي‌روش مطمئا تا پايان جام جهاني با تيم ملي هست و جايي نمي‌رود.

علي کفاشيان در مورد جلسه امروز با کي‌روش گفت: جلسه خاصي نبود در رابطه با بحث‌هاي تيمي و برنامه‌هايي که جام جهاني داريم کي‌روش نظرات خود را داد و درخواست کرد تا جلسه‌اي با سازمان ليگ برگزار شود تا ببينيم به چه شکل کارها صورت خواهد کرد. او نقطه نظرات خود را ارائه کرد.
    به نقل از فارس، وي در مورد اينکه کي‌روش اعلام کرده يا امروز تکليفش را مشخص مي‌کند و يا از ايران مي‌رود عنوان کرد: نه اين حرف‌ها اصلا نيست. بحث استعفا وجود نداشت تکليف نياز به مشخص کردن ندارد و او تا پايان با ما است. او از بعضي موضوعات ناراحت است ولي بحث استعفا نيست.
    وي تاکيد کرد: از اول هم بحث استعفا نبود و نمي‌دانم چه کسي موضوع استعفا را به دهن کي‌روش انداخت است او تا پايان جام جهاني با ما قرارداد دارد و شايد هم بعد از جام جهاني قراردادش را با ما تمديد کند.
    رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سؤال که کي‌روش نگران بود مثل ايوويچ يک هفته قبل از جام جهاني برکنار شود، خاطرنشان کرد: داخل بحث رفتن کسي نمي‌شويم همانطور که گفتم او تا پايان جام جهاني با ما است. کي‌روش دوست دارد زود کارش مشخص شود و صبرش کم است اما بايد صبر داشته باشد تا هماهنگي‌هاي لازم صورت بگيرد.
    کفاشيان در مورد اينکه چه زماني با سازمان ليگ جلسه خواهند گذاشت،‌گفت: با تاج و علي کاظمي جلسه مي‌گذاريم تا هماهنگي لازم بين باشگاه‌ها و تيم ملي بوجود بيايد. هم باشگاه‌ها و هم تيم ملي بازيکنان را مي‌خواهند با باشگاه‌ها هم جلسه مي‌گذاريم تا اين وضعيت مشخص شود.
    وي در مورد مشکلات مالي عنوان کرد: در مورد مسئله مالي هم اقداماتي شده و با کمک‌هاي وزارت ورزش و جذب اسپانسر اين موضوع را حل مي‌کنيم.
    کفاشيان در مورد اينکه از اين موضوع خيلي در فشار هستند، خاطرنشان کرد: اين مشکلات مقطعي است و هميشه وضعيت اينگونه نبوده اميدوارم اين وضع نيز بگذرد و وضعيت ما درست شود.
    وي در مورد زمان بازگشت مهدي تاج عنوان کرد: فکر مي‌کنم او امروز بازمي‌گردد.
    کفاشيان در مورد اينکه آيا فردا به ديدار سيدرضا صالحي اميري مي‌رود، خاطرنشان کرد: معلوم نيست اگر وقت شد براي دادن گزارش و ارائه برنامه‌ها به ديدار ايشان مي‌رويم.

وي در مورد اينکه سرپرست وزارت ورزش به فوتبال ديد مثبتي دارد، اظهار داشت: ديد صالحي خيلي خيلي مثبت است او دوست دارد مسائل را حل کند اما حق نيست که به دنبال اين باشيم که خيلي فوري همه چيز درست شود بايد فرصت دهيم صالحي بر اتفاقات ورزش مسلط شود او مشکلات زيادي هم دارد که بايد کمک کنيم همه چيز طبق روال عادي پيش برود.
    وي در پايان درباره اينکه قول مي‌دهد کي‌روش از ايران نرود، خاطرنشان کرد: قطعا همين است او موضوع رفتن را مطرح نکرده گاهي عصباني مي‌شود و چيزي مي‌گويد که برخي به نحوي ديگر مي‌نويسند.

90/منبع

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

میگفتن مجمع میخوان تشکیل بدن کفاشیان احتمالش هست برکنار بشه پس چی شد یک بازی ندارکاتی با یک تیم درجه 3 هم نداشتیم حالا تیم تراز اول پیشکشزمان دادکان تیم ملی آلمان اومد تهران تو ازادی باهاش بازی کردیم با کرواسی تو کشور خودش بازی دوستانه داشتیم الان با برشی که فدراسیون فوتبال داره بازی با مالدیو و گوام هم برامون آرزو شدهکیروش که وظیفش به نحو احسن انجام داد و تیم بالاتر از کره جنوبی به عنوان سرگروه فرستاد جام جهانی هر نتیجه ای ایران در جام جهانی بگیره نمیتونن به کیروش خرده بگیرن با این وضعیتی که برای تیم ملی ایجاد کردن

دلیلش اینه ک فدراسیون تو روابط بین الملل بسیار ضعیف عمل میکنه والا زمان رواسای قبلی کنفدراسیون فوتبال اسیا مثل موم تو دست فدراسیون فوتبال ایران بود
    یکم برش چیزبدی نیست والا

4. 3 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض گزارش سايت آلماني از بي‌پولي تيم ملي ايران

پايگاه خبري DPA آلمان در بررسي وضعيت تيم ملي فوتبال ايران در راه جام جهاني برزيل، بي‌پولي را معضل شاگردان کارلوس کي‌روش توصيف کرد.

تيم ملي فوتبال ايران با شکست يک بر صفر کره جنوبي موفق شد به عنوان تيم نخست از گروه خود به جام جهاني صعود کند ، اما لغو اردوي تيم ملي در پرتغال به نظر مي‌رسد آغاز زنگ خطر فوتبال ايران در حالت آماده سازي براي حضور در جام جهاني 2014 برزيل باشد.

به گزارش ايسنا، پايگاه خبري DPA آلمان در گزارشي به وضعيت آماده سازي تيم ملي فوتبال ايران براي جام جهاني 2014 برزيل پرداخته است که در ادامه مي‌خوانيد:

کارلوس کي‌روش موفق شد تيم ملي ايران را به جام جهاني برساند، اما اکنون وضعيتي که فوتبال ايران دارد، باعث نگراني اين مربي پرتغالي شده است. ايران که کشوري ثروتمند به دليل فروش نفت است، به نظر پولي براي آماده سازي ايران و اجرايي کردن برنامه‌هاي مربي پرتغالي ندارد. چندي پيش اردوي تيم ملي فوتبال ايران در پرتغال به دليل مسائل مالي لغو شد. همچنين مدت‌هاست که حقوق اين سرمربي پرتغالي پرداخت نشده.

کي‌روش در اين باره مي‌گويد: " اگر مي‌خواهيد براي تفريح به برزيل برويد، مي‌توانم جاي بهتري برايتان در نظر بگيرم. آنچه باعث شده است کشور فوتبالدوست ايران نتواند خود را به خوبي براي جام جهاني 2014 برزيل آماده کند را مي‌توان در مسائل سياسي و تحريم‌هاي بين‌المللي جست‌و جو کرد که باعث شده است تيم ملي ايران نتواند خود را به خوبي براي جام جهاني 2014 برزيل آماده کند."

فدراسيون فوتبال ايران نمي تواند به دليل کمبود بودجه تيم ملي ايران را حمايت کند چيزي که گفته مي‌شود اين است که برنامه کارلوس کي‌روش براي آماده سازي تيم ملي ايران 5 ميليون‌يورو هزينه در بر خواهد داشت که به نظر فدراسيون فوتبال ايران نمي‌تواند اين مبلغ را تامين کند.

کي‌روش مي‌گويد: " من در چند سال گذشته توانستم به عنوان يک مربي در عرصه بين‌الملي براي خودم اعتبار جمع کنم. نمي‌خواهم که در جام جهاني زنگ تفريح باشيم."

علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ايران نيز مي‌گويد: " اکنون پولي در دسترس ما نيست. کي‌روش بايد آرام باشد حتي اگر پرداخت قرارداد و حقوق او به تاخير بيفتد."

اما سرمربي پرتغالي تيم ملي ايران که در تيم‌هاي رئال‌مادريد و تيم ملي پرتغال حضور داشته است، نمي‌خواهد آرام باشد و دوست دارد اين وضعيت هر چه سريع‌تر براي تيم ملي ايران بهبود پيدا کند تا ايران در جام جهاني 2014 زنگ تفريح حريفان نباشد. کي‌روش معتقد است تيم‌هاي باشگاهي در ايران حقوق هاي نجومي به بازيکنان خود پرداخت مي‌کنند اما تيم ملي ايران هيچ پولي براي آماده سازي خود براي جام جهاني 2014 ندارد.

وضعيت بي‌پولي فدراسيون فوتبال ايران صداي جواد نکونام کاپيتان تيم ملي ايران را درآورده است. جواد نکونام بازيکن سابق اوساسونا که در حال حاضر در استقلال بازي مي کند در واکنش به بي پولي فدراسيون فوتبال ايران در راه آماده سازي جام جهاني 2014 برزيل معتقد است: " اگر شرايط اين طور پيش رود ما به عنوان توريست به برزيل خواهيم رفت و سه هفته در آنجا تفريح خواهيم کرد."

تيم ملي ايران پيش از اين در جام جهاني 1978 آرژانتين، 1998 فرانسه و 2006 آلمان حضور داشته است. حضور آنها در برزيل چهارمين باري است که تيم ملي ايران توانسته اين رقابت‌ها را تجربه کند. ايران در جام جهاني 2006 بازيکنان بزرگي نظير علي دايي ، مهدي مهدوي کيا ، علي کريمي و وحيد هاشميان را در ترکيب خود داشت اما کارلوس کي‌روش در حال حاضر نتوانسته است انگيزه زيادي در بين بازيکنان ايراني براي جام جهاني 2014 ايجاد کند. به نظر مي‌رسد ايراني‌ها همچنان در خوشحالي براي صعود به جام جهاني به سر مي‌برند. خيلي از کارشناسان فوتبال در ايران معتقد هستند ايران حضوري بسيار کوتاه‌مدت در جام جهاني 2014 خواهد داشت.

منبع : ورزش 3

+

ن.ش : واقعا متاسفم شدم از فدراسیونمون که یه سایت المانی باید بیاد مشکلات تیم ملیمون رو بگه و ابرومون رو ببره تو دنیا . همون بهتر خداییش با این اوضاع مالی نریم جام جهانی . کاش اسرائیل بره جام جهانی و توی گروه ما بیفته تا لااقل بهونه مون بشه برای انصراف از جام جهانی .

6. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سوای صحبت ها راجع به تیم ملی خودمون، گویا بازی رفت ازبک و اردن 1-1 تموم شد و یحتمل ازبک ها از همین الان چشمشون به بازی های امشب تیم های آمریکای جنوبی و جدول اون رقابت ها هستند... لامصب چقدر شرایط جدول تیم های اون منطقه پیچیده و عجیبه!! واقعا جای شکر داره که به هر نحوی بود صعود مستقیم داشتیم...

8. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

هیچ چیز توی فوتبال غیر ممکن نیست، ایران اگه بخواد و عزم جدی داشته باشه میتونه از گروهش صعود کنه! سنگال تو جام جهانی 2002 و ترکیه و کره یادتون نرفته که؟ یا مثلا ما چیمون از این استرالیا کمتره؟ اگه بخوایم میتونیم از گروهمون صعود کنیم!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

با این مدریت شوخیت گرفته
    تیمی که نه یه دونه بازی دوستان درست حسابی می تونه بر گذار کنه نه یه اردو درست بره

11. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

هیچ چیز توی فوتبال غیر ممکن نیست، ایران اگه بخواد و عزم جدی داشته باشه میتونه از گروهش صعود کنه! سنگال تو جام جهانی 2002 و ترکیه و کره یادتون نرفته که؟ یا مثلا ما چیمون از این استرالیا کمتره؟ اگه بخوایم میتونیم از گروهمون صعود کنیم!
    مشکل دقیقا همینجاست که یه عده نمیخوان تیم ملی صعود کنه و به فکر منافع شخصی خودشونن . الان دعوا سر اینه که مثلا استقلال بیاد بازیکنهاشو بده تیم ملی و بدون اونا بره جام باشگاه ها . و اگه باشگاه ها مغرور نباشن میتونن همچین کاری بکنن . جالب اینجاست همچین موقعیتی هیچ وقت نباید پیش میومد که دلیلش هم فقط ضعف مدیریت توی فدراسیونه . هر چی میکشیم از این شادابیان میکشیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

کي‌روش: کفاشيان مي‌داند چرا رفتم

سرمربي تيم ملي فوتبال در گفت‌وگو با ايسنا، درباره علت خروجش از ايران و شايعه‌هايي که در اين رابطه به وجود آمده صحبت کرد.

* شما شنبه شب ايران را ترک کرديد. بعد از آن شايعه‌هاي زيادي درباره علت رفتن‌تان پيش آمد و خيلي‌ها گفتند ممکن است ديگر به ايران برنگرديد.

در اين رابطه صحبتي ندارم که مطرح کنم. شما بايد در اين رابطه با کفاشيان صحبت کنيد. او کاملا مي‌داند که چرا مجبور شدم از ايران بروم. مسئوليت پاسخگويي به اين سوال که چرا من از ايران رفته‌ام را به کفاشيان ارجاع مي‌دهم.

* اما الان صحبت‌هاي زيادي در اين رابطه وجود دارد و بعضي از استعفاي احتمالي شما خبر مي‌دهند.

همان طور که گفتم فعلا نمي‌خواهم صحبتي انجام دهم. همه مردم ايران مي‌دانند، من به کفاشيان نامه‌اي فرستادم. لطفا از رييس فدراسيون در اين رابطه سوال کنيد.

* شما هفته گذشته نشستي با صالحي اميري وزارت ورزش و جوانان داشتيد.

همه شما مي‌دانيد که نحوه حمايت از تيم ملي و وضعيت مالي در فدراسيون چگونه است. همين طور مي‌دانيد که نظر تاج درباره ليگ چيست و او درباره برگزاري بازي‌هاي ليگ چطور فکر مي‌کند. تنها نظر من اين است که هيچ نظري ندارم! ترجيح مي‌دهم هيچ اظهار نظري نکنم. صحبت کردن من در اين مقطع درست و مناسب نيست، بويژه بعد از نشستي که با سرپرست وزارت ورزش و جوانان داشتيم.

* پس کفاشيان مي‌داند که شما براي چه ايران را ترک کرده‌ايد.

کاملا. او در جريان است و من هميشه رفت و آمدهاي خود را با رييس فدراسيون هماهنگ مي‌کنم اما الان ترجيح مي‌دهم درباره علت رفتنم صحبت نکنم. همه شما مي‌دانيد که وضعيت آماده‌سازي تيم ملي براي جام جهاني چگونه است. همين طور نظر تاج را درباره چگونگي برگزاري ليگ مي‌دانيد. پس چرا آمده‌ايد از من سوال مي‌کنيد؟ کفاشيان و تاج افرادي هستند که بايد به اين سوالات جواب بدهند نه من.

* اما به نظر مي‌رسد شما تنها فردي هستيد که درباره اين مشکلات صحبت خواهيد کرد.

شکي در اين نيست که اگر صحبت کنم واقعيت‌ها را مي‌گويم اما الان زمان صحبت کردن نيست، بويژه بعد از جلسه با نماينده دولت. اگر صحبت کنم بايد درباره همه چيز حرف بزنم. مي‌دانم که هادي عقيلي چه گفته اما در اين باره نظري نمي‌دهم. هر کسي حق دارد اظهار نظر کند. من با عقيلي يا ساير افرادي که درباره من حرف زده‌اند مشکلي ندارم. ترجيح دادم در شرايطي که براي فوتبال ايران ناراحت کننده است آنجا نمانم.

* انگار شما از تجربه کردن اين شرايط خسته شده‌ايد.

نه اصلا موضوع من نيست بلکه مهم، تيم ملي است. من کسي نيستم که زمين بايد به دورش بچرخد بلکه اين تيم ملي است که بايد محور همه چيز باشد. کاملا اشتباه است که فکر کنيم من به فکر خودم هستم. همه نگراني‌ها براي تيم ملي است. کفاشيان و تاج همه جواب‌ها را مي‌دانند.

* ما اميدواريم بتوانيم اين جواب‌ها را از کفاشيان و تاج بگيريم.

همه مردم و فوتبال‌دوستان ايراني اميدوارند که اين اتفاق بيفتد. ولي به نظر مي‌رسد اين موضوع براي بعضي‌ها مهم نيست. موضوع اينجاست که خيلي از افرادي که نگران وضعيت تيم ملي هستند، تصميم گيرنده نيستند. بنابراين من چه کاري مي‌توانم انجام دهم؟

14. 2 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ايران يکي از 5 تيم کم‌شانس جام‌جهاني

پايگاه‌خبري GMS تيم ملي ايران را يکي از تيم‌هاي کم‌شانس جام جهاني 2014 برزيل اعلام کرد.

تيم‌هاي بزرگ دنيا در تلاش براي قطعي کردن صعود خود به جام جهاني برزيل هستند. اما اگر اين تيم‌هاي بزرگ نتوانند صعودشان را به جام جهاني قطعي کنند، چه تيم‌هايي جايگزين آنها خواهند شد.

به گزارش ايسنا ، سايت GMS يکي از سايت‌هاي معتبر فوتبال انگليس، پنج کشور حاضر يا در حال صعود به جام جهاني 2014 را بررسي کرده است که به احتمال زياد تيم‌هاي ضعيف جام خواهند بود. در اين فهرست نام تيم ملي ايران نيز که صعودش را به عنوان تيم نخست به جام جهاني قطعي کرده است، نيز به چشم مي‌خورد.

1-اتيوپي رتبه در فيفا 102

اتيوپي بيشتر در دووميداني مطرح است تا ورزش فوتبال. آنها اکنون شرايط بسيار خوبي براي صعود به جام جهاني 2014 دارند و به احتمال زياد بايد شاهد حضور آنها در جام جهاني 2014 برزيل باشيم.

با وجود آنکه اتيوپي به خاطر بازي دادن به يک بازيکن محروم در بازي برابر بوتسوانا محروم شد، موفق شد در ديداري حساس و سرنوشت‌ساز ميزبان جام‌جهاني 2010 را شکست دهد تا به دور پاياني انتخابي جام جهاني در قاره آفريقا راه يابد. آنها زماني که در بازي برابر بوتسوانا به يک بازيکن محروم خود بازي دادند، باعث شد تا نتيجه آن ديدار 3 بر صفر به سود حريف تغيير کند تا اميدهاي اتيوپي براي صعود به جام جهاني کمرنگ شود. اما آنها موفق شدند در ديداري حساس با نتيجه دو بر يک آفريقاي جنوبي را شکست دهند تا مجددا شانسشان براي صعود به جام جهاني افزايش يابد.

آنها در دور پاياني انتخابي جام جهاني 2014 در يک بازي رفت و برگشت بايد به مصاف حريف خود بروند. اگر آنها بتوانند با قرعه خوبي مواجه شوند اين تيم را در جام جهاني برزيل مي‌بينيم.

2- ايران رتبه در فيفا 52

ايران بيشتر به خاطر مسائل هسته‌يي در رسانه‌ها مطرح است تا موفقيت تيم ملي فوتبالش. اما آنها يکي از تيم‌هاي حاضر در جام‌جهاني برزيل خواهند بود. ايران در انتخابي جام جهاني 2014 موفق شد در دو بازي رفت و برگشت برابر کره‌جنوبي عملکرد خوبي داشته باشد و به برتري برسد تا بتوانند براي چهارمين بار صعودشان به جام جهاني را قطعي کنند.

ايران هيچ‌گاه نتوانسته در جام جهاني از گروه خود صعود کند. مهم‌ترين نتيجه آنها در جام جهاني پيروزي 2 بر يک برابر‌آمريکا در سال 1998 است. آن بازي تنها پيروزي ايران در تاريخ جام جهاني محسوب مي‌شود. ايراني‌ها اميدوارند در جام جهاني 2014 بتوانند اين رکورد را بهبود ببخشند اما روند نا‌اميد کننده ايران پس از صعود به جام جهاني 2014 باعث شده است خيلي از هواداران فوتبالدوست‌ ايران نگران تيم ملي کشورشان باشند.

3- مونته‌نگرو رتبه در فيفا 28

پس از آنکه در جام جهاني 2006 با کشور صربستان در قالب يک تيم در جام جهاني شرکت کرد، آنها در جام جهاني مي‌توانند به عنوان کشوري مستقل حضور داشته باشند. مونته‌نگرو با جمعيتي 620 هزار نفري توانسته صعود خود را در رده‌بندي فيفا به لطف بازي‌هاي خوبش در انتخابي جام جهاني داشته باشد. تنها نقطه سياه کارنامه مونته‌نگرو شکست 4 بر صفر برابر اوکراين در انتخابي جام جهاني است. آنها اکنون رقابت سختي با انگليس براي صعود به جام جهاني دارند. مونته‌نگرو با ستاره‌هايي نظير استفان يووتيچ و ميرکو ووچينيچ به جام جهاني خواهد رفت. شايد به جاي انگلستان.

4-کيپ‌ورد رتبه در فيفا 36

کيپ‌ورد با چند جزيره کوچک در اقيانوس آتلانتيک با جمعيتي کمتر از 500 هزار نفر. اما موفقيت‌هاي اخير آنها در فيفا باعث شده است که در رتبه سي‌وششم جهان برسند. فوتبال کيپ‌ورد از سال 2000 پيشرفت خود را آغاز کرد. آنها تا پيش از سال 2000 در رتبه 182 دوم جهان نيز قرار گرفتند اما نتايج خوب در انتخابي جام جهاني باعث شد تا پيشرفت چشمگيري داشته باشند.

کيپ‌ورد براي صعود به جام جهاني رقيبان سختي مثل کامرون و نيجريه دارند. ميشل پلاتيني و داويد سيلوا دو بازيکني هستند که اصليتي کيپ‌وردي دارند.

5- کاستاريکا رتبه در فيفا 42

کاستاريکا نسبت به چهار تيم ديگر در اين فهرست عملکرد بهتري در جام جهاني داشته است. آنها حتي در جام جهاني 1990 توانستند به مرحله دوم صعود کنند. جام جهاني 2006 آخرين حضور کاستاريکا در جام جهاني بوده است. آنها پس از پيروزي برابر آمريکا و تساوي برابر مکزيک، شانس زيادي براي صعود به جام جهاني 2014 برزيل دارند. اين در حالي است که اکنون سه ديدار تا پايان انتخابي جام جهاني قاره آمريکاي‌مرکزي و شمالي باقي مانده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •