تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 302 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همشون از ویاش بواش و گرث بیل و مدیر باشگاه و ... میگن بیل این فصل جایی نمیره ...
    اینقدر ازین خبرا شنیدم تا خودم از نزدیک() بیل رو نبینم باور نمیکنم ...
    این هم بگم نخریدن بیل شکست نیست و تیم تقریبا نقاط ضعفش برطرف شده و نهایتا یه فوروارد میتونه تیم رو تکمیل تر کنه ...

دنی کارواخال ، مدافع راست جدید رئال مادرید ...
    پیگیر تا آخرین لحظه ، خوراک ضد حمله های برق آسا ...
    این صحنه جنگیدنش سر توپ و در نهایت پاس گلش خیلی عالیه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچنین این گلش در پی همکاری و 1-2 با بازیکنان نزدیکش و خلق موقعیت :
    Rest in peace Arbeloa
    Last edited by CRIS Joon CR7; 20-07-2013 at 17:31.

2. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

4. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

کنفرانس خبری کارلتو قبل از بازی فردا شب:

مرجع خبری رئال مادرید : كارلو آنجلوتي ، مربي رئال مادريد در آستانه بازي با بورنموث ، پاسخگوي سوالات خبرنگاران بود . وي در ابتدا در مورد تيتو ويلانوا صحبت كرد :"‌دوست دارم برايش پيغام حمايت و درود بفرستم . برايش خيلي ناراحت شدم اما او كسي است كه به خوبي مي جنگد . بايد بگويم كه كل تيم و باشگاه پشت او هستند . اميدواريم كه همه چيز برايش خوب پيش برود . "
    وي در مورد گرت بيل نيز گفت كه از تيمي كه در اختيار دارد رضايت دارد :"‌نمي خواهم در مورد بيل صحبت كنم ، از تيمي كه در اختيار دارم ،‌راضي هستم . همه مي دانند كه بازيكن بزرگي است اما به احترام تيمي كه در اختيار داريم ، صحبت نمي كنم "
    كارلتو در مورد تمديد قرارداد كريستيانو گفت :"‌اين يك مشكل نيست . او يك پديده و يك حرفه اي بزرگ است . تمديد قراردادش وظيفه من نيست اما فكر نمي كنم كه مشكل ساز باشد . كل دنيا مي دانند كه يك پديده است . براي باشگاه مهم است كه روي بازيكناني با اين حرفه اي گري حساب كند . جوان ها مي توانند به او به چشم يك قهرمان نگاه كنند . "
    اولين هفته :"‌هفته خوبي بود . خوب كار كرديم . با جديت و حرفه اي گري . كار خوبي داشتيم . بازيكنان خسته شدند . برايم عجيب نبود . تازه فصل را شروع كرديم و منتظر اين روحيه و اين جو بودم . "
    كاكا :"‌فعلا بازيكن رئال مادريد است . كار را خوب شروع كرده است . مسملا اميد زيايد به اين فصل دارد و با انگيزه است . بايد ديد كه چه مي شود . شخصيت بزرگي دارد و مي خواهيم كه بهتر از فصل قبل باشد . "‌
    بازي فردا با بورنموث :"‌اولين بازي پيش فصل است . بايد حرفه اي باشيم . شرايط بدني ما در بهترين سطح نيست اما همه بازيكنان حداقل 45 دقيقه خواهند داشت . مهم است كه خوب شروع كنيم . "
    هيگوائين :"‌با خود بازيكن صحبت كردم و حرفهاي بين ما خصوصي است . گونزالو بازيكن رئال است و خوشحالم كه در اين جاست . "
    سيستم :"‌بهترين سيستم اين است كه يازده بازيكن داشته باشي كه وقتي توپ داري حمله كنند و وقتي توپ نداري ، دفاع كنند . اين سيستم من است . اگر همين گونه بازي كني ، يك فوتبال هجومي ارائه مي دهي . بازينان باكيفيتي داريم . نياز داريم تا تيمي را سازماندهي كنيم كه با فوتبال هجومي زيبا بازي كند . "
    زيدان :"‌رابطه بسيار خوبي داريمن . انگيزه زيادي دارد تا براي كار جديدش چيزهايي ياد بگيرد . براي ما خوب است كه اين جاست چرا كه رابطه بسيار خوب با بازيكنان دارد و به حرفهايشان گوش مي دهد . به تيم كمك مي كند تا بهتر شود . "‌
    ايبرا :"‌بازيكن فوق العاده ايست كه مي تواند در هر تيمي در دنيا بازي كند . امروز بازكين رئال مادريد نيست و نمي شود به احترام تيمي كه داريم در موردش صحبت كنيم . "‌
    كاسياس :"‌او و راموس براي خوش و بش كردن با تيم و شناختن كادر فني امدند و برايم خوشايند بود . آنها حرفه اي هستند . چند روز زودتر به تمرينات آمدند و اين يك حركت زيبا بود . با كاسياس صحبت كردم و روبراه است . هيجان زيادي براي شروع كار دارد . "‌
    ايسكو و ايارا :"‌آماده هستند . هماهنگي خوبي ددارند . زياد صحبت نمي كنند و بيشتر كار مي كنند و اين خوب است . همه بازيكنان جوان در اين جا در تيم انگيزه دارند . جو خوبي وجود دارد . "
    كوئنت رائو :"‌با او صحبت كردم . دفاع چپ با كيفيتي است و در اين جا مانده است . بازيكن بسيار مهمي براي تيم است . ‌"
    خريد مهاجم :" موراتا ،‌بنزما و هيگوائين را داريم و خسه هم هست . از تيمي كه دارم راضي هستم . كيفيت ، شخصيت و جواني در اين تيم موج مي زند . "‌
    جو :" از گروه حرفه اي و بانظميك ه دارم ،‌رضايت دارم . مي خواهيم پس از تمرينات نيز كنار هم باشيم . اولين روزهاي تمرينات مثل اولين روزهاي مدرسه هستند . كل دنيا به آن توجه دارند . جو خيلي خوبي وجود دارد . "
    بزرگترين سورپرايز :"‌يك بازيكن بود كه رويش شناخت نداشتم : كارواخال . زياد از او شناخت نداشتم و خيلي خوب است . كيفيت بالايي دارد . "
    فرصت :"‌هفت بازي پيش فصل داريم و مي خواهيم دقايق را تصميم كنيم . هفته سختي نداشتيم اما توقعات بالا بود و حالا هفت بازي دوستانه داريم تا به بهترين فرم برسيم . "

6. 9 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنچلوتی: مشکلی برای تمدید قرارداد رونالدو وجود ندارد

قرارداد این ستاره پرتغالی با رئال ها دو سال دیگر به اتمام می رسد و گفته می شود باشگاه هایی مانند پاری سن زرمن، موناکو و منچستریونایتد به دنبال به خدمت گرفتن او هستند.
    سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، تاکید کرد که این باشگاه مشکلی برای متقاعد کریس رونالدو، برای تمدید قراردادش ندارد.
    قرارداد این ستاره پرتغالی با رئال ها دو سال دیگر به اتمام می رسد و گفته می شود باشگاه هایی مانند پاری سن زرمن، موناکو و منچستریونایتد به دنبال به خدمت گرفتن او هستند.
    در این بین، مربی ایتالیایی رئال، ستاره تیمش را مورد ستایش قرار داد و گفت:" او یک پدیده است؛ یک حرفه ای تمام عیار. این خیلی مهم است که بازیکنی با این کیفیت، بالاترین سطح حرفه ای گری را نشان بدهد.
    این برای بازیکنان جوان مهم است که از بازیکنانی با چنین مَنِشی الگو بگیرند. تمدید قرارداد او کار من نیست اما فکر نمی کنم مشکلی برای این مسئله وجود داشته باشد."
    آنچلوتی همچنین در مورد کناره گیری ویلانووا از هدایت بارسا گفت:" می خواهم حمایتم را از تیتو اعلام کنم. از این اتفاق ناراحتم اما او یک مبارز است و با این بیماری خواهد جنگید.
    می خواهم به او بگویم که همه بازیکنان و اعضای باشگاه رئال و شخص خود من، در کنار او هستیم. ما برای او بهترین ها را آرزو داریم."

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ________________

آنچلوتی: زلاتان و بیل فوق العاده هستند

گفته می شود رئال به دنبال به خدمت گرفتن این دو ستاره است اما کارلتواعلام کرد به خاطر احترام به باشگاه های تاتنهام و پی اس جی، از اظهار نظر در مورد آنها خودداری می کند
    سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، زلاتان ابراهیموویچ و گرت بیل را مورد ستایش قرار داد اما از اظهارنظر در مورد اینکه رئال به دنبال این دو ستاره است، خودداری کرد.
    شایعات زیادی در مورد تلاش رئال برای به خدمت گرفتن این دو ستاره به گوش می رسد اما آنچلوتی اعلام کرد به خاطر احترام به باشگاه های تاتنهام و پاری سن ژرمن، از اظهار نظر در مورد زلاتان و بیل خودداری می کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از تیمی که در اختیار دارم، کاملا راضی هستم. من در مورد بازیکنانی که در تیمم نیستند، صحبت نمی کنم.
    نمی خواهم در مورد بیل صحبت کنم. همه می دانند که او بازیکن فوق العاده ای است. بهتر است در مورد او بیشتر صحبت نکنم زیرا بی احترامی به بازیکنانی است که در حال حاضر در اختیار داریم.
    زلاتان هم بازیکن بی نظیری است که می تواند برای هر تیمی در دنیا بازی کند. او فعلا بازیکنان رئال نیست و من نمی تواند در موردش صحبت کنم زیرا به پی اس جی بی احترامی می شود."
    او همچنین در مورد ایگواین، کوئنترائو و دو خرید جدید تیمش صحبت کرد و گفت:" من با ایگواین در مورد مسائل شخصی صحبت کردم. گونسالو بازیکن رئال است و من خوشحالم که او اینجاست. چیز بیشتری برای گفتن ندارم.
    من با کوئنترائو هم صحبت کردم. در مورد او همین طور است. او بازیکن باکیفیتی است و هنوز هم با ماست. او بازیکن مهمی برای تیم است.
    اییارا و ایسکو هم شرایط خوبی دارند. آنها به خوبی با تیم سازگار شده اند. آنها زیادی حرف نمی زنند و بیشتر کار می کنند. این خیلی خوب است. جو بسیار خوبی در تیم وجود دارد."

8. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هی ما میگیم سایت گل-فارسی، طرفدار آبی اناری ها هست، میگن نه!

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی جالبه یه قسمت جدا برای بارسا گل فارسی قرار داده

دوستان بازی رئال ساعت چنده؟

__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________

مونتانیه: اییارامندی میراثدار آلونسو است؛ او بیشتر شبیه چابی است تا بوسکتس

سرمربی فرانسوی براین باور است که اییارامندی در رئال مادرید موفق خواهد بود و او را با چابی و بوسکتس مقایسه کرده است

سایت گل- فیلیپه مونتانیه، سرمربی اسبق آیسر اییارامندی در رئال سوسیداد بر این باور است که این بازیکن میراث دار بی عیب ونقصی برای ژابی آلونسو است
    این سرمربی 48 ساله کسی بود که بازیهای خوبی از اییارامندی گرفت و با بهره گیری از مهارت های این جوان اسپانیایی و ستاره های گمنام رئال سوسیداد توانست برای این تیم مجوز حضور در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند. او براین باور است که توانایی های اییارامندی برای پر کردن جای بازیکن بزرگی مثل ژابی الونسو در بلندمدت بی نظیر است.
    سرمربی سابق سوسیداد که حالاهدایت رن را در دست دارددر صحبت هایی به آ.اس گفت:« او قطعا آماده است. اییارمندی نقاط قوت زیادی دارد و می تواند توپ را جلو برده و به بازیکنان دیگر برساند. ژابی الونسو الگوی بزرگی برای بازیکنان اهل ایالت باسک است و فکر می کنم که آلونسو می تواند کمک زیادی به اییارامندی کند تا او نیز رشد و پیشرفت کند. قطعا آنها می توانند در کنار هم بازی کنند. ژابی و آیسر هر دو بازیکنان بزرگی هستند.»
    او در ادامه تمجید از اییارامندی، خرید جدید رئال گفت:« اییارامندی خیلی فروتن است. او بازیکن ایده آلی برای هر سرمربی ای است. چون پسر خوبی است و در زمین مسابقه هم تمام توانش را به کار می گیرد. او بازیکن فوق العاده ای برای کارلو آنچلوتی خواهد بود. چون به تمام حرفها و دستوراتی که به او می دهی با دقت زیادی گوش می کند. اییارامندی شخصیت ایده آلی برای رسیدن به موفقیت دارد و قطعا بازیکن بزرگی برای تیم ملی اسپانیا خواهد بود.»
    او همچنین اییارامندی را با چابی ارناندس و سرخیو بوسکتس مقایسه کرد و گفت:« مقایسه کردن کار سختی است. آیسر ویژگی های متفاوتی در مقایسه با بوسکتس دارد: او و بوسکتس هر دو در یک پست بازی می کنند ولی کیفیت فوتبالی متفاوتی دارد. آیسر بیشتر شبیه چابی است. او نه تنها یک بازیکن میانی است، بلکه تلاش زیادی برای پس گرفتن مالکیت توپ انجام می دهد و می تواند درحرکات رو به جلو و تقسیم توپ هم نقش موثری داشته باشد. او از اتفاقاتی که در اطرافش رخ می دهد، ناراحت نمی شود و فقط مسائل داخل زمین برایش مهم است و به همین خاطر هم بود که من اطمینان زیادی به او داشتم.»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________________________________________ __________________________________________________ ________________

Last edited by Abdolreza2012; 21-07-2013 at 15:29.

11. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان بازی رئال ساعت چنده؟
    طبق اعلام سایت رسمی باشگاه 20:45 به وقت مادرید هست که میشه 23:15 به وقت تهران.
    +
    تابلوی تاریخ باشگاه Bournemouth حریف بازی دوستانه امشب.

مقایسه مختصری بین دو باشگاه:

Bournemouth v Real Madrid
    Division Three title (1986-87) [Honours] Nine European Cups, 32 La Liga titles, 8 Spanish Cups
    Goldsands 10,783 [Stadium capacity] Santiago Bernabeu 84,454
    £800,000 Matt Tubbs from Crawley [Record signing] £80 million Cristiano Ronaldo from Man Utd
    Steve Fletcher 728 [Record appearances] Raul 741
    (Ray Eyre 202 (1924-1933) [Record goalscorer] Raul 323 (1994-2010

13. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی جالبه یه قسمت جدا برای بارسا گل فارسی قرار داده

...
    قسمت جدای رئال مادرید در گل فارسی

اون بالا پرطرفدارترین ها رو نشون میده که البته اگه تغییرات دنباله رو گل انگلیسی باشه بزودی حذف میشه

15. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

رائول آلبیول با مبلغ 12 میلیون یورو به ناپولی پیوست.

17. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •