من با اینترنت میبینم
خدا پدر و مادر خالق اینترنت رو بیامرزه![]()
من با اینترنت میبینم
خدا پدر و مادر خالق اینترنت رو بیامرزه![]()
سرعت دانلود چند باید باشه؟ برا تو چنده؟
چقدر حجم کم می کنه؟ و از کدوم سایت ها پخش میشه؟
Last edited by Iloveu-ALL; 10-02-2014 at 14:00.
ویدئوها کیفیت های مختلف دارن . کمترین کیفیت پخش اینرتنتی 120 تا 150 کیلوبایته که یک بازی کامل معمولا چیزی نزدیک به 400 تا 500 مگابایت از حجم شما رو کم میکنه .
کیفیت های بالاتر سرعت بالاتر هم طلب میکنه و از طرف دیگه حجم بیشتری هم مصرف میکنه .
یک سوال در مورد بازی دیروز :
گل جروینیو برای چی قبول نشد ؟! آفساید گرفته شد ؟!
بله آفساید,
![]()
Last edited by M E S S I; 11-02-2014 at 08:43.
کاپيتان کهنهکار تيم رم از آمادگي خود براي بازگشت به آتزوري خبر داد اما آن را مشروط به محقق شدن يک چيز دانست.
فرانچسکو توتي گفت در صورت فراخوانده شدن از سوي چزاره پراندلي، سرمربي تيم ملي ايتاليا براي همراهي آتزوري در جام جهاني 2014 به تيم ملي کشورش بازخواهد گشت البته اگر وضعيت جسمانياش به وي اجازه اين کار را بدهد.
به گزارش تسنيم، فرانچسکو توتي پس از رهايي از بند مصدوميت دوباره روند اوجگيري را از سر گرفته است و با گلزني در بازي اخير رم برابر اودينزه نشان داد هنوز چيزهايي براي عرضه به تيم ملي ايتاليا دارد و حتي ممکن است نامش در فهرست 23 نفره آتزوري جهت سفر به برزيل قرار بگيرد.
توتي در اين خصوص به شبکه اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: باعث افتخارم خواهد بود اگر پراندلي مرا دعوت کند. از اين اتفاق خوشحال خواهم شد، چون براي من فرصت بازي در جام جهاني که در برزيل برگزار شود ديگر دست نخواهد داد اما همانطور که هميشه گفتهام بايد ببينم که شرايط جسمانيام اين اجازه را به من ميدهد يا خير. اين مهمترين شرط براي حضورم در تيم ملي است.
وي افزود: اميدوارم که تيم ملي ايتاليا بتواند تا فينال رقابتها بالا برود. به نظر من اين تيم پتانسيل فيناليست شدن را دارد. تيم ملي بازيکنان با کيفيتي دارد که حضورشان شانس ايتاليا را براي حضور در مرحله نيمه نهايي رقابتها بيشتر کرده است و اميدوارم که اين اتفاق رخ دهد.
هافبک 37 ساله رم درباره بازيکناني که چزاره پراندلي ميتواند براي حضور در جام جهاني به اردوي تيم ملي ايتاليا فرا بخواند، تصريح کرد: اگرمن سرمربي تيم ملي ايتاليا بودم ماتيا دسترو و فلورنزي (2 بازيکن تيم رم) را دعوت ميکردم، چون آنها به افزايش سطح کيفي گروه کمک ميکنند و ميتوانند تاثيرگذار باشند. به نظر اين 2 بازيکن بايد به تيم ملي دعوت شوند هرچند من آن کسي نيستم که تصميم ميگيرد کدام بازيکنان بايد در تيم ملي حضور داشته باشند.
توتي در ادامه درباره جايگاه رم در جدول ردهبندي سري A و رقابتش با يوونتوس و ناپولي براي کسب اسکودتو، خاطرنشان کرد: ما به هر شيوه ممکن تلاش ميکنيم که سهميه صعود مستقيم به مرحله گروهي ليگ قهرمانان فصل آينده را به دست آوريم. در حال حاضر برتري خفيفي نسبت به ناپولي داريم ضمن اينکه يک بازي معوقه هم بايد انجام دهيم. به نظر من رم ميتواند به اين هدف دست پيدا کند، چرا که آمار نشان ميدهند ما در اين فصل قويتر از ناپولي کار کردهايم.
رم در حال حاضر با يک بازي کمتر و 3 امتياز اختلاف نسبت به ناپولي در رده دوم جدول سري A قرار دارد.
منبع: varzesh3.com
رم از پروژه ورزشگاه رونمایی کرد
باشگاه رم از پروژه ساخت ورزشگاهش رونمایی کرد و آنها امیدوارند که در آغاز فصل ۱۷-۲۰۱۶ آن را به بهره برداری برسانند.
استادیو دلا رما ۵۲ هزار نفر ظرفیت خواهد داشت و قابلیت افزایش ظرفیت آن تا ۶۰ هزار نفر هم وجود دارد.
ورزشگاه اختصاصی جالوروسی بجای میدان اسب دوانی که در منطقه تور دی واله قرار دارد ساخته می شود.
رئیس جیمز پالوتا ادعا کرده که ورزشگاه ۵۲ هزار نفری باشگاهش با استفاده از هنر مدرن ساخته خواهد شد و طراحی آن به گونه ای خواهد بود که ترس را به حریفان القا می کند.
دَن مِیس طراح ورزشگاه هم تاکید کرده که هدف او بازسازی یکی از بناهای تاریخی و مشهور شهر رم بوده است.
«با استادیو دلا رما می خواهیم دوباره شکوه و قدرت کولوسیوم را احیا کنیم.»
«هدف ما ساخت ورزشگاهی است که در آن هواداران نزدیک زمین مسابقه هستند، برخلاف استادیو الیمپیکو.»
«ما ورزشگاهی برای مسابقات فوتبال طراحی کردیم که تداعی کننده بنایی است که نماد این شهر است، کولوسیوم.»
رئیس جیمز پالوتا:
«اول از همه چیز مایلم تا از شهردار و همکارانش به خاطر میزبانی مراسم امروز تشکر کنم و از همه شما که به اینجا آمدید.»
«استادیو الیمپیکو مکانی فوق العاده برای ماست، اما مشخص است که هواداران رم و شهر رم به ورزشگاهی جدید نیاز دارند. این برای شهر و کشور فوق العاده خواهد بود.»
«نزدیک بودن همه هواداران به زمین بازی خیلی خوب خواهد بود، فوق العاده می شود.»
«رم باید بزرگترین باشگاه جهان شود.»
«ورزشگاه ما ۵۲ هزار نفر ظرفیت دارد و به آسانی می توان ظرفیتش را به ۶۰ هزار نفر رساند. این ورزشگاه را برای هواداران می سازیم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپیتان فرانچسکو توتی:
«هواداران رم شایسته داشتن ورزشگاه خودشان هستند. چیزی که به خودشان تعلق داشته باشد.»
«پروژه گویای همه چیز است: فوق العاده است. خانه ی همه رمی هاست. می خواهیم آنجا به پیروزی های زیادی دست پیدا کنیم.»
رودی گارسیا:
«خانه جدید ما خواهد بود، اما چیزی که دوست دارم آن زمین چمنی است که قرار است تاریخ رم را در آن رقم بزنیم.»
دنیله دروسی:
«امیدواریم که همه چیز سریع انجام شود و در عین حال ما بتوانیم در ورزشگاه قدیمی خودمان به کسب پیروزی ادامه بدهیم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عکس ها
رم چه فصل فوق العااده ای رو داره پشت سر میذاره
از 32 بازی 76 امتیاز گرفته که رکورد محسوب میشه واسه تیم. به طور متوسط نزدیک 2.4 امتیاز تو هر بازی!!!
حیف با این نتایج و با این فوتبال خوبی که بازی میکنه این فصل نتونست جامی بگیره
تو 2 هفته اخیر 5 بازی انجام دادیم یعنی تقریبا هر 3 روز 1 بار و هر 5 بازی رو هم بردیم!! درسته با تیم های بالای جدول بازی نداشتیم ولی واقعا کار سختی بود
3 تا از 4 تیمی که دور رفت خیلی مفت بهشون امتیاز دادیم رو تو این 2 هفته بردیم
دیشب هم کالیاری که 19 سال بود تو زمینشون نبرده بودیم رو موفق شدیم که ببریم
از هفته دیگه دوباره بازی های سختمون شروع میشه
هفته دیگه باید با آتالانتایی بازی کنیم که 6 بازی از 7 بازی آخرشو برده و الآن خیلی روی فرمه. محروم و مصدوم های زیادی هم داریم. فلورنزی ، دسترو و پیانیچ محرومن. استروتمن که تا آخر فصل مصدومه و بناتیا هم احتمال بازی نکردنش به دلیل مصدومیت هست
میشه گفت که از الآن تیم های اول تا سوم لیگ مشخصن و تغییری نخواهند کرد
درود
تائید رسمی ساخت ورزشگاه رم خبر خوشحال کننده ای بود . فقط اگه جزئیات بیشتری هم از این طرح منتشر بشه خیلی خیلی بهتر میشه
توی این تصویر که چیز خاصی مشخص نیست . تصویر دیگه ای بصورت رسمی منتشر نشده ؟
ممنون بابت خبر .
فعلا که جزئیات دیگه ای منتشر نشده
همون عکسایی که توی اسپویلر اون پست گذاشتم فقط منتشر شده
آخ آخ . شرمنده من اسپویلر رو ندیدم !
طرح خیلی خوب و شیکی شده ولی به نظرم میشد تماشاگران رو به زمین نزدیک تر کرد .
به هر حال اصل قضیه که همون ساخت ورزشگاه و کسب درآمده از همه چیز مهمتره. موردی که میتونه وضعیت درآمدزایی باشگاه های ایتالیایی رو به کل تغییر بده و از طرف دیگه قدرت خرید اونا رو بیشتر کنه .
با توجه به پروژه های ناپلی - میلان - رم برای ساخت ورزشگاه و همچنین بازسازی ورزشگاه های تیم های اودینزه - فیورنتینا میشه انتظار داشت که کم کم بقیه تیم ها هم همین روند رو طی کنن و لیگ ایتالیا به روزهای خوبش برگرده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)