بهتره تلاشمون را با این نامه بکنیم...
با تهیه این نامه موافقمو همکاری لازم را انجام میدهم
با تهیه این نامه مخالفم،
بهتره تلاشمون را با این نامه بکنیم...
عجیبه که یه سری از دوستان مخالفن با این کار . میتونستن چند دقیقه ای که صرف اعتراض به کاری که اگه سود نداشته باشه ضرر هم نداره رو بذارن سر همین نامه . یه کپی پیست بود با یه تغییر اسم .
من هم نامه رو فرستادم چند روز پیش ، تا ببینیم چی میشه .
نامه را فرستادم هر چند که امیدی به بهبود وضعیت اینترنت ندارم !
از قدیم گفتن سنگ مفت گنجیشک هم مفت میزنیم شد شد نشد هم نشد دیگه.ولی در هر صورت اگه درست نشه من دیگه تا اخر عمرم نه رای میدم و نه حتی خودم رو یه ایرانی میبینم.(چراغی که به خانه رواست به مسجد بردنش حرام است)تا وقتی مسئولین ما به جای کمک کردن به مردم خودمون که خیلی هاشون گشنه هستن و نون شب ندارن میرن پول میدن سومالی تانزانیا و کشورهای که حتی اسمش هم نمیدونیم و حماس که تا دیروز از ما کمک میگرفت حالا شده طرف دار قطر و اسرائیل همین میشه دیگه همینه حرف قدیمی ها رو باید با طلا نوشت.بشکنه دستی که نمک نداره.ما از خانواده هامون خون ها دادیم برای این مملکت حال باید این جوری نتیجه ببینیم.![]()
با سلام
نامه به تمامی ایمیل ها ارسال شد
به نظر من مهم نیست که چی میشه . مهم نیست که وضع اینترنت خوب میشه یا نه البته خیلی خوشحال میشیم که وضع بهتر از این بشه ولی حداقل به نوبه ی خودم خوشحالم که چند دست حالا چه 10 نفر چه 100 و .... با هم دست به دست هم دادیم تا شاید یه مشکل رو از سر راه برداریم
مهم نیست که به نتیجه میرسیم یا نه مهم اینه که تلاشمون رو کردیم
ممنون از عزیزی که این کارو شروع کرد به امید روز های بهتر
پایان شب سیه سفید است
اکثر ایمیل هایی که گذاشتین و رییس جمهور قبلی میخونه و اثری نداره چون هنوز پست جدید تحویل داده نشده.
دوست عزیز استارتر این تاپیک از سایت رسمی ریاست جمهوری که حرفی نزده ، و لینک به دو سایت مرتبط با جناب روحانی داده :
این سایت ها :
این لینک مرتبط با رئیس جمهور قبلیه :
منظورم خبرگزاری ها بود که فعلا با قبلی هستن تا باد این طرف بوزد و اونوقت انتقال بدن!
کسی اطلاعی داره که چی شد
خبرگذاری ها حرفی از این موضوع زدن یا نه
فکر بهتر باشه به سایت باشگاه خبرنگاران هم یکی بفرستیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وستان ای برنامه وب گردی 20:30 iهست حتما نگاش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)