تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 293 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

گواردیولا : تیاگو را می خواهم

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سایت گل – پپ گواردیولا ، سرمربی جدید تیم بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که خواهان حضور تیاگو آلکانترا در تیم بایرن مونیخ است.
    در حالیکه به نظر می رسید منچستر یونایتد مقصد احتمالی ستاره جوان باشگاه بارسلونا باشد اما گزارش ها حاکی از علاقه مندی گواردیولا به خرید تیاکو آلکانترا است.
    گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت : " من از ماتیاس سامر و کارل هاینس رومنینگه برای خرید تیاگو درخواست کرده ام.من نمی دانم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد اما می خواهم با تیاگو در مونیخ کار کنم." گواردیولا در ادامه نیز گفت : " تیاگو در بارسلونا بازی می کند و من به خوبی اورا می شناسم.
    من در تیم بارسلونای بی با او کار کردم و او یک بازیکن بسیار خوب است. "
    همچنین گفتنی است تیاگو آلکانترا تا تابستان 2015 با باشگاه بارسلونا قرار داد دارد.

================================================== ============================================

اولا اینکه تیاگو نباید بره ثانیا چنانچه خدای ناکرده بخواد بره همون بهتر بایرن رو انتخاب کنه چون ما بازیکن دست غریبه نمیدیم ...

2. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حضور سه ساله داوید ویا در بارسلونا
    جزئی از یکی از بهترین بارساهای تاریخ - بارسلونا 2011

David Villa
    Barcelona

La Liga (2): 2010–11, 2012–13
    Copa del Rey (1): 2011–12
    Supercopa de España (2): 2010, 2011
    UEFA Champions League (1): 2010–11
    UEFA Super Cup (1): 2011
    FIFA Club World Cup (1): 2011

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

چرا تیاگو رو قرضی واگذار نمیکنن به جای اینکه بفروشنش؟

6. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

شاید باشگاه به پولش احتیاج داره!

8. 2 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بیشترین امتیاز همیشه برای استعداد های خانگی

بیش از نصف گل های زده شده توسط بارسا در 4 فصل گذشته توسط بازیکنان ساخته شده در لاماسیا بوده.
    از تعداد 115 گل که در مجموع در فصل گذشته بارسا به ثمر رساند 89 گل توسط استعداد های لاماسیا بوده است مسی با 46 گل رهبر این بازیکنان بوده است.

بارسا در فصل قبل 115 گل به ثمر رساند.محصولات لاماسیا با زدن 89 گل از این 115 گل درخشیدند.
    مسی با 46 گل در صدر این بازیکنان قرار دارد آرژانتینی ای که در ماه دسامبر تجارت را در لاماسیا فرا گرفت و با پشت سر گذاشتن رکورد گرد مولر که تعداد گل در سال بوده است که 85 گل برای باشگاه و بقیه برای تیم ملی خود بوده است.

آمار محصولات لاماسیا در 4 فصل گذشته

تاثیر گذار بر روی بیش از نصف گل ها از فصل 2009-10 تا 2012-13
    فصل 2009-10 : 56 گل از 98 گل (57%)
    فصل 2010-11 : 70 گل از 95 گل (74%)
    فصل 2011-12 : 89 گل از 114 گل (78%)
    فصل 2012-13 : 89 گل از 115 گل (78%)

فصل های دیگر

محصولات جوان بارسا 77 گل در بین سال های 2000 تا 2007 به ثمر رسانندند
    در فصل اول زیر نظر پپ گواردیولا (2008-09) بازیکنان لاماسیا 36 گل زدند زیر نظر رایکارد (2003-04) 12 گل زدند، زیر نظر فن گال (1997-98) 9گل زدند و در دوران کرایوف (1990-91) 5گل به ثمر رساندند

10. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

شاید باشگاه به پولش احتیاج داره!
    17 - 18 میلیون چقدره مگه که باشگاه بخواد تیاگویی رو که دست کم خیلی بیشتر از این قیمتها می ارزه رو بخاطرش قربانی کنه ؟

12. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

طرفداری- لیونل مسی همزمان با دهمین سالگرد معارفه رسمی رونالدینیو به عنوان بازیکن 'آزولگرانا'، با Barça TV مصاحبه ای انجام داد. او با نگاهی به گذشته از تأثیرات این برزیلی در کمپ نو صحبت کرد و از هم تیمی سابق خود ستایش کرد.

"رونالدینیو مسئول تغییر بارسلونا بود. دوران بدی بود ولی با آمدن او تغییرات شگفت انگیزی ایجاد شد."

رختکن بارسلونا:

"من همیشه گفته ام که از لحظه اولی که وارد رختکن شدم، رونالدینیو و بقیه برزیلی ها- دکو، سیلوینیو و [تیاگو] موتا- به من خوش آمد گفتند و همه چیز را برای من آسان کردند. اما بالاتر از همه، رونالدینیو بود، چرا که او ستاره تیم بود. من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم."

تأثیر رونالدینیو روی او:

"او کمک بزرگی بود. هیچوقت ورود به یک رختکن بزرگ در 16 سالگی آسان نیست، مخصوصاً برای فردی با کاراکتر من. رونالدینیو همه چیز را برای من ساده تر کرد. من خوش شانس بودم که بودن در کنار او را تجربه کردم و بسیاری از مسائلم را با او در میان گذاشتم. می توانم بگویم که او واقعاً شخص بزرگی است و این مهمترین چیز است."

تأثیر رونالدینیو روی تیم:

"رونالدینیو مسئول تغییر بارسلونا بود. دوران بدی بود ولی با آمدن او تغییرات شگفت انگیزی ایجاد شد. در سال اول، او چیزی نبرد اما مردم عاشق او شدند. بعد از آن افتخارات از راه رسیدند و همه آن مردم خوشحال شدند. بارسا همیشه باید قدردان کارهای او باشد."

مربی سابق بارسلونا، فرانک رایکارد:

"بعضی وقتها نمی توانستم درک کنم که چرا انتخاب نشده ام و یا چرا بازی نمی کنم. حالا که به آن زمان نگاه می کنم، بی درنگ فکر می کنم او واقعاً رفتار خوبی با من داشت. من خیلی از رایکارد تشکر می کنم چرا که او هر لحظه می دانست که چه چیز برای من بهترین است. این دلیلی است که من همیشه قدردان او و تمام کادر فنی اش هستم."

قهرمانی چمیپونزلیگ در سال 2006:

"من در حال ریکاوری مصدومیتم بودم و به بازی فینال نرسیدم. خیلی جوان بودم و نمی خواستم آن قهرمانی را جشن بگیرم. سپس، رونالدینیو، دکو و موتا جام را برای من آوردند تا من هم بتوانم جشن بگیرم و این واقعاً خاطره خوبی است. حالا تأسف می خورم که چرا داخل زمین بیشتر خوشحالی نکردم."

.........

Last edited by M E S S I; 11-07-2013 at 22:34.

14. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

چرا تیاگو رو قرضی واگذار نمیکنن به جای اینکه بفروشنش؟
    باشگاه تیاگو نمیخواد بفروشه این تصمیم خوده بازیکن هست که می خواد به جایی بره که بیشتر بش بازی برسه
    تیاگو برای بازی بیشتر داره تلاش میکنه همونطور که میدونین جام جهانی نزدیک هست و بازیکنی با این کیفیت طبیعتا دوست داره تو تیم ملیش بازی کنه که چیزی که برای انتخاب شدن بش کمک میکنه بازی کردن و درخشیدن هست!!!

تیاگو برای پول نمیره و باشگاهم به پول اون نیازی نداره!!

16. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

باشگاه تیاگو نمیخواد بفروشه این تصمیم خوده بازیکن هست که می خواد به جایی بره که بیشتر بش بازی برسه
    تیاگو برای بازی بیشتر داره تلاش میکنه همونطور که میدونین جام جهانی نزدیک هست و بازیکنی با این کیفیت طبیعتا دوست داره تو تیم ملیش بازی کنه که چیزی که برای انتخاب شدن بش کمک میکنه بازی کردن و درخشیدن هست!!!

تیاگو برای پول نمیره و باشگاهم به پول اون نیازی نداره!!
    درسته با همه این اوصاف (عدم نیاز به پول و بازی بیشتر و ...) به نظر میرسه باشگاه میتونه تیاگو رو قرضی واگذار کنه مثل بقیه بازیکنان جوان تیم امثال دلوفئو ...
    ولی نمیدونم چرا این کارو نمیکنه
    خب انتقال قرضی بده ...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

درسته با همه این اوصاف (عدم نیاز به پول و بازی بیشتر و ...) به نظر میرسه باشگاه میتونه تیاگو رو قرضی واگذار کنه مثل بقیه بازیکنان جوان تیم امثال دلوفئو ...
    ولی نمیدونم چرا این کارو نمیکنه
    خب انتقال قرضی بده ...
    به نظر خودم انتقال قرضی برای بازیکنی مثل دلوفوئه خوب هست ولی برای تیاگو که به نظر میرسه به پختگی لازم برای قرار گرفتن تو ترکیب اصلی رسیده دیگه مناسب نیست

19. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •