تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 8 از 136 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

صبح ها بعد از سحری حفظ کردنی ها رو بخونید بهترین زمانه . چون بعد از ظهر سخت تر میشه حفظ کرد توی ماه رمضون.

بعد از ظهر هم سوالات ریاضی و فیزیک حل کنید ...

کلا چون توی کنکورهم چون اول صبح عمومی میدن دستتون ، خوبه عادت کنید صبح ها عمومی و حفظیات بخونید ....

2. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ما نیز به احتمال زیاد از کنکور 92 به 93 منتقل می شویم .احتمالا فقط پزشکی های بین الملل رو بیارم.

در تابستان:

در حال تحصیل ها:
    مطالعه ی تمامی دروس اختصاصی پایه + یک درس عمومی که در آن ضعیف هستید.
    فارغ التحصیل ها:
    مطالعه ی درس هایی که در سال گذشته در آن ضعیف عمل کردید و انجام کار هایی مربوط به کنکور که از مهر به بعد وقتشو ندارید (مثل خوندن کتاب های مشاوره ای و...).

من خودم احتمالا از شهریور ری استارت کنم .
    برنامم هم اینه:

قرابت معنایی هامون سبطی
    آرایه های ادبی تصویری تخته سیاه + تست از روی نشر الگو
    (این دو مورد رو در کنکور هم خوب عمل کردم اما احتمالا از مهر به بعد براشون وقت زیادی نذارم).
    مطالعه ی کل عربی
    (این یکی رو که از همون اول افتضاح عمل کردم).
    مطالعه ی کل زیست و تست از روی 8000 تست گاج (که پارسال کلا دست به کمک آموزشی های زیستم نزدم).در طول سال هم با تانک تست تخته سیاه میرم جلو.
    (جلو تر توضیح زیست رو دادم.اما چون احتمالا وقت و تمرکز کافی نمی تونم روی چند مجموعه تست بزارم این کارو بکنم.)

بقیش به راحتی تو طول سال وقت میشه.

جالبه بدونید من همیشه به طور ثابت زیستم +80% بود (پستاشم تو تاپیک های مختلف هست ) اما تو کنکور اصلا خوب عمل نکردم.چون حالم از زیست که معمولا نزدیک 50 تستشو میزدم گرفته بود بقیه هم خراب شد.

توصیه های بسیار مهم:

1.آرمون های آزمایشی را بسیار جدی بگیرید.روی تست های هر آزمون هم زیاد کلیک نکنید هی بگید این غیر استاندارده!من خودم اینجوری بودم اما وقتی زیست و شیمی کنکور 92 رو دیدم,فهمیدم نباید به هیچ نوع سوالی ایراد از لحاظ استاندارد بودن گرفت.چون کنکور خودش استاندارد هاشو عوض می کنه!
    2.از کنار تیپ خاصی از تست ها عبور نکنید.قیافتون وقتی همون تو کنکور اومد دیدنی میشه.
    3.تست.تست و باز هم تست در دروس ریاضی,فیزیک و شیمی.
    4.به موفقیت های کوچک قانع نشوید.توی یک آزمون آزمایشی اگر یک بار تونستید یک درس رو بالا بزنید,فکر نکنید در آن درس قوی هستید.تازه شاید در آن مبحث قوی باشید.قوی بودن در یک درس یعنی کسب تراز بالا در آن درس به صورت مستمر.

یک نکته و توصیه ی جالب و در گوشی به بچه های تجربی:

اگر مفاهیم ریاضی رو راحت می فهمید (یعنی وقتی می نویسه به ازای هر X عضو R و از این جور تعاریف گیج نشوید و بفهمید چی میگه) حتما ریاضیات تجربی جامع مهر و ماه رو بگیرید.

اما جالبش کجا بود؟ اینجاست:
    یکی از تست های سراسری خارج از کشور 91 تجربی از مبحث انتگرال دقیقا (با حفظ ضابطه ی تابع و مقادیر عددی) از روی نمونه های حل شده ی مهر و ماه آورده شده بود.من چاپ 90 کتاب رو هم داشتم.پس طراح از روی مهر و ماه نوشته.چون احتمال اینکه ضابطه و مقدار عددی دقیقا یکی باشه و از رو مهر و ماه ننوشته باشه خیلی کمه.
    فکر کنم اگر مسئولین مهر و ماه بفهمن خودشون رو می کشن از تبلیغ.یادم نمیره شیمی خیلی سبز 2 تا تست آزاد عینا از کتابشون اورده بودن اومده بودن آخر کتاب توی یک صفحه جدا اعلام کرده بودن!

ممنون.

Last edited by Aryan007; 13-07-2013 at 09:36.

4. 5 کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کسی سایتی نمی شناسه که آزمونای گام اول رو گذاشته باشه واسه دانلود یا فروش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پاک شد........
    Last edited by amir 777; 13-07-2013 at 17:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا الان امتحان کردم با این که صبح 7 ساعت خونده بودم تونستم بعد از ظهر رو فعلا 1.5 ساعت بخونم و اصلا هم احساس گرسنگی و ضعف نکردم. البته فیزیک خوندم و بقیه درسارو نمیدونم میشه بعد از ظهر خوند یا نه! ظهر هم دو ساعت خوابیدم! تازه مبحثی که خوندم حرکت در صفحه بود که برام یه مبحث جدید بود. پس فعلا این نظریه که مبحث جدیدی رو نمیشه بعد از ظهر های ماه رمضان خوند رد شد! (شما هم امتحان کنید، خبر بدین!)
    نتیجه: 1-بعد از ظهر های ماه رمضون میشه درس خوند 2-میشه مبحث جدیدی خوند 3- بهتره بیشتر کار تست انجام بدیم
    Last edited by EternalWanderer; 13-07-2013 at 17:49.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی سایتی نمی شناسه که آزمونای گام اول رو گذاشته باشه واسه دانلود یا فروش؟
    يه سايتي بود فكر كنم اسمش fera.ir باشه اون با مجوز خود موسسه گزينه دو ازمون ها و جزوه هاي گام اول رو گذاشته بود
    ولي توي گوگل خوب بگردي مال پارسالش هست

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام . نظرتون درباره DVD های استاد منتظری چیه ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام . نظرتون درباره DVD های استاد منتظری چیه ؟
    تاپيك مخصوص براي DVD داريم تو فروم چند تا تاپيك پايين تر رو نگاه ميكردي ميديديش.
    ---

در مورد منتظري عرض كنم كه فوق العاده عالي تدريس ميكنه ولي بيشتر به درد كسي ميخوره كه هيچي از درس نفهميده. براي كنكور محصولات مسعودي بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای آزمون 4 مرداد قلم چی باید کل مباحث ادبیات 2 و 3 و زبان فارسی 3 رو بخونیم ؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

برای آزمون 4 مرداد قلم چی باید کل مباحث ادبیات 2 و 3 و زبان فارسی 3 رو بخونیم ؟
    زیاد به این برنامه توجه نکن . این واسه کسی هست که اونا رو خونده میخواد مرورشون کنه ... سعی کن همون قدر که میتونی بخونی
    یادت باشه خوندن 50 % درسا با بازده 100% ( در حال تئوری ) بهتر از خوندن 100 % درسا با بازده 50 % هستش ... ( البته این نکته در مورد دین و زندگی صادق نیستش )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •