دوستان کسی از انتخاب رشته ی آزاد اطلاعاتی داره؟؟؟؟
بگین.................
دوستان کسی از انتخاب رشته ی آزاد اطلاعاتی داره؟؟؟؟
بگین.................
دندون فک نکنم بشه ولی دارو و پزشکی میشه.....!!
رتبه ت خوبه..
موفق باشی
بستگی به علاقتون داره، رشته های مهندسی با رشته های علوم پایه خیلی تفاوت دارن، خوندن بعضی رشته های علوم پایه مثل ریاضی محض یا فیزیک با روحیه ی بعضی ها سازگار نیست، ضمن اینکه باید بازار کار این رشته ها رو هم در نظر بگیرید
بستگی به خودتون داره، بعضی افراد هستن یک سال پشت کنکور میمونن و بالاخره رتبه ی دلخواهشون رو به دست میارن، ولی برعکس بعضیا هم هستن که پشت کنکور میمونن و رتبه ی سال پیششون با اختلاف اندک تکرار میشه. ببینید اون پتانسیل رو تو خودتون حس می کنید که یه سال دیگه برای کنکور تلاش کنید و اینبار نتیجه ی دلخواهتون رو بگیرید؟
من پیشنهاد میکنم با یه مشاور تحصیلی شرایطتون رو در میون بذارید تا انتخاب عاقلانه تری داشته باشید...
دوستان وضعیت علمی دانشگاه شهید عباس پرو چه جوریه؟
تمام قبولی ها توی این دانشگاه بورس میشن؟
ممنون داداش
یه گزینه هم که بهش اشاره نکردم علوم اقتصادیه. احتمالا اینم قبول بشم، ولی خوب هنوز تصمیمی نگرفتم.
-------------------
شهید عباسپور امسال با شهیدبهشتی ادغام شده فکر کنم.![]()
Last edited by hamid.13; 03-08-2013 at 14:39.
بعيده كه قبول بشه. ولي دارو و پزشكي يه اميدهايي هست واسش
سلام
فقط شاید شهرهای دور و کوچک احتمال قبولی باشه ...
مگه میشه دو تا دانشگاه با هم اغدام بشن که در کل ربطی به هم ندارن!!!!شهید عباسپور امسال با شهیدبهشتی ادغام شده فکر کنم.
بچه ها میدونین رتبه 700 منطقه شاهد
تو تهران براش امیدی هست مکانیک یا IT ؟
یکی از بچه ها با 500 مکانیک عباسپور 2 سال پیش رفته بود.
چمران اهواز چی؟مکانیکش امیدی هست ؟
کلا به نظرتون میارزه امسال بمونم پشت کنکور سال بعدی پلی تکنیک یا تهران در بیام ؟![]()
با کسب رتبه 4630 در چه رشته در علوم تجربی در دانشگاه میتوان قبول شد؟
میخواستم بدونم با رتبه های زیر میتونم پزشکی دانشگاه ازاد شهرستان قبول شد؟ یا هر رشته بهتری دیگه میتونم؟
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم تجربي :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 234467
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 4630 3120 4947
وضعيت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زير گروه ، گروه آزمايشي :علوم تجربي
پنج چهار سه دو يک رتبه و نمره کل / زير گروه 3718 3852 2824 3786 3980 نفر
5962 رتبه در سهميه بين 272745 282764 211900 278169 291095 نفر
438015 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين *4401 *4349 4947 *4332 *4217 نمره کل نهايي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)