ربطی به این موضوع نداره.
بازی های Open GL 3.0 فقط یک دمو ازشون منتشر شده
مدرن کامبت 4 مال تقریبا 6ماه پیشه
ربطی به این موضوع نداره.
بازی های Open GL 3.0 فقط یک دمو ازشون منتشر شده
مدرن کامبت 4 مال تقریبا 6ماه پیشه
خارج از تعصب و اینااااا اندروید مشکل داره و هنوز بهینه نیست گوگل کم کاری کنه خیلی راحت جایگاهش از دست میده
مشکل اصلی اجرای ماشین مجازی![]()
دل رو زدم به دریا امروز خریدم 2090
انصافا عجب دیزاینی داره یاد اون موقع که آرک اس خریدم افتادم . طراحی و کیفیت ساخت سونی حرف نداره فقط این لبه ها رو یه خرده گردتر می کرد عالی می شد .. پایین بالای گوشی هم یه خرده اضافی داره باید با فرز ردیفش کنم
سوالی بود در خدمتم
مبارکه میتی
آقا به یکی زنگ بزن از مکالمت فیل بگیر=))
تنها سوال من کیفیت صفحه نمایشش و زاویه دیدش هست
چطور شده ؟ خوبه یا مثل قبله؟
زاویه دید خیلی خوبه کیفیت صفحه نمایش هم فوق العادست فقط چون گوشی قبلیم مگا6.3 بود به نظرم یه کم برایتنسش از اون کمتره .. رنگها رو خیلی طبیعی و گرم نشون میده
هیچ کاوری براش پیدا نکردم خیلی شکننده به نظر میاد حمل و نقلش یه کم مشکله
منم امروز توس پایتخت باهاش کار کردم.کیفیت که عالی هست.همه چیزش خوبه.خوشمان آمد.
کنارش Z هم بود.اونم واسه بار اول باهاش کار میکردم ولی این مشکل زاویه دید و اینا که انقدر بزرگش کردن ملت اصلا ندیدم توش.حد اقل ۱۷۰ درجه راحت زاویه دید داره.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
همه چیزش اگه خوب باشه باید گفت که Z1 عالی میشه
اینکه 5 اینچه و با صفحه نمایش با کیفیت و دوربین 20 و...
فقط امیدوارم همه چی کامل باشه
در کل گوشی نیست که من بتونم باهاش کنار بیام تو پی تی آگهی دادم بفروشم اینجا هم هر کی می خواد 2 تومن می تونم تقدیمش کنم .. فقط دیشب باهاش کار کردم امروزم گوشی خودمو بردم سر کار انداختمش تو جعبش
اکسپریا اس هم نصف روز بیشتر دستم دووم نیاورد
راستی اینم بگم صدای اسپیکر خیلی خفه ست اصلا قلابل قبول نیست .. صداش تو هندزفری هم یک پنجم گوشیهای قبلیمه(اس3 نوت2 مگا6.3) چه با موزیک پلیر خودش چه با poweramp
xperia zu که فلش نداره کیفیت عکس و فیلمبرداریش در چه حدیه در مقایسه با اس 4 و htc one![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)