یه سوال دیگه چندتا قطعه خاص میخواد که از این مرحله رد کنیم؟
الان روز 7وم هستم!![]()
یه سوال دیگه چندتا قطعه خاص میخواد که از این مرحله رد کنیم؟
الان روز 7وم هستم!![]()
سلام
4تا قطعه رو باید پیدا کنین :
Last edited by saeed_136915; 10-07-2013 at 23:45.
باید یکی از این دوتا رو بسازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Straw Roll
غیر زمستون یعنی قبل روز 22 میتونی راحت زمین کشاورزی درست کنی basic farm یا improved farm که با کاشتن seed در اونها به صورت راندوم گیاهان و سیزیجات قابل خوردن داری همیشه، ولی حداقل یه 4 5 تایی باید درست کنی که اینجوری همیشه غذا داری
برای آتیش هم از اون یکی آتیش بزرگه اسمش الان یادم نیست که چوب میخاد و سنگ میتوتی استفاده کنی که آتشش دیرتر خاموش میشه با دوامتره و در صورت خاموش شدن میتونی برای بار های دیگه فقط چوب مصرف کنی تا روشن بشه و چیز دیگه ایی نمیخاد (چند بار مصرفه)
اولین و بهترین چیز برای مغز خوابه و بعد غذا های خوب و بعضی از گیاهان خاص
برای خواب هم حتما از Tent استفاده کن چون بعد از بیدار شدن دیگه احساس گرسنگی نمیکنی ولی اگه اون یکیدیگرو استفاده کنی باعث کاهش شدید معده میشه
---------------
بهتره همه انرژیتو برای زمستون بزاری آماده شی به این دلیل که:
زمینای کشاورزی از کار میافتن و چیزی رشد نمی کنه
ماهیگیری نمیتونی بکنی
طعمه برای حرگوش یا برای پرنده اصلا گیر نمیاد و خیلی محدود میشه برای اینکه شکارشون بکنی حتی طعمه هم گیر بیاری مجبور میشه خودت بخوری تا بری شکار
آتیش دوامش کمتره و مصرفش خیلی میره بالا
اگه لباس گرم نداشته باشی 2 روزم دووم نمیاری
Last edited by *Forgotten*; 11-07-2013 at 03:20.
بچه ها سیو این بازی چقدر مزخرفه؟!
21روزه بودم که بر اثر حمله موجودات و فرار و قشنگ همون حال حمله گرسنگی و کمبود مغز ترکیدم
بعدش در عین ناباوری از اول بسم الله من رو برد تو بازی!!یعنی سیو ،کشک!!!
گزینه سیو هم وقتی میخوای بری بیرون بهت میگه بیرون+ذخیره!درسته؟من فقط این کار رو میکردم و به خیال خودم بازی رو ذخیره میکردم...
راهی داره؟
شما باید در یه زمان مناسب یازی سیو کنی (یه حالت ریلکس شده بازی)
مثلا شما 4 تا مزرعه ساختی حالا میخای بری با عنکبوتا درگیر بشی ولی این احتمال هم هست که کاراکتر حین درگیری بمیره پس قبل از حمله و بعد از ساخت مزرعه از بازی به طور کامل خارج شو تا بازی سیو بشه
بعد برو به my document و پوشه Klei رو تو یه جای مناسب کپی و پیست کن
هر وقت مشکلی تو بازی پیش اومد و کاراکتر دم موت شد پوشه Klei که جای دیگه ای ذخیره کرده بود برگردون دوباره به my document
این کارا رو میتونی تکرار کنی و پیش بری
رفتم تو مای دایکیومتم پوشه سیوش در عین ناباوری خالی بود
راستی هر بار که بازی میکنیم نقشه عوض میشه؟!
شما یه بار بازی رو از اول شرو کنید(new game) و دوباره از بازی خارج شید بعد ببینید پوشه مورد نظر تو مای داک هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)