آره دیگه همون سیستمه فقط به اصطلاح پالونش عوض شده
پست اول رو هم آپدیت کردم.
آره دیگه همون سیستمه فقط به اصطلاح پالونش عوض شده
پست اول رو هم آپدیت کردم.
یک ایرانی با وجدان که خودش رو خالی کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
آقا یکی از بروبچ تو اون یکی تاپیک خدابیامرز یه پست گذاشته بود که از طرف آشناهاش توی زیرساخت اطلاعات فنی داده بود ، کی بود ؟ میشه اینجا هم بذاره اون پست رو ؟
دمت گرم
حتی تو پی تی هم که ادمینش یهو زد چند تا فروم رو به فنا داد برنداشتن تاپیک مربوط به این مشکل رو به کل پاک کنن ، بعد اینجا زدن ترکوندنش با کلی اطلاعاتی که توش بود![]()
حرف حق رو زده
والا ملت هم دیگه تا جایی تحمل دارن
...........
Last edited by SHAHAB-P30; 08-05-2013 at 20:14.
Do they even need videogames in Iran? I mean, why not take up arms against the government and fight them instead?
فروشنده ی چه شرکتی هستین؟
سلام، تاپیک تحت فیلـتر قرار گرفت (آدرس رو چک کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، طبیعی است که برای جلوگیری از سرایت! فیلـتر به تمام انجمن متاسفانه میبایست حذف میشد...
اینجا هم اگر بحث رو کنترل نکنید و علی الخصوص بکشه به فیل شکنها و دعوا و مرافعه این هم به همون سرنوشت دچار میشه.
انفجار آزادی که میگن اینه !
برای همینه اون روزم گفتم تو اون تاپیک که میثم و سایر دوستان رو درک می کنیم و علت ویرایش پست ها هم همین بود !
باز خوبه من رفتم 2 روز اصفهان ندیدم چه بحث هایی شد چون خودم کم کم داشتم قاطی دعواها میشدم با 4-3 تا نوب .
فعلا پورتها باز شده و میشه لایو زد اما یه مشکل جدید واسه ما گیمرهای حرفه ای !! سرورهای EA مشکل پیدا کرده ...
یک سوال از دوستانی ک آنلاین بازی میکنن باید پینگ چهقدر یاشه ک بشه بازی کرد بعدش تو حجم چقدر تاثیر داره بازی آنلاین!?
بعدش
بعدش الان همچنان مشکل هست هر 2مین ثایفون قطع میشه الان دوستانی ک چی چی ان دارن یا سوکس یا .... اوتا مشکلی ندارن ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)