چرا وقتی میخام پول بریزم به حساب بازارم این پیامو میده :
لطفاً برای خرید بازار خود را بهروز کنید.یعنی چی بازارمو به روز کنم ؟! :دئ
چرا وقتی میخام پول بریزم به حساب بازارم این پیامو میده :
اگه با گوشی باشی نرم افزار بازار قدیمی رو داشته باشی این اررور رو باید بده....چرا وقتی میخام پول بریزم به حساب بازارم این پیامو میده :
اگه با PC هستی که .....
به پشتیبانی Email بزن...
************************************************** ***************************************
معلومه تا حالا کسی باهات شوخی نکرده که لحن شوخی رو متوجه بشی(هرچند که تشخیص واقعا ندادم هرچند به شوخی اصلا نمی خورد)
لحن برای موقعی هست که داریم حرف میزنیم و 99.9بهرحال می تونی حتی نگای این پست نکنی ولی لحن تو عوض کن چون خیلی ازت می رنجنن.درصد دوستام که تعدادشونم وحشتناک زیاد هست مشکلی باهام ندارن,شاید گرامری که اینجا استفاده میکنم مشکل داره ولی به هر حال من با یکی از بچه های همینجا تلفنی صحبت میکردم میگفتم دیگه دارم با شرکت کار میکنم درست نیست زیاد بیام اینجا و کم کم کارا هم زیاد میشه و حتی وقتش رو ندارم و .....,اونم یه جوری گفت اینشالله که اینجوری نشه و همچنان باشی که من خجالت کشیدم گفتم باشه حالا هر موقع تونستم میام سر میزنم,ولی بری فروم های دیگه که بودم رو ببینی دیگه کلاً محو شدم,به خاطر اینکه اینجا بچه های اینجا استعدادشون خیلی بیشتره و من به احترام استعدادشون میام,جدیداً هم از افراد میپرسم ایرادای بازیتو بگم ؟؟؟ و بعد از تایید میگم ولی متاسفانه جنبه بعضیا از گرامر یا به قول شما لحن من بدتره و این باعث تاسفه
در ضمن,اگه قرار باشه منم مثل بقیه بیام بگم آفرین بهتر از کار قبلیت شده یه حرف بیهوده رو برای بار چندم زدم؛چون اگه قرار باشه هی بازی بسازی و پیشرفت نکنی,همون بهتر بازی نسازی,اگر هم یادت باشه میخواستم سر بازی بی باک کمک کنم که کارت بهتر بشه,خودت گفتی نمیخوای....
شوخی تو خود ریختن نداره,مگر اینکه طرف بی جنبه باشه دستش به چیزی نرسه,شما هم خواهشاً گنده نکن همه چیز روشوخیت مهدیارو . منو . خود پرویزو ناراحت کرد با این تفاوت که پروز تو خودش ریخت منو مهدیارم از یه زبون گفتیم رضا و بقه رو هم نمیدونم .اصلاً شوخی و نقد و این چیزا به شما نیومده,اگه تونستم از چیزی تعریف میکنم و اگر نه که هیچی,فقط این رو بدون که توی انجمن های دیگه خیلی بیشتر شوخی میکردم و بازیا رو زیر سوال میبردم و خیلی هم بیشتر خوششون میومد,فکر کنم از 7-8 تا فرومی که فعال بودم اینجا تنها جاییه که میبینم اینجوری رفتار میشه....
@کسایی که از دست من ناراحت هستن,
مطمئن باشید اگه میخواستم خرابتون کنم میرفتم به جمله بندی ها و غلط املایی هاتون گیر میدادم و یه موقعی که اون یارو(اسمش رو نمیبرم)اومد تو فروم به هممون توهین کرد باهاش همسو میشدم و ازتون دفاع نمیکردم,اینم بگم که بعضی از شماها که ادعای مرام و دوستیتون میشه رفتین باهاش دوست هم شدین,دقیقاً هم میدونم کدوماتون بودین ولی بازم اسماتون رو نمیگم که بعداً دعوا نشه.....
من که بازیتون رو ترول نکردم,خودتونم ترول شخصیتی نکردم(هر چند جفتشم کاری نداره) فقط یکم جرعت به خرج دادم و وقت گذاشتم تا بتونم ایرادای بازیتون رو در بیارم,اینم جای تشکره,به خاطر پیدا کردن باگ از تو بازیای بعضیاتون چندین بار بازیتون رو انجام دادم,بازیایی که به دوستام بعداً نشون دادم بهم فحش دادن و گفتن وقت تو بیشتر از اینا ارزش داره ولی من بازم پاش وایسادم,یکی از دوستای گیمرم که هنوز منو میبینه بازیای مجموعه مستقل 2 رو میپیچونه و میگه و نیم ساعت جلوم بهشون میخنده....
مهم اینه که یه کمپانی عظیم میاد Hitman Absolution رو میسازه من ایراد تو تریلرش میبینم میرم میگم,Email تشکر میفرستن و درستش میکنن,ولی شماها که بعضیاتون آنچنان علمی هم ندارید یا بهونه میارید یا دفاع میکنید یا دیگه هیچی به ذهنتون نمیرسه دعوا راه میندازید و تهمت میزنید....
یکم به رفتارای خودتون هم فکر کنید بد نیست
اینم تاپیک Hitman که ایرادا رو رفتم بهشون گفتم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"یکم به رفتارای خودتون هم فکر کنید بد نیست"
Last edited by Hotsun; 02-06-2013 at 23:21.
خوب داداشم اینجا با یه مشت بازیساز لوکس و بافرهنگ طرفی چی فک کردی جای مسخره بازی در اوردن نیست کهفکر کنم از 7-8 تا فرومی که فعال بودم اینجا تنها جاییه که میبینم اینجوری رفتار میشه....![]()
![]()
دمت گرم ایمیل زدماگه با گوشی باشی نرم افزار بازار قدیمی رو داشته باشی این اررور رو باید بده....
اگه با PC هستی که .....
به پشتیبانی Email بزن...![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 03-06-2013 at 10:59.
ببنین هیچ شکی که نیست که نقد خیلی خوبه و خیلی خوبه که جزیی بینین هستی .منظور من از لحن طرز بیانه . نقدات خیلی تو افزایش کیفیت بازی تاثیر گذاره .
اگر تو فروم یک نگاه بندازی مبینیی "این بازی رو بکوبید " که دقیقا نقد مثل شما رو می خواهم
ولی نگاه کن طرز بیانت بعضی جاها اصلا قشنگ نیست .
در ضمن ترول کردن شخصیت و یا کار هرکس بازخورد داره . من هم رفیق زیاد دارم باهام زیاد شوخی می کنه و باهشون زیاد شوخی می کنم .
راستی تو فروم هیتمن چقدر تندن.
بهرحال بازم میگم نقد شما خیلی خوبه من هم ازش استقبال می کنم. اما میگم طرز بیانت عوض کن.راستی بچه ها اینقدر شب شب نکنید جنب میشدید
![]()
پرویز اینجا خوانواده رد میشه![]()
سلوووم .... بابا ایول عالیه ... گوشیم اندروید نداره ولی تستش میکنم ... زدی تو یونیتی دیگه ....ایول ...سنگمون معامله نشد چرا ناراحت شدی زدی تو یونیتی![]()
به به سلام کمرنگ شدی حسین :دئسلوووم .... بابا ایول عالیه ... گوشیم اندروید نداره ولی تستش میکنم ... زدی تو یونیتی دیگه ....ایول ...سنگمون معامله نشد چرا ناراحت شدی زدی تو یونیتی![]()
نوکرتم
یونیتی انگار بیشتر به دردم میخوره
سنگه که زد نابودمون کرد![]()
پس از تلاشهای فراوان و پی در پی بالاخره تو بازار تایید و منتشر شد![]()
فقط نمیدونم چرا شاتهای بازی آپدیت نشده من عوضشون کردم![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 20-06-2013 at 11:54.
وای گندم بزنن با این کارای ت.می![]()
بازی رو با 100 تا ایراد هچل هفت آپلود کردمولی خوب زود رسیدم نسخه فول رو برطرف کردم فقط هنوز تایید نشده نسخه رایگان هنوز آپلود نشده
![]()
ولی حده اعقل فهمیدم کجا چه خبره یه روزنه امیدی باز شد واسه پروژه تست خوب بود![]()
ایول ایشالا خوب بفروشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)