تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 71 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اینو من نمیگم اکثر منتقدا و مخاطبا میگن:

• یکی از دلایل اصلی برتری سری Cod نسبت به بازی های هم سبکش گیم پلی روون و فوق العاده هیجان انگیزش هست!
    • سری COD همیشه دارای داستان های جذابی بوده که این را مدیون نویسنده ی بزرگی چون ساموئل گویر (David S. Goyer) هست که در کارنامش 3 گانه بتمن را هم داره !
    • بخش مولتی پلیر بازی هم که دیگه عالیه به شخصه تجربه کردم
    • بخش صدا گذاری Cod هم نسبت به بقیه بازی های هم سبکش برتری داره علتشم استفاده از هنرپیشگان معروف هالیوود هست که جذابیت بازی را چند برابر کرده (کافیه فقط به جوایزی که Call Of duty Black OPS در زمینه صداگذاری از سایت های مختلف کسب کرده یه نگاهی بندازید)
    • در زمینه گرافیک هم مطمئنا بازی هایی همچون BF 3 و MOH سرتر از cod هستند ولی همین موتور قدیمی cod باعث شده که بازی بسیار روون و هیجانی را داشته باشیم که با هر سیستمی قابل اجراست ! در صورتی که یه بازی مثل BF3 نیاز به سیستم بالایی داره و همه گیمر ها نمیتونن سیستم بالایی واسه اجرای این بازی داشته باشن ! پس در این زمینه هم من برتری cod را میبینم.

در کل ببینید عزیزان من بازی هایی مثل BF3 کاملا دارن از سری cod اسکی میرن و خیلیم دوس دارن که این سری سقوط کنه ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه !

+

اگه دلایل بیشتری میخوای کافیه یه سرچ تو گوگل بزنی و مقایسه ها و نقدهای این بازی ها را بخونی اینجوری کاملا توجیح میشی ! حالا باز بیا حرف خودتو بزن ...
    یه بار دلائلی رو که گفتی مرور کنیم:

در ابتدای صحبت ها منتقدها و گیمرها رو انداختید جلو بدون اینکه کوچکترین منبع یا مدرک قانع کننده ای ارائه بدید:

نحوه مقایسه ی گیم پلی: "روون و فوق العاده هیجان انگیز" => فکر نمی کنم گفتن دو کلمه "روون و هیجان انگیز" اصلا با تعریف مقایسه جور در بیاد.
    نحوه مقایسه صدا گذاری: "هنرپیشگان هالیوود و جوایز صداگذاری از سایت های مختلف" => در مورد BF3: در سال انتشارش به عنوان یکی از 5 نامزد بهترین صداگذاری سال توی لیست سایت های مختلفی از جمله Gamespot و IGN حضور داشت، اما MW3 یا BO2 در سال های مربوطه خودشون در لیست جایی نداشتند، دلیل: صداگذاری خیلی فراتر از استفاده از هنرپیشگان هالیوودی هست.
    نحوه مقایسه داستان: "داستان های همیشه جذاب و حضور Goyer" => آقای Goyer نویسنده ی سری Black Ops هستن و توی تحریر داستان سری MW حضور ندارن.
    نحوه مقایسه مولتی: "عالیه به شخصه به شخصه تجربه کردم" => باز هم با تعریف مقایسه جور در نمیاد، حداقل منبعی رو عنوان می کردید.
    نحوه مقایسه گرافیک: "گرافیک و موتور BF3 از MW3 سرتره ولی سیستم بالایی می خواد" => در مورد BF3: در سال 2011 در بین 5 نامزد جایزه ی گرافیک سال در لیست های Gamespot و IGN حضور داشت و باز هم خبری از MW3 یا BO2 نیست، متاسفانه نظرتون کاملا در مقابل نظر منتقدین هست.

در آخر صحبت ها هم که گفتید "مقایسه ها و نقدهای این بازی ها را بخونی اینجوری کاملا توجیح میشی ! حالا باز بیا حرف خودتو بزن ..." دلیل پرخاشتون رو نمی دونم!

البته این صرفا مقایسه ی BF3 و MW3 بود، در صورتی که کل بازی های ژانر FPS رو در نظر بگیریم شرایط به مراتب متفاوت خواهد بود.

2. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

مدل دقیق کارت گرافیک رو بگو تا بهت بگم!
    اگه می خوای مدل دقیقو ببینی برو به :
    رو desktop راست کلیک کن بزن Personaliz بعد از چپ پایین بزن display بعد بزن Adjust Resolution بعد وسط صفحه Advanced Settings بعد ببین Adaptor زیرش چی نوشته
    اینو زده:

NVIDIA GeForce GT 320M

رم ام 4گیگ DDR3.تا حالا هربازیی نصب کردم راحت اجرا کرده.میکشه این بازی رو هم؟

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

اینو زده:

NVIDIA GeForce GT 320M

رم ام 4گیگ DDR3.تا حالا هربازیی نصب کردم راحت اجرا کرده.میکشه این بازی رو هم؟
    بله به راحتی میتونید اجرا کنید البته رو تنظیمات معمولی به بالا

5. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثل من باشید یه ps3بگیرید و اینقدر منتظر نباشید تا بیان سیستم مورد نیاز بازی رو بگن

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

میتونید Xbox 360 هم بگیرید البته.............

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا امید زیادی بهش ندارم، با این که تو این چند سال امیدوار بودم تو رقابت با cod کم نیاره و بدون توجه به کیفیت بازیای رقیب دنبالش میکردم.اما نمی تونم اینو انکار کنم که بازی چیزی خاصی واسه گفتن نداره.
    برای من که مولتی پلیر بازی نمیکنم هم فک نمیکنم اوضاع بهتر باشه.به نظرم گرافیک همه چی نیس، همون طور که تو کرایسیس دیدیم بازی به کجا کشیده شد.
    در نهایت باید بگم از EA متنفرم.

9. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

از نظر گرافیک ، صدا ، مولتی پلیر که برای یه FPS از همه چی مهمتر هست ، گیم پلی هم که خب سلیقه ای هست ...البته تو ایران راجب MW3 بحث کردن بیخوده چون هم از نظر مولتی پلیر که ملت دسترسی ندارن به BF3 تا ببینن چه شاهکاریه بعد میان MW3 میزنن فک مینن آره تهشه ! هم اینکه ملت سیستم درست و حسابی هم ندارن تا بتونن BF3 رو اجرا کنن به همون ENGINE اهده بووق MW3 بسنده میکنن و ....! از یه نظر دیگه هم تفاوت بین MW2 و MW3 رو ببین ، من خودم عاشق MW2 بودم بعد این که MW3 رو بازی کردم خفن ضد حال خوردم ، یه سقوط درحد E3 داشت !

گیم پلی هم که خب سلیقه ای هست

اصلا قابل قبول نیس ک بگیم گیم پلی سلیقه ایه! شما دو تا آدم پیدا کن ک سلیقشون کپ هم باشه ....سلیقه ها با هم دیگه فرق دارن ،گیمرم ب هر حال ادمه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ب نظر من خیلیا معنیه واقعیه GAMEPLAY رو نمیدونن ،البته خودمم ادعا نمیکنم ک کامل میدونم .....
    اگه میگیم گیم پلی ضعیفه یا قویه باید دلیلم بیاریم درواقع سلیقه ای نیگا نکنیم...

آخرش سلیقه ای شد یا چی؟؟

اوه اوه ! نمیدونی واقعا از کجا میگی اینو ، از نظر صداگزاری BF3 چندین برابر MW3 روش کار شده ، صدای اسلحه ها با روش ها و تکنولوژی جدید صداگزاری شدند برعکس MW3 که هنوزم از عهده بووقه! نمیدونم واقعا خیلی خنده داره این حرفت !

تو جنگ بودی؟ ! ببین هیجان به یه موسیقی تکنو تو بک گراند و شلیک کردن نیست ، همین موسیقی MW3 رو که بین بازی میزنه رو بگیری 100 درصد 1 درصد هم هیجان نخواهد داشت ! BF3 مثل یه جنگ واقعی بدون موسیقی (دیگه وسط جنگ که برات تکنو پخش نمیکنن!) ، و امروزی فضاسازی کرده ، رو امروزی تاکید میکنم چون جنگ ها الان با جنگ جهانی خیلی فرق میکنن ، مثلا CODW که واسه جنگ جهانی بود ، یه فضای شاهکار خلق کرده بود که واقعا جور درمیمود با اتمسفر اون موقع !

اصلا هم اینطور نیست ، اتفاقا سبک و سیاق سری BF خیلی با COD فرق میکنه .

موفقیت COD در فروش به خاطرعقبه ای که داره هست ، به خاطر سری های قبلی که خیلی حرف داشتن برا گفتن و هنوزم داره نون اونارو میخوره ...شما ایرادت این هستش که موفقیت رو در فروش میبینی ...که خیلی نگاه Casual واری هست ...

موارد دیگه رو هم آقا مراد گفتن ... بهتره دیگه کشش ندیم .

موفق باشید .
    تو جنگ بودی؟ !
    بابا BF3 یه شبیه ساز جنگی بود ،خوب معلومه هیجانش کم میشه ،
    هیجان میخوایید کال او دوتی
    جنگ واقعی BF3
    همین!
    BF؟ شبیه ساز جنگ؟ جواد خیابانی؟؟

تو که جنگ نبودی چطور میدونی جنگ واقعی بتلفیلده؟؟

بعد ب من میگی "تو جنگ بودی؟؟"

منم قصدم کلکل نبود دوست عزیز
    خوب بنداز تو سخترین لول تا دیر تموم شه ،من خودم اینکارو میکنم واقعا حیفه ک اینجوربازیارو تو یه روز تموم کنی !
    آدم باید با بازی زندگی کنه !

MW3 رو میگه ها....

نمیدونم چرا اینقد تو سر این bf3 میزنید !!!
    ب نظر من هر دو بازی تو یه مشخصه هایی برتری دارن یکی گرافیکش خوبه یکی داستانش و....... اصلا با قطعیت نمیشه گف COD بهتره یا BF

چند چندی؟؟

منم یه چن تا مرحله بازی کردم بازم همون حال و هوای همیشگیه cod ! هیجانش فوق العادس ! گرافیک ک همون گرافیک چن سال پیشه ،خیلی خوب میشد اگه روش کار میکردن ،صدا گزاریشم همونطور ک دوستمون گف باس ب دو بخش تقسیم شه موزیک متن عالی ولی صدای اسلحه ها و تیرا ضعیفه ،نارنجک ک افتضاحه ! اون یکی قسمتاشو هنوز نیگا نکردم ....
    هیجان به یه موسیقی تکنو تو بک گراند و شلیک کردن نیست
    چند چندی؟

آره حرفتو قبول دارم ،از نظر سینگل cod بهتره،ولی من با bf3 بیشتر حال میکنم!
    تکراری بودن گیم پلی رو من نگفتم! مشکلش : گرافیکو صداگزاریه !
    چند چندی؟

آره -هيجانو داستانش فوقالعادس حيف ندوني آخر كپتن پرايسو سوپو ....چي ميشه
    چند چندی؟

عشقه...................کرکترای این بازی محشرن!

چند چندی؟

واقعا کپتن پرایس و اون یکی کرکترا یه فضایی رو تو این بازی درس کردن ک تو هیچ شوتر دیگه ای وجود نداره،واقعا ب شخصه با داستانش خیلی حال کردم ...هیجانشم تک بود ،بازم تو هیچ شوتر دیگه ای همچین هیجانی وجود نداره ضعفای دیگه ای بازی رو خیلی خوب پوشش میده ،این دو تا بخش آخری رو هم لطف کردن گزاشتن ،ما ک دسمون ب مولتی نمیرسه!
    گرافیکش خو نباید اینجوری میشد ،این گرافیک واسه 2009 نه 2011 ،ب هر حال بازی ک فقط گرافیک نی..
    صداگزاریه کرکترا خیلی خوفه مخصوصا اگه یکی انگلیسیش خوب باشه خیلی بیشتر حال میکنه ،اما صدای اسلحه ها و تیرا مخصوصا نارنجک خوب نبود،گیم پلیشم ک هیچ تغییری نداده بودن یه نمه تکراری میومد
    نظر من
    داستان :10
    گیم پلی :9

گرافیک :7
    صداگزاری: 8.5
    راسی جای زیمر واقعا خالی بود!
    اینم حسن ختام برنامش توی تاپیک MW3...

+
    چند چندی؟؟

پستای منو با دقت بخون،،همون نقاط قوتی که واسه MW گفتم خودتم گفتی،،ولی باز نمیتونی قبول کنیو ورمیداری نقل میکنی،،یه سری هم با تشکر کردن شیرت میکنن که باز نقل کنی...

11. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چقدر بی کاری شما ! دی ! واقعا بی کاری ! lol ! این پستارو کی دادم؟ 2011 ! الان چه سالی هست ؟ 2013 !

واقعا به خودم افتخار میکنم که در عرض دو سال چقدر پیشرف داشتم ، به یه داستان هالیوودی دادم 10 که خب مضحک هست ، اون موقع امثال بایوشاک رو نزده بودم ، نقدم همش 4 خط بیشتر نبود ، الان میخوای برو نگاه کم ببین چه فرقی کرده ، آره از دنیای بازی کپی میکردم ، الان ببین از کجا ترجمه می کنم و جزو تاپ های سایتای خارجیم ، خیلیم احترام قائل اند واسم ، و .....

من 20 سالمه و این همه میدونم ، یو 220 شدی هنوزم عقبی ! همه که مثل شما یه جا ثابت واینمیسن عزیز ...من بی کار نیسم وگرنه میرفتم پست جمع میکردم اینجا نشون میدادم .....اوج بچه بازی !

به هرحال مرسی !

+

........

به امید روزهای بهتر. موفق باشید .
    Last edited by Masoud King; 15-05-2013 at 11:19. دليل: انتقاد در انجمن انتقادات مطرح بشه

13. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من خودم ایکس باکس دارم ولی فکر نکنم رو Bf4 بتونه فریم خوبی بده!

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم ایکس باکس دارم ولی فکر نکنم رو Bf4 بتونه فریم خوبی بده!
    داداش اومدی باز جوک گفتی ها؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •