رفیق گلم چیزی که این جا قرار دادم رو دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک سالم بازیه
به همراه فایل استیم
حل میشه ایشالا![]()
رفیق گلم چیزی که این جا قرار دادم رو دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک سالم بازیه
به همراه فایل استیم
حل میشه ایشالا![]()
کسی میتونه واسه نصبش آموزش تصویری اینجا بزاره
آقا من نسخه Blackbox رو dl کردم.نصب می کنم ولی یه مشکل هست.انگار بازی رو کامل نصب نمی کنه.موقع اجرا ارور directx می ده.فایلش رو هم dl کردم.ولی تو نت که سرچ کردم می گه دایرکت ایکس بازی رو از فلان فولدر نصب کن (اسم فولدرشو یادم رفت!)ولی اصلا همچین فولدری وجود نداره!اصلا فایلهای direcx رو نتونستم پیدا کنم تو محل نصب بازی!
با daemon tools هم نصب کردم بازی رو.تو 85 درصد می گه dvd2 و فایل دوم iso رو mount می کنم خودش تا صد در صد می ره.کار دیگه ای که نباید بکنم؟چون خوش برای dvd2 browse می ده.ولی خب بروز که نمی شه.باید از همون daemon tools مانت کنم دیگه.اهان درضمن من موقع نصب تیک install direct x , visual... رو می ذارم.ولی مثل بقیه بازیهای بلک باکس بعد از نصب اینها رو نصب نمی کنه.به خاطر همینه می گم احتمالا کلا ناقص نصب می کنه و شاید کلا فایل دوم iso رو نصب نمی کنه (هر چند که تا صد در صد می ره)
کسی می دونه چی کار کنم؟کسی نصب کرده این نسخه رو؟کار خاصی باید کنم؟
مشکل حل شد.پاک شود
Last edited by amin666; 01-05-2013 at 22:16.
اقایون من اینو که نصب میکنم موقع اجرا یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ کسی میدونه داستانش چیه؟؟
گرافیکم ati 5650 گیگ1 هست و رم 4.
واسه منم همینطوری بود .. رفتم تو تنظیمات گزینه فول اسکرین و تیک زدم درست شد .!
من هم همین مشکل رو با بازی های فراوانی داشتم .!
مشکل از کرک هستش .!
من اپدیتهای 1 و 3 رو دانلود کردم.ولی چرا داخل فایل زیپ هیچی نیست؟!هر کدوم 35 مگ هستند.چی کار باید کنم؟
آقا من نسخه Blackbox رو dl کردم.نصب می کنم ولی یه مشکل هست.انگار بازی رو کامل نصب نمی کنه.موقع اجرا ارور directx می ده.یکی لطف کنه یا directxسالم بزاره یا بگه راه حلش چیه؟
مشكل سيو بازى حل نشد ؟
يـــه كرك درس درمون نيومد واسش
داداش دمت گرم دستت درد نکنه مشکلم حل شد،خیر از جونیت ببینی ننه!
شرمنده دیگه، هرچی گشتم این دکمه تشکرو پیدا نکردم !اینه که همینجوری حضوری تشکر کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)