HTC ONE VS S4
البته عکس ها resize شده هستند...
![]()
HTC ONE VS S4
البته عکس ها resize شده هستند...
![]()
این عکس بالا + چند تا عکس مقایسه ای دیگه رو فکر کنم توی موبایلستان گفته بودند مشخص شده fake بوده...![]()
دقت کنید دوست عزیز : این جزو بدیهیاته که هیچ سخت افزاری بدون اینترفیس و برنامه نمیتونه برای شمای کاربر کار کنه. اون حسگرهای سخت افزاری نباید لایه ی نرم افزاری داشته باشند؟!
شما برنامه ی مورد نظرش رو پورت کنید روی هر گوشی دیگری اصلاً براتون کار نخواهد کرد! چون سخت افزارش که همون حسگرهای گفته شده در پست قبلیم هست رو گوشیهای دیگه ندارند.
همون دستگاه کاردیوگارف هم اگه سیستم عامل خودش(معمولاً مبتنی بر جاوا) رو نداشته باشه به چه دردی میخواد بخوره؟! مثل اینه که برید PC بخرید ولی هیچ سیستم عاملی چه داس چه مک روی اون نباشه و بخواید باهاش کار کنید.
نکنه فکر کردید که اون حسگرهای بیومتریک رو برای تبلیغات روی برد نصب کرده؟! یا خود برنامه از غیب میخواد اون اطلاعات دقیق رو ارائه کنه؟![]()
Last edited by Legacy's; 16-03-2013 at 23:05.
دقت نکردی دوست من!
اینجا کلوپ سامی هاس!
نمیشه از این چیزا برا سامسونگ گفت! : دی
مطمئنی؟
GSMARENA و یه سری سایت معتبر دیگه گذاشتنش..
شما زنگ بزنید به کمپانی فراری/پورشه/بنز/... بگید در کارخونه هاشون رو تخته کنن!چون:
وقتی حداکثر سرعت 110 کیلومتر هست و پراید هم با این سرعت میتونه حرکت کنه، چکاریه ماشین های چند صد هزار دلاری رو بسازن! اینطوری نیست؟ واقعا که...
درضمن جناب مهندس میشه توصیح بدید i5 چه ربطی به این موضوع داره؟
تا وقتی که جا برای پیشرفت سخت افزار باشه سازنده ها به این بازی ادامه میدن
یه جورایی رو کم کنی هم هست
همیشه علم یه قدم جلوتر از نیاز بشر حرکت میکنه ، اگه اینطوری نباشه پیشرفتی در کار نخواهد بود
سامسونگ که اینقد cpu براش مهمه چرا نمیاد یکی بر معماری 64 بیتی امتحان نمیکنه
به نظر شما s4 میتونه فیلم 4k رو پخش کنه؟
پردازنده 64 بیت یا 32 بیت چیزی نیست که برای معماری های RISC زیاد مهم باشه ، چون به نظر من فعلا حجم بالایی از سخت افزارها و I/O های زیادی رو پوشش نمیدن
پردازنده مبتی بر الگوی ARM توی تلفن شما نهایتا به پردازش منابع همون تلفن محدود شده
در مورد چیپ گفته شده میتونه پخش 4K داشته باشه ، اگر این قابلیت رو نداشته باشه خیلی نافرمه ! رسما آینده Wireless Media Sharing ها میفته دست nvidia و qualcomm
مخصوصا زمانی که تلویزیون ها دارن وارد UltraHD میشن
من گوشی i8910 HD سامسونگ دارم البته 3 ساله پیش خریدم میخوام گوشی بعدیم همین گوشی جدید سامسونگ باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)