نه با با این حرفا چیه ، تو می تونی ، فقط حیف که وقتشو ندارینوشته شده توسط lovergod14amorousand
![]()
نه با با این حرفا چیه ، تو می تونی ، فقط حیف که وقتشو ندارینوشته شده توسط lovergod14amorousand
![]()
چت کردن ممنوعه اخوی قانون رو رعایت کنید صحبتی بود پیام بدید...نوشته شده توسط br0991
![]()
اگه کسی می تونه هک کنه بیاد هک کنه رکوردشم اونجا ثبت کنه
اونوقت ما ساکت می شیم
در غیر این صورت فعلا یه گوشه بمونه رکوردای مارو ببینه
آخه اينو فقط هكر ها ميدونن اينكه هيچ وقت شگرد تو به كسي نشون نده كه ياد بگيره...بعدم ركورد بزن ببينم...نوشته شده توسط PC-PC
![]()
![]()
سلام
ببينين دوستان! من اولش نمي خواستم ثبت كنم ركوردم رو چون هر كي ندونه خود من مي دونم كه تقلبي هست. من ديگه انقدر حاليم ميشه كه فرق هك بازي رو با دستكاري فايل SWF بدونم.
اما حالا كه ميگين الكي هست اين كارا، و نميشه تقلب كرد و اينا، من ركوردم رو ثبت كردم. 500000 به نظرتون كافيه يا باز هم بيشترش كنم؟ بيچاره اوني كه اول بودبه هر حال من بي تقصيرم. شما منو مجبور كردين. اگر كس ديگه اي هم مي تونه اين كار رو انجام بده( منهاي كساني كه توي تيم هك بازي پي 30 ورلد هستن)؛ ما منتظر ركوردهاش هستيم.
فقط جالب بود مومن خدا ...بگو عالي بود...نوشته شده توسط pc-pc
خب کار دلتا هکینگ رو که نکردن اونا ای ول داره این فقط جالب بود داره!!
با نرم افزار Art Money ميشه ... !
تو اونجاهايي كه بايد مثلا نوع متغيير را تعريف كنيد بزاريد SWF و ديگه به راحتي ميشه هك كرد .... آموزش را خود استاد مهدي گذاشتند ( مرگ موش سابق ) !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)