کسی نبود این مشکل سیو رو حل کنه
کسی نبود این مشکل سیو رو حل کنه
دوستانی که مشکل سیو دارند اول کرک زیر رو به حجم 5 مگابایت دانلود کنید توجه داشته باشید که آنتی ویروس کرک رو ویروس میشناسه اول غیر فعال کنید کرک اولیه رو به حجم 5 مگابایت از لینک زیر دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کرک چینیه زبان بازی چینی میشه حالا فایل 3dm رو از لینک زیر به حجم 4مگابایت دانلود کنید تا زبان بازی انگلیسی بشه
پسورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا آنتی ویروس رو فعال کنید و از بازی لذت ببرید
دوستانی که مشکل سیو دارند اول کرک زیر رو به حجم 5 مگابایت دانلود کنید توجه داشته باشید که آنتی ویروس کرک رو ویروس میشناسه اول غیر فعال کنید کرک اولیه رو به حجم 5 مگابایت از لینک زیر دانلود کنید:
این کرک چینیه زبان بازی چینی میشه حالا فایل 3dm رو از لینک زیر به حجم 4مگابایت دانلود کنید تا زبان بازی انگلیسی بشه
پسورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا آنتی ویروس رو فعال کنید و از بازی لذت ببرید
با سلام به همه دوستان
من بازی رو نصب کردم کرک هم کپی کردم، ولی وقتی پلی میزنم داخل بازی نمیره و صفحه سیاه میمونه و اصلا وارد منو هم نمیشه.
لصفاً کمک کنید خیلی تو کفم!!![]()
دوست عزیز وقتی به اینترنت وصل هستید وارد بازی بشید یه دفعه بعد بدون وصل شدن به اینترنت وارد بشید درست میشه
اقا من الان اینترنت که وصل بود رفتم نشد، بعد اینترنت رو قطع کردم باز هم نشد....![]()
از کرکی که گذاشتم استفاده کن ببین درست میشه یا نه
نه بازم نشد، گرافیکم هم آخرین اپدیتش رو نصب کردم بازم نشد
دوستان آپدیت 1.0.718 رو نصب کنید کلی از مشکل ها مثل بعضی از باگ ها,سیو نشدن بازی,زیرنویس بازی و ... حل میشه
dl3.s.o.f.t98.ir/game/Tomb.Raider.Update.1.0.718.rar
همه ی فایل ها رو جایی که بازی نصب شده کپی کنید و بعد محتوایات پوشه Crack رو هم همونجا کپی کنید.
Last edited by l3izar; 15-03-2013 at 17:21.
سلام آقا منم مشکل این stop working رو داره هر کاری می کنم که گفتید درست نشد که نشد نمیدونم چه کار کنم. همه رم دانلود کردم از این کرکا که گفتین
لطفا راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)