نه یوسف جان اتفاقا من اصلا با اون آب و هواش کار نمی کنم انصافا خیلی گرافیکی تر و روونتره
بازم سلیقه ایه![]()
نه یوسف جان اتفاقا من اصلا با اون آب و هواش کار نمی کنم انصافا خیلی گرافیکی تر و روونتره
بازم سلیقه ایه![]()
مقایسه دوربین one vs z
توی روز
z
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
one
غروب
ظد
وان
آسیب رساندن به بدنه آلومینیومی HTC One واقعاً سخت است امّا اگر هم چنین اتفاقی بیفتد، تعمیر آن آسان نخواهد بود چرا که به قول iFixit، باز کردن دستگاه بدون شکسته شدن قسمت پشتی بسیار سخت و جایگزینی صفحه نمایش شکسته شده آن تقریباً غیر ممکن است.
باتری آن نیز زیر مادربورد دستگاه قرار دارد و به قاب تلفن چسبیده که تعویض آن را سخت کرده. همینطور مادربورد و دیگر اجزای مهم با مس محافظت میشوند که جا زدن آن پس از جدا کردن، کار آسانی نیست. به همین علت این وبسایت به این تلفن از 10 امتیاز، پایینترین امتیاز از نظر تعمیرپذیری یعنی 1 را داده است.
خدایی بعد از تجربه فوق دراماتیک با سنسیشن و وان ایکس(ماشالا از هر انگشتشون یه عیب و ایراد میبارید) من به شخصه دیگه جرات نمیکنم سمت htc برم :(
البته طراحی one رو خیلی دوست دارم
شما که اصلا متعصب نیستی فقط اون قسمت بولد شده یکم آدمو به شک میندازهسنس الکیه بعد تاچ ویز زیباست و با امکانت ؟ یکمی شبیه جوک 13 نیست ؟
پس شما اصلا اینو نخر تا دوچار یه فوق دراماتیک دیگه نشی عزیزخدایی بعد از تجربه فوق دراماتیک با سنسیشن و وان ایکس(ماشالا از هر انگشتشون یه عیب و ایراد میبارید) من به شخصه دیگه جرات نمیکنم سمت htc برم :(
البته طراحی one رو خیلی دوست دارم
میشه s4 خرید و لذت برد فقط محض اطلاع جنابعالی و یوسف خان بگم من خودم نوت گرفتم همون موقع تو مغازه کاور ژله ای انداختم روش با محافظ صفحه جالب اینجاست که محصولات سامسونگ از پشت کاور هم بدنشون خط خطی میشه فجیح یعنی خودمم باورم نشد وقتی از کاور درش آوردم همین s4 هم از ارزونترین جنس پیشنهادی برای پایین اوردن هزینش استفاده کرده
Last edited by sAeEd_kHaAn; 08-04-2013 at 21:21.
سعید نبودی دلمون برات تنگ شده بودخخخخخخ
فکر کنم منظورتون از جنس های ارزون قیمت!!! در GS4 پلی کربنات هست دیگه؟
محض اطلاعتون پلی کربنات یکی از مقاوم ترین پلیمرهای حال حاضر هست و بافت اصلی شیشه های ضدگلوله از این ماده ساخته شده..
شمناً برای نوت2 میتونستید یک بامپر تهیه کنید و از زیبایی و مقاومتش بیشتر از محافظ ژله ای لذت ببرید.
Last edited by Legacy's; 08-04-2013 at 22:18.
آخه عزیز من نقل قول میکنی نمیشه که همینجوری بخندی بری
جواب بده
زیبایی که یکم سلیقه ای هست، اکی...
اما میشه چند تا نمونه از امکانات سنس رو بگین بدونیم خب؟
باز ما بعد یه سال اینجا یه پست دادیم :|
Last edited by farzin_silver; 08-04-2013 at 22:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)