تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 21 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 209

نام تاپيک: Dark Souls 2

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه کم سطح دیپلم حرف بزنین ببینیم چیه منظورتون

یعنی چی ؟ مگه سیستم مردن چه تغییری کرده ؟ این effigy چیه که میگی ؟ همون humanity هستش ؟

چون تنها چیزی که من خونده بودم در مورد خون و مردن این بود که در حالت hollow همینطور کم کم خون ازت کم میشه . مثل poison . حالا یه کم سیستم بازی رو میشه بگید چه فرقی کرده ؟

pc کی میاد پس ؟ مردیم به خدا . البته فعلا AC 4 و Batman و NFS و Thief تو لیست عقب مونده ها هستن و تا اونا تموم نشن نمیتونم DS بازی کنم . DS رو باید قشنگ موقعی بازی کنی که وقت خالی داری و بتونی full بازی کنی .

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یه کم سطح دیپلم حرف بزنین ببینیم چیه منظورتون

یعنی چی ؟ مگه سیستم مردن چه تغییری کرده ؟ این effigy چیه که میگی ؟ همون humanity هستش ؟

چون تنها چیزی که من خونده بودم در مورد خون و مردن این بود که در حالت hollow همینطور کم کم خون ازت کم میشه . مثل poison . حالا یه کم سیستم بازی رو میشه بگید چه فرقی کرده ؟

pc کی میاد پس ؟ مردیم به خدا . البته فعلا AC 4 و Batman و NFS و Thief تو لیست عقب مونده ها هستن و تا اونا تموم نشن نمیتونم DS بازی کنم . DS رو باید قشنگ موقعی بازی کنی که وقت خالی داری و بتونی full بازی کنی .

1. نه مثل poison نيس.....اينطوريه كه وقتي شما يه بار ميميري و undead ميشي يه قفلي رو health bar ات اضافه ميشه(مثلا ٩٠ درصد مقدار اوليه) كه ديگه بيش از اون نميتوني health داشته باشي اگه باز هم بميري ميشه 85 درصد و كم كم كمتر ميشه و اين خيلي سخت مي كنه كارو تنها راهي هم كه ميتوني از اين حالت دربياي اينه كه انسان بشي و اين شماره بايد human effigy مصرف كني كه اونم برخلاف شماره قبل كه humanity رو زياد ميداد تو چند ساعت اول من بيشتر از ٣ ..٤ تا پيدا نكردم
    2. يه مورد سختتر كننده ديگه اي كه اضافه شده اينه بر خلاف نسخه قبل ديگه دشمنا تو يه مسير بي نهايت بار respawn نميشن و مثلا بعد 7..8بار نميان ديگه و اين يعني اينكه خيلي خيلي بايد تو حفظ soulهات دقت كني(البته با شايان كه صحبت مي كردم گفت يه آيتم خيلي نادر وجود داره كه اگه اونو بپوشي دفعات ظاهر شدن دشمنا مثه شماره اول بي نهايت ميشه و من دربه در دنبال اون ايتمم)
    3. واسه pc هم خودم صفحه قبل تاريخ انتشارشو گذاشتم نگاهي بندازين

3. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

1. نه مثل poison نيس.....اينطوريه كه وقتي شما يه بار ميميري و undead ميشي يه قفلي رو health bar ات اضافه ميشه(مثلا ٩٠ درصد مقدار اوليه) كه ديگه بيش از اون نميتوني health داشته باشي اگه باز هم بميري ميشه 85 درصد و كم كم كمتر ميشه و اين خيلي سخت مي كنه كارو تنها راهي هم كه ميتوني از اين حالت دربياي اينه كه انسان بشي و اين شماره بايد human effigy مصرف كني كه اونم برخلاف شماره قبل كه humanity رو زياد ميداد تو چند ساعت اول من بيشتر از ٣ ..٤ تا پيدا نكردم
    2. يه مورد سختتر كننده ديگه اي كه اضافه شده اينه بر خلاف نسخه قبل ديگه دشمنا تو يه مسير بي نهايت بار respawn نميشن و مثلا بعد 7..8بار نميان ديگه و اين يعني اينكه خيلي خيلي بايد تو حفظ soulهات دقت كني(البته با شايان كه صحبت مي كردم گفت يه آيتم خيلي نادر وجود داره كه اگه اونو بپوشي دفعات ظاهر شدن دشمنا مثه شماره اول بي نهايت ميشه و من دربه در دنبال اون ايتمم)
    3. واسه pc هم خودم صفحه قبل تاريخ انتشارشو گذاشتم نگاهي بندازين
    اوه اوه مثل curse . فکر کن curse هم تو این نسخه باشه . خونت کم باشه و curse هم بشی کلا به فنا میری

با این حساب که میگی human effigy کمه تو بازی پس احتمالا اون قانون humanity meter دیگه وجود نداره . چون اولا دشمنا respawn شون محدوده و دوما تو این سری به نظر هدف همون سخت تر کردن humanity هستش .
    البته این خون کم شدن ها بهتره به نظرم . چون تو نسخه قبلی واقعا بین حالت hollow و human فرقی نداشت فقط اینکه موقع human میتونستی یارات رو احضار کنی یا invade بشی . الان پلیر به شدت میره به دنبال human شدن و مثل بعضی ها تا اخر نمیتونه با فرم hollow بره جلو .

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

حیف شد برا PC تاخیر خورد ....یه جورایی بهترین بازی 2014 تا به اینجا

7. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Zhao yun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

به نظر من قشنگه

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خيلي خيلي سختتر شده بازي مخصوصا باسهاش.....من شماره يك رو دو سه بار تموم كردم ولي اصلا اندازه چند مرحله اول اين بازي به سختي نيفتادم....يعني تو باسهاي بازي(به غير چند تاي اول بازي) حداقل 50 بار بايد بميرين و قلبتون بياد تو دهنتون و همه روحاتونم از دست بدين تا ردشون كنين

اين بازي شماره قبلش به حد كافي سخت بود نميدونم چرا اينقدر سختترش كردن(احتمال بسيار زياد خواستن بازيكنا رو به آنلاين بازي كردن بيارن و با هم باسها رو رد كنن چيزي كه تو شماره قبل مستحب بود ولي اينجا واجب)

+

ولي در كل بازي مخصوصا گيم پليش محشر هست هر كي ميخواد بهترين و بالانسترين و در عين حال چالش آورترين مكانيزم گيم پلي چند سال اخيرو ببينه و لذت ببره اين بازي رو از دست نده

.

10. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من نمیدونم اگه نسخه ارجینال بگیرم امکان انلاینش هست یا نه ؟ وگرنه میگرفتم . مثلا الان فیفا14 رو گرفتم منتهی انلاینش افتضاح . DS واقعا انلاینش میچسبه .

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان میشه یکم در باره این ایتم های بازی مثل effigy و بقیه چیزا توضیح بدید
    مثلا یه ایتم گرفتم میگفت لینک بین دو دنیا رو قطع میکنه این چیه؟ یکی دیگه convanent اگه درست نوشته باشم چیه؟
    همون مراحل اول دوتا موش دنبالم کردم با سه ضربه کشتنم کارم تو بازی شده فرار
    خیلی سبکه rpgیش با بقیه بازیا فرق داره (وحشتناک سخت) یاد God of war میفته ادم اوفففف
    (دوستان بهترین کلاس چیه؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کمی از تغییرات گیم پلی و کلاس ها بگید
    داستان بازی چی ؟ تا اینجا که بازی کردین ارتباطی با نسخه قبل داشته؟
    فقط در همین حد، زیاد اسپویل نکنین D:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان میشه یکم در باره این ایتم های بازی مثل effigy و بقیه چیزا توضیح بدید
    مثلا یه ایتم گرفتم میگفت لینک بین دو دنیا رو قطع میکنه این چیه؟ یکی دیگه convanent اگه درست نوشته باشم چیه؟
    همون مراحل اول دوتا موش دنبالم کردم با سه ضربه کشتنم کارم تو بازی شده فرار
    خیلی سبکه rpgیش با بقیه بازیا فرق داره (وحشتناک سخت) یاد God of war میفته ادم اوفففف
    (دوستان بهترین کلاس چیه؟)
    شما مثل اینکه نسخه های قبل رو بازی نکردی . این بازی دو نسخه اول داشته . demon souls و dark souls که اینی که الان اومده در واقع نسخه سوم حساب میشه .
    اگه نسخه های قبل رو بازی نکرده باشین اشنایی با بازی واستون خیلی طول میکشه . مثل من که مثلا demon souls رو بازی نکرده بودم و Dark souls واسم خیلی نا اشنا بود و کلی پدرم در اومد تا با بازی اشنا بشم .
    effigy که دوستمون گفت که اگه مصرف کنی انسان میشی . اگه انسان نباشی خونت هر با که بمیری یه مقداری ازش کم میشه .
    covenant در واقع مثل clan هست . یعنی شما مثلا میتونی توی یک covenant عضو بشی و از مزایاش بهره ببری . اکثرا به درد انلاین میخوره و ممکنه بعضی جادوها یا ایتمها فقط توی covenant های خاصی بهت داده بشه .
    بهترین کلاس هم به نظر من وجود نداره و هر کدوم مزایای خودش رو داره . اما واسه شروع warrior که شروع کنی بهتره .

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •