تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 26 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 251

نام تاپيک: The Witcher 3: Wild Hunt

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

چند روز پیش ویدئویی از نواختن سازها برای تهیه موسیقی بازی روی پیج اینستاگرام استودیو منتشر شد.

امروز کاشف به عمل اومد که آهنگی که به اجرا در میاد بخشی از تِم اصلی بازی هستکه
    یک تِم احساسی رو به وجود آورده. ویدئوی کوتاهی هست، توصیه می کنم حتما ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

CD Projekt Red وعده ی یک نمایش 45 دقیقه ای از گیم پلی بازی را در E3 امسال داده است و دیروز هم یک پیش نمایش را به عنوان تریلر عرضه کرده است که میتوانید از اینجا تماشا کنید ، Pre E3 Trailer :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by brain; 06-06-2014 at 13:01.

4. 8 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ویدئو فوق العاده بود.
    گرافیک بازی واقعا تحسین برانگیزه اصلا کل بازی تحسین برانگیزه، CDP فوق العادست و با این روندی هم که داره پیش میره فوق العاده تر هم میشه.
    این بازی از همین الان نمره 10 مورد انتظارترین بازی سال 2015 من هست.

6. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من جایی خوندم که بازی در حداکثر تنظیمات گرافیکی روی رزولیشن 1920.1080 و با msaa 8x کارت گرافیکی غول geforce 780 ti رو به زانو در اوارده و فرییم ریت در کمترین مقدار 35 بوده!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

جزئیات پیش خرید بازی به این شکل هست:

Box Edition

- A Blu-ray™ Disc with the game - DVDs on PC
    - An exclusive CD with the official soundtrack
    - The official, developer-created "Witcher Universe
    - The Compendium"- A beautiful, detailed map of the in-game world
    - A set of unique stickers
    - A stylish, protective sleeve

Collector's Edition

- All the contents from the standard edition of the game
    - A giant, 33x24x26 cm (10”), 100% hand painted, Polystone figure of Geralt of Rivia battling a Griffin
    - An exquisite, collector-grade Witcher medallion
    - A one-of-a-kind SteelBook™ box- A two-hundred-page artbook, containing breathtaking art from the game
    - Huge outer and inner Collector’s Boxes you can store your Witcher merchandise in!

و نهایتا...
    نسخه دیجیتالی ویژه GOG که شامل موارد زیر میشه:

- دو Key ویژه دسترسی به closed beta عنوان board-game تحت نام The Witcher Adventure Game
    - نسخه دیجیتالی عنوان کلاسیک NWN Diamond Edition
    - Comic Book تحت نام House of Glass
    - Art Book بازی با بیش از 200 صفحه
    - آلبوم موسیقی متن کامل بازی به همراه 4 تِرَک اضافه که این 4 ترک از همین امروز قابل دسترس خواهند بود.
    - ویدئویی از مراحل ساخت بازی به همراه تمامی تریلرهای منتشر شده با کیفیت 1080p
    - Map با جزئیات کامل بازی به همراه Art ، Avatar و Wallpaper هایی که قبلا منتشر نشده

و موارد دیگه ای که در آینده اضافه خواهد شد:

از اونجا که Collector's Edition بیش از اندازه گرون قیمت هست (در حدود 140 یورو!) بهترین گزینه برای پیش خرید نسخه GOG هست که من امروز اقدام می کنم.
    قیمت نسخه GOG برای اشخاصی که قبلا یکی از دو شماره قبلی بازی رو تهیه کرده باشند، با 20% تخفیف قابل پیش خریده و برای افرادی مثل من که فقط یه نسخه رو قبلا تهیه کردند، با 15% تخفیف و با قیمت 51 دلار.

+

تریلر بازی که پیش مقدمه ای بود واسه E3، واقعا پر از جزئیات و سورپرایز بود.
    دو مورد که اگه رمان ها رو خونده باشید یا سریال لهستانی رو دیده باشید باهاشون آشنایی پیدا می کنید:

یکی Yennefer که معشوق گم شده Geralt هست که در Witcher 2 اشاره های مختصری بهش شد که در این شات که از تریلر گرفتم در کنار Triss و Geralt حضور داره:
      محتوای مخفی: ... 

و شخصیت دیگه Ciri هست که از مهم ترین کاراکترهای سری رمان های ویچر هست، دختر بچه ای که Geralt اون رو بزرگ کرده و توانایی های ویژه ای داره از جمله می تونه در دنیاهای مختلف سفر کنه و Wild Hunt به دنبالش هست. دختر بچه ای که البته اینجا چون پلات بازی چندین سال بعد از وقایع رمان ها اتفاق می افته، بالغ شده:
      محتوای مخفی: ... 

تریلر بازی رو می تونید از اینجا دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این نسخه GOG چند در میاد؟ و اینکه DRM نداره یعنی عملاً فرقی نداره با نسخه های کپی دیگه؟

دانلود که نمیشه کرد از GOG پس باید کپی رو هم از بیرون بخریم اونو بازی کنیم!

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

این نسخه GOG چند در میاد؟ و اینکه DRM نداره یعنی عملاً فرقی نداره با نسخه های کپی دیگه؟
    اگه نسخه های قبلی هیچ کدوم رو خرید نکردی فعلا توی زمان تخفیف هست و 53.99 دلاره، در آینده میشه 59.99 دلار. البته دلار paypal که حدودا 100 تومنی گرون تر از دلار معمولی در میاد.
    +
    آره عملا فرقی نداره به جز مواردی که اسم بردم مثل آرت بوک و موسیقی متن و ... که اونها رو هم به جز Key بازی board-game مطمئنا میشه بعدا دانلود کرد، درست مثل Witcher 2
    فقط بحث حقوق تیم سازنده و اینهاست مثل هر بازی اوریجینال دیگه... اینکه DRM نداره درسته که باعث میشه فرقی با نسخه کپی نداشته باشه اما با دید مثبت بهش نگاه کن و احترامی
    که برای شعور مشتری قائلند نه دید منفی که نسخه تو DRM خاصی نداره که از بقیه جدا بشه
    +
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی تهیه کنی.
    دانلود که نمیشه کرد از GOG پس باید کپی رو هم از بیرون بخریم اونو بازی کنیم!
    اتفاقا خیلی خوب و راحت میشه دانلود کرد. بر خلاف استیم و مشکلاتی که استیم در داخل داره (چه از نظر سرعت و چه از نظر فیلت.رینگ) GOG همیشه لینک مستقیم بازی هایی که
    خرید می کنی رو در اختیارت می گذاره توی پارت های معمولی 1 گیگی و دانلود بدون مشکل و با حداکثر سرعت هست. مگه اینکه مشکل ترافیک داشته باشی.

12. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اگه نسخه های قبلی هیچ کدوم رو خرید نکردی فعلا توی زمان تخفیف هست و 53.99 دلاره، در آینده میشه 59.99 دلار. البته دلار paypal که حدودا 100 تومنی گرون تر از دلار معمولی در میاد.
    +
    آره عملا فرقی نداره به جز مواردی که اسم بردم مثل آرت بوک و موسیقی متن و ... که اونها رو هم به جز Key بازی board-game مطمئنا میشه بعدا دانلود کرد، درست مثل Witcher 2
    فقط بحث حقوق تیم سازنده و اینهاست مثل هر بازی اوریجینال دیگه... اینکه DRM نداره درسته که باعث میشه فرقی با نسخه کپی نداشته باشه اما با دید مثبت بهش نگاه کن و احترامی
    که برای شعور مشتری قائلند نه دید منفی که نسخه تو DRM خاصی نداره که از بقیه جدا بشه
    +
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی تهیه کنی.

اتفاقا خیلی خوب و راحت میشه دانلود کرد. بر خلاف استیم و مشکلاتی که استیم در داخل داره (چه از نظر سرعت و چه از نظر فیلت.رینگ) GOG همیشه لینک مستقیم بازی هایی که
    خرید می کنی رو در اختیارت می گذاره توی پارت های معمولی 1 گیگی و دانلود بدون مشکل و با حداکثر سرعت هست. مگه اینکه مشکل ترافیک داشته باشی.
    من خودمو میگم که نمیتونم دانلود کنم (اینترنت حجمی بدون دانلود شبانه)! وگرنه به خاطر همین احترام به مشتری میخوام بخرم بازی رو که پوله بره تو جیب اونا. در واقع دوبار بازی رو میخرم: یکی از GOG که گوشه ای از شاهکاری که دارن میکنن جبران بشه. یکی هم از مغازه سر کوچه که بشینم بازیش کنم!

این تریلر آخری و sound track هاش اینقدر روم تاثیر گذاشته یعنی :‌‌دی

بعد راستی من خودم که نمیتونم مستقیماً بخرم. واسطه ای چیزی هست که من پول رو بدم به اونا، اونا برام بخرن؟
    Last edited by hosseincode2008; 08-06-2014 at 22:41.

14. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تریلر خیلی عالی بود ولی نمیدونم چرا خیلی منو نگرفت......اون تریلر چند ثانیه ای project beast بیشتر منو گرفت(نمیدونم اصن این میازاکی طلسم کرده منو)احتمال میدم بازی میازاکی اینو مچاله کنه
    ولی جدا از شوخی تریلر با این که نقصی نداشت ولی چیز خیلی جدیدی نداشت

البته dragon age هم اون روز تریلر جدیدشو دیدم به نظر جالب بود.

+

کلا رقابت مخوفی بین rpg ها شکل گرفته که اگه امسال هم fallout جدید معرفی بشه دیگه عالی میشه

.

16. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من خودمو میگم که نمیتونم دانلود کنم (اینترنت حجمی بدون دانلود شبانه)! وگرنه به خاطر همین احترام به مشتری میخوام بخرم بازی رو که پوله بره تو جیب اونا. در واقع دوبار بازی رو میخرم: یکی از GOG که گوشه ای از شاهکاری که دارن میکنن جبران بشه. یکی هم از مغازه سر کوچه که بشینم بازیش کنم!

این تریلر آخری و sound track هاش اینقدر روم تاثیر گذاشته یعنی :‌‌دی
    کارت درسته
    بعد راستی من خودم که نمیتونم مستقیماً بخرم. واسطه ای چیزی هست که من پول رو بدم به اونا، اونا برام بخرن؟
    آره اشخاص یا شرکت هایی که کار واریز از طریق PayPal رو انجام میدن.
    فقط باید GOG id ـت آماده باشه + هزینه هر دلار PayPal روز 3360 تومن هست.
    یه نمونه مطمئنشُ که زیاد ازشون خرید کردم رو بهت پ.خ. می کنم.
    +
    ولی جدا از شوخی تریلر با این که نقصی نداشت ولی چیز خیلی جدیدی نداشت

البته dragon age هم اون روز تریلر جدیدشو دیدم به نظر جالب بود.

+

کلا رقابت مخوفی بین rpg ها شکل گرفته که اگه امسال هم fallout جدید معرفی بشه دیگه عالی میشه

.
    با اینکه مطمئنا همه این rpg ها رو تا کوچکترین ذره تست می کنم اما نمی دونم فقط برای من اینجوریه یا بقیه هم همچین احساسی دارن که توی این مورد اصولا رقابتی مطرح نیست

18. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •