درخواست دارم از مدیر محترم که این تاپیکو ببنده هیچ سرویسی قرار نیست حجمی بشه برای کاربرای فعلی
درخواست دارم از مدیر محترم که این تاپیکو ببنده هیچ سرویسی قرار نیست حجمی بشه برای کاربرای فعلی
از کجا میدونی ؟
ابن طرح برا یکسان سازی قیمت حجم در اینترنت های حجمی هست
قبلا شما تا 100 گیگابایت که می خواستی بخری مثلا هر گیگ 5 هزار تومن باهات حساب می کردن اما با این دستور شرکت ها دیگه نمی تونن به میل خودشون اینترنت حجمی رو هر جوری که دلشون می خواد بفروشن
نامحدودام جم نمی شه یا اگه بشه برا مشترکین جدید این کارو می کنن چون اگه برا همه مشتریا حجمی شه کل یوزر ها از شرکت می رن
حالا هر جا که باشه
من که نظرم رو توی صفحات قبل گفتم ولی برادر شما جمله تون خیلی مفهوم نیست تو بخش اول در ضمن تو بخش دوم اگه کل شرکتها از قانون سازمان تنظیم مقررات پیروی کنند دیگه کاربرا کدوم شرکت دیگه میخوان برن!شرکت دیگه ای نمیمونه که!
نگران نباشید مساله خودبه خود حل شد.اول هفته شد و هیچ خبرگزاری هیچ حرفی از استارت این طرح نزد.![]()
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: ما قیمت اینترنت را افزایش نمیدهیم
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران وعده داد: شرکت مخابرات تعرفههای دسترسی به اینترنت را افزایش نخواهد داد بلکه افزایش در کیفیت سرویس و خدمات خواهد بود.
مهندس "مظفر پوررنجبر" در گفتوگو با خبرنگار سیتنا (citna.ir) تاکید کرد: تلاش ما بر این است که یک مسیر استاندارد را در پیش بگیریم که همهی مردم بتوانند از پهنای باند خوب استفاده کنند و در این راستا تلاش میکنیم کیفیت سرویس و خدمات ارائه شده توسط این شرکت در جای جای کشور را افزایش دهیم.
وی در پایان تاکید کرد: شرکت مخابرات ایران قیمت دسترسی به اینترنت را افزایش نخواهد داد.
آقا این طرح رو مخابرات بیرجنداز امروز اجرا کرده. الان کلا نامحدود رو حذف کردن و حتی 128 رو هم نامحدود نمیدن . دانلود رایگان شبانه هم دیگه وجود نداره و هر گیگابایت رو هم 4500 تومان میفروشن. حالا من موندم که چه خاکی به سرم بریزم![]()
Last edited by birjand_1371; 09-02-2013 at 18:18.
یعنی مثلا 3000تومن برای نگهداری میگیرن و تزافیک رو باید جدا بخری؟؟؟؟؟
من الان 256 8گیگ دارم ماهی 14000تومن اگه این طرح جدید بیاد.3000 برای نگهداری 8 گیگ میشه 20000که کلا میشه 23000+آبونمان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اگه بخوای ماهی 8 گیگ مصرف کنی ، باید 33000 تومان پول بدی(3500*3+ 4500*5). یه نگاه به تعرفه ها بندازین
![]()
Last edited by birjand_1371; 09-02-2013 at 19:01.
ترافیک برای مخابرات مازندران 2500 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)