تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 34 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 333

نام تاپيک: آرشیو / FORMULA 1 فصل 2013

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

رده بندی راننده گان و تیمها بعد از مسابقه اسپانیا:

2. 4 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

ریس جالبی بود،کامل دیدم،آلونسو خیلی خوب و کاملا مسلط داشت میروند از اول،واقعا میدونست داره چکار میکنه و به قول معروف پیست رو عین کف دست میشناخت.................
    ماسا و رایکونن هم عالی بودن،البته ماسا بهتر بود،اگه یه خورده به خودش میجنبید به جای سوم راحت دوم میشد................
    فکر کنم این پیست کاتالونیا کلا تایر سوز بود،هم هارد و هم مدیوم خیلی زود از بین میرفتن و راننده ها مجبور بودن تند تند به پیت سر بزنن،راننده های مرسدس و مخصوصا همیلتون قربانی همین وضع شدن،همیلتون فکر کنم 4 یا 5 بار تایر عوض کرد،البته زیاد هم خوب کار نکردن،رزبرگ تو همون دور اول فکر کنم تا پنجک اومد پایین،این که دیگه به تایر و ماشین ربط نداره اخه................
    وتل توی کوالیفیکشن خوب کار نکرده بود،وگرنه بازم اول بود،خیلی خوب روند،ولی انگار ماشین اونم یه خورده تایر سوز بود.................

یه صحنه خیلی هیجان انگیز توی پیت اتفاق افتاد،اون راننده که اسمش فکر کنم هاکلنبرگ بود به قصد کشت رفت واقعا طرف اون یکی ماشین.............

به امید بهتر کار کردن همیلتون و تیم مثلا خوبش،همون رزبرگ به دردشون میخوره(ماشین مرسدس)

4. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام.
    تبریک به طرفداران فراری. اوضاع مکلارن توی این فصل اونقدر بد هست که زیاد ریس ها به من نمیچسبه اما با این حال دوست دارم در نهایت آلونسو از تیم فراری که رقیب سنتی مکلارن هست قهرمان بشه و با این اوضاع خوب فراری این مسئله دور از دسترس نیست.
    توی این راه به نظرم لوتوس و رایکونن رقیب دشوارتری نسبت به وتل واسه آلونسو هستن. تنها نکته ای که میتونه احتمالا جلوی رایکونن رو بگیره خروج جیمز آلیسون از تیم(که هفته گذشته اتفاق افتاد) و محدودیت مالی بیشتر لوتوس نسبت به فراریه که دست این تیم رو در آپگریدهای بعدی یه مقدار میبنده و این مسئله میتونه به پیشرفت بیشتر ماشین فراری کمک کنه.
    اوضاع مرسدس هم که مشابه فصل گذشته شده اما با این تفاوت که پل پزیشن رو هم امسال میگیرن اما عدم هماهنگی با لاستیکهای پیرلی و فرسودگی بیش از حد اونها(مخصوصا تایرهای عقب) سرعت این تیم رو توی ریس از بین برده.

6. 3 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

با درود دوباره!

تا به حال، مسابقه كاتا لونيا يكي از بهترين مسابفاتي بوده كه در اين فصل ديدم! آلنزو سريع تر از حد انتظارم بود، همين طور ماسا، اما متاسفانه با برخورد به ترافيك به رده سوم سقوط كرد، فراري مي تونست دومينات داشته باشه، اما من باز نيز از نتيجه حاصله خيلي راضي هستم!

اين طور به نظر مياد كه تايرها (در سال جاري) فرسودگي پيش تري نسبت به انواع سالهاي قبل دارند، اين خوبه چون كه باعث زقابتي شدن و الزام به انتخاب استراتژي صحيح در حين مسابقه به تيم هاي شركت كننده ميده، اما از طرف ديگر باعث به وجود آمدن مشكلات گرماي بيش از حد و يا سرد بودن غير معمول شده، وگرنه در سالهاي گذشته كه پيرلي هم تامين كننده بود، اين مسايل رو نداشتيم...

و تا مسابقه بعدي! يعني پيست تنگ و بي نظير و بسيار ديدني موناكو! من اميدوارم كه فراري بتونه بعد از سالها در اين پيست زيبا قهرماني رو كسب كنه!

8. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درست میگی زئوس جان این محدودیت و البته پشتوانه قوی که فراری چه از نظر مالی و چه از لحاظ تجربی و فنی داره و از اونور هم ردبول با تیم فنی قویش و بودجه کلانی که خرج میکنه به نظرم باعث میشه در نهایت تا آخر فصل ردبول و فراری رو در کورس نهایی قهرمانی ببینیم.
    البته رایکونن راننده شایسته ای هست و بسیار با تجربه و لوتوس اگر هم نتونه پا به پای اون دو تیم بیاد ولی نظرم این هست که رایکونن میتونه تا آخرش برای قهرمانی هم شانس داشته باشه

مرسدس هم اگر واقعا با تایرا مشکل داشته باشه چیزی نیست که به راحتی بخواد حل بشه . فراری هم یادمه یکی دو فصل پیش بود هی میگفتن با تایرا مشکل داریم و اگر حل بشه قهرمانیم و از این حرفا ولی آخرشم مشکلشون با تایرا کامل برطرف نشد و مشکلشون عمیق تر از این حرفا بود.

مکلارن هم من دیگه امیدی ندارم بهش بتونه بیاد تو کورس. اول فصل من گفتم شاید مثل پارسال فراری باشن و بتونن ضعف کوالی رو با race pace خوب تا حدی جبران کنن وشاید مشکل ماشین رو با آپگرید ها و توسعه هایی که رو ماشین انجام میدن حل کنن ولی الان می بینم وضع پارسال فراری خیلی بهتر از الان مکلارن هست خوشبینانش اینه که نهایت بیان جای مرسدس و شاید شاید لوتوس که اونم باز با این وضع بعیده . اینارم من با توجه به سابقه و تجربه مکلارن و بودجه کلانی که برای f1 خرج میکنه گفتم ولی شاید حتی امسال بدترین فصل مکلارن تو 10 فصل اخیر بشه. من امیدوارم مشکلش حل بشه چون تیمای قدیمی مثل مکلارن و فراری اعتبار فرمول 1 هستن

10. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سامان جان پیرلی پارسالم کم وبیش این مشکلات رو داشت ولی امسال دیگه مشکل تایرا از حد خودش خارج شده و چشمگیرتر هست .
    البته تیمی موفق هست که خودشو زودتر وفق بده با این شرایط (نمونش لوتوس) و ماشینش رو در ادامه فصل متناسب با تایرا آپگرید کنه وگرنه دیگه الان بهونه تایرا رو آوردن دردی رو دوا نمیکنه و وضعیت تایرا تا اخر فصل همینه.

12. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

و تا مسابقه بعدي! يعني پيست تنگ و بي نظير و بسيار ديدني موناكو!
    توی گیم فرمول 1 ، من تا به حال نتونستم این پیست رو درست و حسابی تموم کنم

+

راسته که احتمالا سال بعد رایکونن به عنوان راننده دوم به جای وبر به ردبول می اد ؟!

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

توی گیم فرمول 1 ، من تا به حال نتونستم این پیست رو درست و حسابی تموم کنم

+

راسته که احتمالا سال بعد رایکونن به عنوان راننده دوم به جای وبر به ردبول می اد ؟!

«ن به شخصه اين پيست رو خيلي دوست دارم، بيشتر به خاطر تنگ بودن و محيط پيراموني ش، و يكي از تنها پيست هاي در فرمول وان هست كه اگر شما در اونجا باشيد و يكي از تماشاگران، تنها فاصله چند متري با اتو موبيل هاي فرمول يك (وقتي كه از كنار شما رد مي شند) داريد...خيلي هيجان انگيزه! نه؟!

و قبول دارم كه رانندگي در اين پيست مستلزم دقت و بالا و توجه زياد هست، شما پيچ ها رو تنها با فاصله بسيار كم رد مي كنيد و كوچكترين اشتباه مساوي است با برخورد با ديواره! البته من بيشتر در شببه ساز هاي رانندگي در اين پيست رانندگي كرده ام و خيلي طول كشيد تا بتونم كه پيست رو بدون برخورد طي كنم، توصيه مي كنم كه تمرين كنيد و البته خوب اتومبيل رو نيز تنظيم كنيد!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این که رایکونن دوست داشته باشه بیاد ردبول چیز عجیبی نیست به خصوص اگر امسال لوتوس نتونه انتظارات این راننده رو برآورده بکنه ولی عجیب این هست که رایکونن بخواد به عنوان راننده دوم بره ردبول و وتل رو بالاسر خودش داشته باشه
    به هر حال رایکونن راننده باتجربه ، کارنامه دار و صاحب سبکی محسوب میشه و من بعید میدونم حاضر باشه به غیر از راننده اول تو تیمی کارکنه مثل این میمونه که بگیم آنچلوتی بخواد بیاد به عنوان دستیار مورینیو تو رئال باهاش کار کنه یا مثلاً آلونسو قبول کنه با وتل به عنوان راننده دوم ردبول هم تیمی بشه
    از اونورم وتل دیگه الان تریپل چمپیون هست و خودش رو برترین راننده میدونه و اینطور که معلومه فعلا هست تو ردبول و به قولی کجا بهتر از ردبول در حال حاضر ، و هم اینکه کلا تیم ردبول هم مثل اکثر تیم ها خیلی علاقه ای نداره دو تا راننده همسطح رو کنار هم داشته باشه چون بخوای نخوای این موضوع تنش ایجاد میکنه تو تیم همین الانشم وبر با اینکه از وتل بهتر نیست ولی مشخصا باهم اختلاف دارن و وبر هم خودش رو محق میدونه و اتنظار داره تیم به همون اندازه که رو وتل فوکوس داره به اونم بها بده.
    حالا فکر کنید رایکونن و وتل میتونن باهم سر این موضوع کار بیان؟
    شاید در کل تنها تیمی که رو این موضوع راننده اول و دوم حساسیتی نداره مکلارن باشه که البته ضربش رو هم خورده مثل سال 2007 و زمانی که آلونسو و همیلتون هم تیمی بودن که اختلاف بین تیم و آلونسو اینقدر بالا گرفت که قرادادشون رو فسخ کردن و آلونسو برگشت به رنو یا اختلاف آلن پروست با آیرتون سنا فقید تو دهه 90

البته یک احتمالم سر انتقال رایکونن وجود داره اینکه رایکونن نسبت به موفقیتش و اینکه میتونه بالاتر از وتل تو ردبول خودش رو تثبیت کنه مطمئن باشه و قبول کنه با وتل هم تیمی باشهو بعد از 1 فصل اون بشه راننده اول ردبول

16. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام.
    البته رابطه بین رایکونن و وتل خیلی خوب هست و بعد از مطرح شدن این مسئله رایکونن این مسئله رو رد نکرد و حتی گفت که فعلا با لوتوس قرارداد داره اما در انتهای فصل و پایان قراردادش به همه گزینه ها فکر میکنه.

عکس های گراندپری اسپانیا. نکته ای که توش برام جالب بود اوضاع درام تایر ها توی اغلب عکسها هست که باعث شده فشار و انتقاد زیادی به پیرلی وارد بشه و اینطور که گفته شده از ریس انگلستان تایر ها با ترکیبات جدیدی به تیمها داده میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 6 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •