ضد فوتبال یعنی فوتبال عربی
یعنی فوتبالی که فوتبال نیست!
تیمی که دفاع کنه یا حمله کنه یا ضد حمله بزنه یا 3 دفاعه باشه یا 6 دفاعه یا هرچی ...
بالاخره داره فوتبال بازی میکنه
بعد قرعه کشی این دور گفتم کار منچستر تمومه ولی دقیقا بعد همون قرعه کشی منچستر ثبات پیدا کرد
دفاع اتوبانش خیلی خیلی بهتر شد (گرچه هنوزم خرابه)
اصلا هرچی که به ترکیب و اندیشه های فرگوسن نگاه میکنم بیشتر و بیشتر تعجب میکنم
بازیکنهای جوونی که تو هر تیم دیگه ای باشن باید سالها بگذره تا بتونن در سطح اول فوتبال جهان بازی کنن ولی تو منچستر ایوانس با اون سن کم و بی تجربگی میاد تو جلوی چلسی اشتباه جبران نشدنی میکنه ولی بازم بهش بازی داده میشه که چند ماه جلوی کهکشانی ها از داروازه تیمش دفاع کنه
اینکه رئال بهتره و دیشب هم برتر بود بحثی نیست ولی فلسفه دو تیم تفاوت داره و وقتی منچستر توی برنابئو 1-1 میگیره باید بهش احترام گذاشت
+
امیدوارم در کنار این بحث ضد فوتبال که از تلویزیون اومده اینجا این بحث اگر و اما ها هم از اینجا بیرون بره
همیشه یعد بازی میای میبینی طرفدار این یکی میگه اگه اون توپ گل میشد اگه اون خطا رو نمیگرفت اگه پنالتی میشد
بعد جالبه که 100 تا نتیجه هم میگیرن ازش!
در حالی که فوتبال، اونم لیگ قهرمانان 0.01% قابل پیش بینی نیست
مثلا (که البته در مثل جای مناقشه نیست) رئالی ها میگن اگه گل اول رو میزدیم (یا جلو میفتادیم) رو ضد حمله میشه اختلاف رو به 3-4 تا هم رسوند!!
در حالی که یکم منطقی باشیم میبینیم منچستر با وجود برتری آماری رئال از لحاظ تصاحب توپ، تو موقعیت های خطرناک (که ضد حمله هم نبود) چیزی از رئال کم نداشت حالا چطور میشه گفت اگه توپ و میدون دست منچستر میبود چه اتفاقی میفتاد باید از دوستان پرسید