سریالش 45 قسمته. 8 تا دیگه مونده.
سریالش 45 قسمته. 8 تا دیگه مونده.
عجیب شد.راستی راستی اینا با هم ازدواج کردن... من که سر در نمیارم.
دکتره هم که داره میمیره.معلوم نیست چه خبر بشه.
آره شبیه به همن...بهار خیلی شبیه اون بازیگر دختر توی سریال هتل پیاده رو هست، همون دختر محمود پاک نیت صاحب هتله.
آره.خواهر بهزاد تاتری هست..بازیگراش بعضیاشون واسه تئاتر هستند و به نظرم خیلی هم خوب بازی میکنن
چن بار هم شبکه 4 چن تاش رو نشون داد.... بدم میاد ازش///
بازیگر باید بلد باشه از همه effect های رفتاری استفاده کنه
تو این فیلم با اینکه به خیلی چیزا توجه نکردن اما به انتخب بازیگر دیگه اصلا توجه نکردن
با اون جلوه های ویژه تابلوشون![]()
سریال های حسن فتحی همشون قشنگه .
طبق آخرین اخبار 52 فسمت هست و تا پایان هفته اول اسفند پخشش طول می کشه.
حالا عموهه که مُــــرد!
ولی انگار قبلا قرار بوده امین تارُخ نقش عمو رو بازی کنه. که بعد جور نشده!
یعنی قرارداد هم بسته اما چون سرنوشت نقش معلوم نبوده، بی خیال شده!
همون بهتر که قبول نکرد! طرف اومده کلاس بازیگری تشکیل داره، خودش توی تلویزیون، تئاتر بازی می کنه!
البته بهار انگار از شاگردهای امین تارخ بوده!
برادره نکنه از کمپ فرار کنه؟؟
راستی خود پریناز ایزدیار اومد ویتامین ســــــه گفت 45 قسمته، نکنه آخراش آب ببندن تو سریال!؟
99 درصد بازیگرای تازه کار سینما و تلویزیون حاصل کار کارگاه امین تارخ هستن.
فرزاد حسنی، شهرام قائدی، پوریا پور سرخ، تا جایی که من می دونم از شاگردهاشن.
یه 5-6 سالی بود هیچکدوم از سریالها رو دنبال نمیکردم. یعنی اصلا تلوزیون خودمونو نگاه نمیکردم و اعصابم راحت بود اما بخاطر حسین محجوب باز برگشتم.
بجز سریال در مسیر زاینده رود که ریاد از نقشش خوشم نیومد، از زمان فیلم رنگ خدا کارهای حسین محجوب رو دنبال میکنم. تو این سریال هم به نظرم خیلی خوب و معقول بازی کرد اما متاسفانه خیلی بد تموم شد و حسابی دیپرس شدیم! دیگه حوصله دیدن بقیه اشو ندارم هرچی میخاد بشه بشه....
![]()
به نظر من از همه بهتر عمو بازی کرد، حیف شد مرد ( البته تو اوج رفت ) در مورد وصیت نامه هم فکر کنم این طوری بشه که زمین های سعادت آباد رو بده به بهزاد، حق عمه رو هم تمام و کمال بده. بخشی از اموال رو فکر کنم بده خیریه! شاید هم شرط تعیین کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)