تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 108

نام تاپيک: کارهایی که باید یاد بگیریم تا یه جایی سوتی ندیم!!!

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

یعنی شنونده
    -----------------------------------------
    دوستان گاهی پیش میاد که از اقوام یا دوستامون طرف یک چیز تابلویی رو اشتباه تلفظ میکنه! مثلا فرض کنید تبلت رو بگه tabe let!!!
    ((باور کنید پیش اومده)) خب من از سر دلسوزی و نه برای مسخره کردن و ضایع کردن دوست دارم بهش بگم اشتباهش رو تا دیگه جلوی دیگران ضایع نشه(قبول دارید حرفمو؟)
    شما فکرمیکنید برای جلوگیری از سوتی دادن دوستمون چجوری باید حالیش کنیم قضیه رو؟؟؟
    اگر توی جمع بود به شوخی طوری که تابلو نباشه با خنده بگو منظورت همون تبلت دیگه ما هم قدیما بهش میگفتیم tabe let و ...

اگرم فقط خودتون بودید یا جمع خودمونی بود دیگه رو دربایستی نداره بگو عزیز اسمش اینه داری اشتباه میگی حالا اینجا من آشنام جلو غریبه بگی بهت بد میخندن و ...

2. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يک دفعه ما توي جمعي از دوستان و فاميل نشسته بوديم، همه پسر بوديم، عموي بزرگ يکي از اين بچه هاي فاميل اومد توي اتاق و همه بلند شدن و ايستادن و ايشون اومد با همه دست داد و نمي دونم چرا تا به يکياز اين دوستاي ما رسيد يه دفعه مسير رو کج کرد و رفت با بقيه دست دادن و خلاصه با اين دوستمون دست نداد، البته مطمئنم که قصد بدي نداشت و فکر کنم به خاطر تعداد زياد بچه هايي که دور هم نشسته بوديم اون بنده خدا رو نديد. خلاصه حال و احوال پرسي کرد و رفت. بعدش ديگه اين قضيه شد سوژه و همه زدن زير خنده و ... به اين رفيق ما هي تيکه مي انداختن که اي آقا ريز مي بينمت و خلاصه ...
    الان فکر کنم چزي حدود 5 سال از اون داستان ميگذره و هنوز هم وقتي با اون بچه ها دور هم جمع ميشيم، به اون دوستمون گير مي دن که آره فلاني، عجب ضايع شدي تو اون قضيه دست دادن !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

دوستان گرامی

اغلب مواردی که داره در این تاپیک مطرح میشه به نظرم مربوط به موضوع و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه ؛ یا نمیدونم شاید من متوجه عنوان تاپیک نشدم !

به هرحال موارد مرتبط به موضوع فوق به زودی به تاپیک آداب معاشرت منتقل میشن ، بنابراین اگر یک روز اومدید و دیدید پستهاتون توی این تاپیک نیست فکر بد نکنید بلکه بدونید که منتقل شده به تاپیک آداب معاشرت

5. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوتی دادن امری اجتناب ناپذیره ... ولی راههایی هست که بشه از عوارض و تبعات آن کم کرد ....

مثلا بعضی وقتها ناخواسته آدم سوتی میده ، خودش بلافاصله سوتیش رو اصلاح کنه ...

بعنوان مثال بعضی وقتا یارانه ( همون سوبسید ) رو میگیم رایانه ... اگه این کلمه رو اشتباه به زبون آوردیم بهتره این جمله رو بگیم : (میگم رایانه .... یارانه ) ...
    یعنی اینو به طرف مقابل القا میکنیم که خودم حواسم بود اشتباه کردم ....

یا مثلا اگه توی یه جمع دوستانه هستیم و یه سوتی میدیم و بقیه دست میگیرن ، باید با اونا بخندیم و اگر خودمون رو بگیریم و دلخور بشیم بیشتر سوژه میشیم ...

7. 2 کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من یه بار سریه قضیه کنف شدم خیلی برام گرون تموم شد حالا دیگه حواسمو جمع میکنم بعضیا هستن موقع دیده بوسی سه بار کلشونو اینور اون ور میکنن بعضی دوبار من به سه بار عادت کردم جلو یکی اون دوبار کرد من رفتم برا بار سوم اون رفت عقب ولی دید من اومدم ضایع نکرد ولی از اون موقع یاد گرفتم همیشه دوبار بکنم حال اگه کسی سه باری بود که هیچی... دیگه من ضایع نشم

9. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان می گم بعضی موقع آدم سوار این ماشینای گرون می شه !!! نکاتی رو بگین که باید بدونیم و خلاصه سوتی نشه واسمون...
    یه مثال:یه بار ماشین یه بنده خدایی سوار شدیم حالا نمی دونیستیم چطور این دراش وا می شه!راستش دراش قفل مرکزی داشت .یه مانیتور جولو راننده داشت که لمسی بود و از اون دراش کنترل می شد!

11. 5 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دوستان می گم بعضی موقع آدم سوار این ماشینای گرون می شه !!! نکاتی رو بگین که باید بدونیم و خلاصه سوتی نشه واسمون...
    یه مثال:یه بار ماشین یه بنده خدایی سوار شدیم حالا نمی دونیستیم چطور این دراش وا می شه!راستش دراش قفل مرکزی داشت .یه مانیتور جولو راننده داشت که لمسی بود و از اون دراش کنترل می شد!
    حواست باشه درشو بادر پیکان اشتباه نگیری سفت بکوبی به هم هم صاحب ماشین تو دلش کلی بهت فش میده هم خودت شرمنده میشی این تجربه ما بود

13. 4 کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

حواست باشه درشو بادر پیکان اشتباه نگیری سفت بکوبی به هم هم صاحب ماشین تو دلش کلی بهت فش میده هم خودت شرمنده میشی این تجربه ما بود
    این حرفت متینه!واسه ما هم شده تجربه!یادش بخیر تازه 206 اومده بود .ما هم فک می کردیم این عین پیکانه.این درو محکم بستیم نمی دونستیم این بیچاره با انگشت هم بسته می شه
    Last edited by a6543210; 27-12-2012 at 22:48.

15. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وقتی که کسی باشما صحبت میکنه و خوب متوجه نمیشید چی گفته(فرضا اروم حرف زده و نشنیدید) بهتره که حتی شده تا 2الی 3 بار هم بپرسید "ببخشید چی گفتی؟"
    چون اگر نشنوی و روت هم نشه ازش بخوای تکرار کنه و فقط لبخند بزنی احتمال ضایع شدن بالاست! چون ممکنه طرف چیزه خنده داری نگفته باشه!

17. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

وقتی که کسی باشما صحبت میکنه و خوب متوجه نمیشید چی گفته(فرضا اروم حرف زده و نشنیدید) بهتره که حتی شده تا 2الی 3 بار هم بپرسید "ببخشید چی گفتی؟"
    چون اگر نشنوی و روت هم نشه ازش بخوای تکرار کنه و فقط لبخند بزنی احتمال ضایع شدن بالاست! چون ممکنه طرف چیزه خنده داری نگفته باشه!
    1+ || یکبار خونه ی داییم بودیم، (داییه من یه آدم رکیه ، با هیچکس تعارف نداره!! ) بعد خلاصه داییـم
    داشت حرف میزد من حواسم نبود،بعد یه دفعه برگشت طرف من گفت "
    درست میگم ؟" ماهم گفتیم
    "
    بله بله" ، بعد گفت " چی گفتم ؟ "

من :
    داییم :

19. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •