تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند لپ تاپ از نظر شما؟؟

راي دهنده
132. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lenovo

46 34.85%
  • Asus

49 37.12%
  • Acer

8 6.06%
  • Sony

21 15.91%
  • Hp

24 18.18%
Multiple Choice Poll.
صفحه 8 از 23 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 224

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

NHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه بگید با چه کانفیگی ؟
    این امتحان خدا نیست نتیجه ی عملیه که گذشتگان کردند و ما باید بسوزیم !
    cpu i7 نسل سوم
    گرافیک gtx660
    hdd 750 با قابلیت اضاف کردن ssd
    صفحه fhd

3. این کاربر از rahshab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من امروز قیمت گرفتم تو پاساژ ایران ge70 رو 3400 میدادند خودم رفتم بگیرم لب تاب خوبیه ولی 17 اینچی بودنش یکم دو دلم کرد اگه 15 بود تو خریدش شک نمی کردم
    تو این حین چشم خورد به یه مغازه که n56 vz هم داشت البته مدل اچ دیشو خدایی از لحاظ طراحی ایسوز خیلی بهتره ولی خوب از لحاظ کانفیگ حرفی در مقابل ge70 نداره منم احتمالا یکشنبه بگیرم چون سری جدید احتمالا با قیمت 3900 عرضه بشه
    پیشنهاد میکنم با این قیمت سریعا بگیرید که غفلت موجب پشیمانیست

اما قیمتش مشکوکه الان ماتریس ge60 رو زده 3.500
    از قبل هم که من قیمتا رو چک میکردم همیشه ge70 حدود 500-400 تومن از ge60 گرونتر بوده
    ولی با قیمتی که گفتید فوق العادس یعنی از لنوو ارزونتره !
    بخرید تا از دست نرفته

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان به دست ما كه نميرسه با اين وضعيت و قيمتا تا گرون تر ازين نشده بگيرين تا مام پول دستمون بياد تو اسفند هر جور شده بگيريم
    اما داستان GE70 خيلي مشكوك ميزنه ببينين مرجوعي چيزي نباشه اما اگه مشكلي ازين لحاظ نداشته باشه فوق‌العاده حتما بگيرين

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان باز هم سلام.
    من بعد کلی گشتن و زیر و رو کردن سایت ها و فروم های ایرانی و خارجی فهمیدم در حال حاضر توی ایران برای خرید یه لپ تاپ خوب باید حسابی هزینه کنی منم تصمیم گرفتم زمان خرید لپ تاپ رو موکول کنم به چند ماه دیگه تا با دست نسبتا باز تری بتونم انتخاب کنم لپ تاپ مناسب رو از بین گزینه های موجود.
    قبلا هم چند جا از شما درخواست کردم برا راهنمایی به یه نتایجی هم رسیدم حالا باز هم میخوام نظر شما عزیزان رو بپرسم:
    اول چهار تا برند مد نظرم رو میگم بعد هم مدل های مورد نظر:
    Lenovo=Y580
    ?=Asus
    Acer=v3
    Sony=f23b93
    (به تازگی یه مقدار رو سونی هم دارم تحقیق میکنم)

آره دیگه اگه ما تو کارهای دیگمون هم این قد تحقیق میکردیم استیو جابز و استیو بالمر و ........ میزاشتیم تو جیب بغلمون ولی چه کنیم دیگه داریم این هم تحقیق میکنیم تا یه چیز خوب بگیریم دیگه راستی قصد از خرید لپ تاپ قدرتمند مصارفی چون بازی - اینترنت - فیلم دیدن - انجام کارهای گرافیکی و غیره هست.بازی رو هم توی صدر میزارم چون دیگه مطمعنا بعضی از شما هم عین من ازون جوونای خوره ی بازی هستید پس حتما درکم میکنید دیگه کلا ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم امیدوارم همه ی شما اگه میشه بیاین و به دوستتون کمک کنین قربون شما فرزاد

سلام. حدس میزنم که شما الان کامپیوترت رو داری و میخوای بری یک لپ تاپ هم بگیری؛ خب اگه اینجوریه که حتما حتما بهت پیشنهاد میکنم به حرفام خوب دقت کن. اول از همه پیشنهادم اینه که توی لپ تاپ دنبال مارک نرو. چون مثل گوشی موبایل نیست که کیفیت مارک ها خیلی با هم فرق کنه و همه ی این مارک های معروف اکثر قطعاتشون رو شرکت های دیگه میزنن از سی پی یو گرفته تا کارت شبکه. پس مارک ها زیاد تفاوت کیفیتی (زیادی) ندارن و آخر روی همه یک ویندوز سون میریزی و یک جور ازشون استفاده میکنی .هر کی هم میگه فلان مارک بده داره اشتباه میکه به نظرم. مثلا میگن خرابی dell زیاده؛ آره سری inspiron زیاده ولی سری xps شاخ همه شرکت های دیگه رو توی کیفیت میشکنه. من خودم الان هم لپ تاپ دارم همه پی سی ،ولی باورت میشه دیگه همه کار هامو فقط دارم با لپ تاپ انجام میدم. یعنی همین الان که دارم این متن رو تایپ میکنم با پی سی نیم متر هم فاصله ندارم ولی پنج ماهه که روشنش هم نکردم. من خودم یک Acer 5775G دارم البته از مدل های قدیمیش. الان جدیداش اومده که لینک توضیحاتشو پایین برات میزارم. اول که پرسیدم حتما یک کامپیوتر داری منظورم این بود که خب حتما یک مانییتور خوب هم داری. خلاصه بگم من روزی حدود هشت تا ده ساعت با لپ تاپ کار میکنم وحدود یک و نیم سال هم هستش که دارمش. اون موقع که خریدم یک و سیصد بود. استفاده من به این شکله که لپ تاپ رو میزارم روی کول پد خنک کننده روی میز، بهش کیبورد و موس میزنم، مانیتورم رو هم وصل میکنم بهش یعنی ال سی دی لپ تاپ رو خاموش میکنم، به برق مستقیم هم میزنم همیشه، یعنی باتری رو جدا میکنم. خلاصه اصلا لپ تاپ رو اذیت نمیکنم ولی با این حال هر وقت بخوام هم این سیم میم های مانیتور و کیبورد و اینا رو ازش جدا میکنم و با خودم میبرمش بیرون.
    پیشنهاد من به تو همون Acer 5755G یا چیزای ارزونی شبیه اونه. این سری خیلی خوب از کار در اومد چون سری های جدید acer V3 هم توی همون سبک و سیاق هستن، یعنی شکل کلی قالب بدنه که یکی از محدود مشخصاتیه که شرکت سازنده اون مارک لپ تاپ توش دخالت داره ( ) خوب بوده و ایسر عوضش نکرده منظورم جای درست طراحی خنک کننده و از این قبیل چیزاست. این مدل جدید 5755G با یکی من یکم فرق داره و فرقش اینه که سی پی یو اش قوی تر و جدیدتره و طراحی ساخت ریزتری داره در نتیجه مصرف باتری کمتری داره و هم چون جدیده گرافیک آنبورد سی پی یوش قوی تره. کارت گرافیکش هم GeForce GT 630M 2GB هستش که خیلی خفنه یک من هم 540M, 2GB که گفتم میزنم به مانیتور با رزولیشون 1680*1050 و جدید ترین بازی ها مثل FARCRY3 یا COD BLACKOPS 2 رو هم توی این رزولیشون و با کیفیت و جزئیات بازی HIGH یا VERY HIGH میتونم بازی کنم.
    خلاصه مشخصات این لپ تاپ: (من ازون آدمایی نیستم که زیاد بیام توی فروم ها چیزی بنویسم ولی چون دیدم میتونم بهت کمک کنم اومدمو این هم برات نوشتم چون تا حالا با چند تا خدای کامپیوتر و یا تعمیرکار لپ تاپ صحبت کردم و اونا هم این پیشنهادمو قبول کردن) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Ci7 2670QM | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : GF 630M 2GB III [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 8GB III |
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 1000 GB | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 15.6"

اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید. اگر کاری یا سوالی داشتی فقط پیام خصوصی بده چون من زیاد فروم نمیام امروز هم اتفاقی این تاپیک رو دیدم.

7. 2 کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دم شمام گرم اتفاقا من الان خودم يه Acer 5742g دارم و انصافا لپتاپ خوبيه منم حرف شما رو تصديق ميكنم برند Acer از نظر خودم نسبت به بقيه بي سر و صدا تره اما كيفيت خوبي داره ولي بازم تو چندتا صفحه قبل هم گفتم يا يه چيزي ميگيرم كه وقتي ميخوام 3 تومن پول بدم پول برند و .... نداده باشم و واقعا به اندازه پولي كه ميدم انتظار دارم كار كنه برام منم 90 % نظرم رو همين Lenovo Y580 مگر اينكه اتفاقي بيفته يا اينكه Asus N56vz تا اسفند كه ميخوام بگيرم ارزون شه در حد 3 تومن اما بعيد ميدونم و از همه كسايي كه تا الان به هر نحوي به ما كمك كردن تشكر ميكنم

تاريخ عضويت
    Jan 2013

13

دم شمام گرم اتفاقا من الان خودم يه Acer 5742g دارم و انصافا لپتاپ خوبيه منم حرف شما رو تصديق ميكنم برند Acer از نظر خودم نسبت به بقيه بي سر و صدا تره اما كيفيت خوبي داره ولي بازم تو چندتا صفحه قبل هم گفتم يا يه چيزي ميگيرم كه وقتي ميخوام 3 تومن پول بدم پول برند و .... نداده باشم و واقعا به اندازه پولي كه ميدم انتظار دارم كار كنه برام منم 90 % نظرم رو همين Lenovo Y580 مگر اينكه اتفاقي بيفته يا اينكه Asus N56vz تا اسفند كه ميخوام بگيرم ارزون شه در حد 3 تومن اما بعيد ميدونم و از همه كسايي كه تا الان به هر نحوي به ما كمك كردن تشكر ميكنم

Lenovo Y-580 رو بررسی کردم، مدل خیلی خوبیه . نسبتا به قیمت هم هست. امکاناتی مثل SSD عالیه، چون اگه ویندوز رو توی ssd بریزی و فایل هاتو توی hdd سرعت خیلی خوب خواه بود. ولی بازم دارم بهت میگم Y580 زیادی قویه. با یک گرافیک 630M, 2GB هم اکثر بازی ها رو میتونی تا آخرین کیفیت و رزولیشن بازی کنی

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Lenovo Y-580 رو بررسی کردم، مدل خیلی خوبیه . نسبتا به قیمت هم هست. امکاناتی مثل SSD عالیه، چون اگه ویندوز رو توی ssd بریزی و فایل هاتو توی hdd سرعت خیلی خوب خواه بود. ولی بازم دارم بهت میگم Y580 زیادی قویه. با یک گرافیک 630M, 2GB هم اکثر بازی ها رو میتونی تا آخرین کیفیت و رزولیشن بازی کنی
    داداش شما مطمئنی 630 میتونه اخرین بازی ها رو روی اخرین رزولیشن و تنظیمات اجرا کنه ؟
    اگر میشد ما دیگه چه غمی داشتیم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عزیزم به کلمه "اکثر" خودم و کلمه همه خودت توجه کن؛ سو تفاهم رو متوجه میشی.
    البته بازم میگم 630 خوبه به نظرت یک کارت گرافیک با مشخصات زیر نمیتونه از عهده اجرای کامل اکثر بازی ها و اجرای متوسط بازی های خفن بر بیاد؟!؟
    Core Speed * 672 MHz
    Shader Speed * 1344 MHz
    Memory Speed * 900 MHz
    Memory Bus Width

دو تا لینک دیگه هم میزارم برو بخونشون؛ خوبن. اطلاعات کاملی میدن:

128 Bit

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

عزیزم به کلمه "اکثر" خودم و کلمه همه خودت توجه کن؛ سو تفاهم رو متوجه میشی.
    البته بازم میگم 630 خوبه به نظرت یک کارت گرافیک با مشخصات زیر نمیتونه از عهده اجرای کامل اکثر بازی ها و اجرای متوسط بازی های خفن بر بیاد؟!؟
    Core Speed * 672 MHz
    Shader Speed * 1344 MHz
    Memory Speed * 900 MHz
    Memory Bus Width

دو تا لینک دیگه هم میزارم برو بخونشون؛ خوبن. اطلاعات کاملی میدن:

128 Bit
    مقایسه به این راحتی ها هم نیست اگه دقت کنی با مقایسه این سه تا GT580 باید از GT680 خیلی تفاوتی نکنه اما تو رده بندی 32 تا پائین تره!
    ما با GT650 تو اجرای بازی ها مشکل داریم GT630 رو اصلا حرفشو نزن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •