تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 81

نام تاپيک: لطفا به من كمك كنيد !!

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rambod
    سلام دوستان عزيز
    در مورد استراق سمع مکالمات بايد بگم اين موضوع به تکنولوژي phreak در ارتباطات ربط داره.
    در مورد سوال دوستان که آيا برنامه اي جهت استراق سمع مکالمات موبايل وجود داره بايد بگم که بدون قطعه سخت افزاري نمي توان به اين امر دست يافت.
    در مورد اينکه مي توان يا نمي توان بايد گفت که چنين کارهايي 100 درصد عملي هست.
    در ضمن مي توان کاري کرد که حتي قابل رديابي هم نباشيد.
    و نکته اي ديگر اينکه دستگاههايي وجود دارند که مي توانند شماره هاي ثبت شده در موبايل را نمايش دهند.:mrgreen:
    آخ جون بلاخره يه جواب اساسي رسيد .
    اگه مي توني يه كم بيشتر توضيح بدي ممنون مي شم .

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آقا رامبد تا حالا كجا بودي؟
    بيشتر توضيح بديد تا همگي آگاه بشن.

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام عزيزان
    اول در مورد نقل قولي که monica جان از من قرار داده اند بايد بگم که هرگونه دخل و تصرف در نقل قول من تحت پيگرد قرار مي گيرد پس اگر نقل قول مي کنيد لطفا کامل نقل کنيد چون خط آخر نوشته هاي من را حذف نموده ايد! :mrgreen:
    و اما در مورد تکنولوژي Phreak بايد بگم که اطلاعات زيادي در اين مورد وجود دارند.
    تا آنجايي که بتوانم کمکتون مي کنم اما تا اونجايي که قانون ايران به من اجازه ميدهد.
    چون نمي خواهم اول جووني بيفتم گوشه زندون
    واژه ايي که مي توانيد جستجو کنيد: Phreaking Programs
    سايت مخصوص: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به طور کلي در مورد استراق سمع بايد بگم که گرفتن فرکانس صوتي کافي است. چنانچه بتوانيد مفاهيم ارتباط و فرکانسي را خوب فرا بگيريد و تحقيقات خود را گسترده تر انجام دهيد مي توانيد کارهاي خارق العاده زير را انجام دهيد:
    1. در هنگام اشغالي خطوط تلفن مي توانيد به اينترنت متصل شويد و يا تماس تلفني داشته باشيد. (مخصوص افرادي که پول تلفن نداده اند و تلفن آنها بوق ممتد نمي زند)
    2. به راحتي مي توانيد اطلاعات موبايل اشخاصي که در اطرافتان هستند را دريافت نماييد و دريافت مکالمه يکي از اين کارهاست و همچنين دريافت شماره هاي ثبت شده در موبايل اشخاص.
    به اين نکته توجه داشته باشيد که اين کارها خطرناک مي باشد زيرا غير قانوني تلقي مي شوند.
    و نکته آخر اينکه همه کارهايي که در بالا ذکر شد قابل انجام مي باشد پس لطفا بدون علم و تحقيق نگوييد که نمي شود.
    تا آنجايي که امکان داره نامي از من جايي نبريد. (از لحاظ امنيتي)
    موفق باشيد :twisted:

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rambod
    سلام عزيزان
    اول در مورد نقل قولي که monica جان از من قرار داده اند بايد بگم که هرگونه دخل و تصرف در نقل قول من تحت پيگرد قرار مي گيرد پس اگر نقل قول مي کنيد لطفا کامل نقل کنيد چون خط آخر نوشته هاي من را حذف نموده ايد! :mrgreen:
    rambod جان دلیل حذف خط آخر این بود که من دیگه نمی دونم به چه زبونی باید بگم کسی که می خوام چکش کنم دوستم نیست . به نظرم این یه جور مقابله به مثله :mrgreen:
    بابت بقیه ی اطلاعات هم ممنون . فقط لطفا هر چند روز یه بار به اینجا یه سری بزن که اگه مشکلی بود با کمک خودت بر طرف بشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من به سایتی که گفتی سر زدم فقط مشکل اینه که اصلا نمی دونم دنبال چی باید بگردم . :shock: :?:

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    به دليل مسائل امنيتي و اينکه اينجانب به زندانهاي تاريک و بي روح نيفتم از دادن اطلاعات بيشتر معذورم.
    دوستان اميدوارم اين مساله را درک نماييد.
    به هر حال اگر سوالي به غير از کارهاي غير قانوني باشد در خدمت شما عزيزان هستم.
    چون اين طوري مجبورم کل کار سيستم مخابرات ايران را در خدمت شما بگذارم که اين کار خطرناک مي باشد.
    به هر حال موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من هنوز به كمك نياز دارم . :(
    رامبد جان تا يه حدي كمك كردن ولي خب به دليل مساپل امنيتي نشد از كمكشون استفاده كنم . :cry:
    پس هنوزم اگه راهي به نظرتون مي رسه ..... :|

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام monica
    دوست عزيز در رابطه با اصرار شما طبق قانون نميشود پيش رفت.
    کاري که شما مي خواهيد انجام بدهيد غير قانوني است بنابراين بهتر است پيگيري ننماييد.
    رديابي شما براي قانونمندان ايراني بسيار ساده هست.
    پس بيشتر از اين نه خودتان را درگير نماييد و نه بچه هاي ديگر را.
    يا حق

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

پيش فرض

جالب بود . monica درست ميگه .

در آغاز فعالیت lvlarshal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

:lol: :lol: :lol: يكم به خودتون بيايد شما وقتي تا حالا اسم برنامه رو نشنيديد چطور ميخوايد به اين خانم كمك كنيد بحث بيخودي :?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •