آخ جون بلاخره يه جواب اساسي رسيد .نوشته شده توسط rambod
اگه مي توني يه كم بيشتر توضيح بدي ممنون مي شم .
آخ جون بلاخره يه جواب اساسي رسيد .نوشته شده توسط rambod
اگه مي توني يه كم بيشتر توضيح بدي ممنون مي شم .
آقا رامبد تا حالا كجا بودي؟![]()
بيشتر توضيح بديد تا همگي آگاه بشن.
سلام عزيزان
اول در مورد نقل قولي که monica جان از من قرار داده اند بايد بگم که هرگونه دخل و تصرف در نقل قول من تحت پيگرد قرار مي گيرد پس اگر نقل قول مي کنيد لطفا کامل نقل کنيد چون خط آخر نوشته هاي من را حذف نموده ايد! :mrgreen:
و اما در مورد تکنولوژي Phreak بايد بگم که اطلاعات زيادي در اين مورد وجود دارند.
تا آنجايي که بتوانم کمکتون مي کنم اما تا اونجايي که قانون ايران به من اجازه ميدهد.
چون نمي خواهم اول جووني بيفتم گوشه زندون![]()
واژه ايي که مي توانيد جستجو کنيد: Phreaking Programs
سايت مخصوص: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طور کلي در مورد استراق سمع بايد بگم که گرفتن فرکانس صوتي کافي است. چنانچه بتوانيد مفاهيم ارتباط و فرکانسي را خوب فرا بگيريد و تحقيقات خود را گسترده تر انجام دهيد مي توانيد کارهاي خارق العاده زير را انجام دهيد:
1. در هنگام اشغالي خطوط تلفن مي توانيد به اينترنت متصل شويد و يا تماس تلفني داشته باشيد. (مخصوص افرادي که پول تلفن نداده اند و تلفن آنها بوق ممتد نمي زند)
2. به راحتي مي توانيد اطلاعات موبايل اشخاصي که در اطرافتان هستند را دريافت نماييد و دريافت مکالمه يکي از اين کارهاست و همچنين دريافت شماره هاي ثبت شده در موبايل اشخاص.
به اين نکته توجه داشته باشيد که اين کارها خطرناک مي باشد زيرا غير قانوني تلقي مي شوند.
و نکته آخر اينکه همه کارهايي که در بالا ذکر شد قابل انجام مي باشد پس لطفا بدون علم و تحقيق نگوييد که نمي شود.
تا آنجايي که امکان داره نامي از من جايي نبريد. (از لحاظ امنيتي)
موفق باشيد :twisted:
rambod جان دلیل حذف خط آخر این بود که من دیگه نمی دونم به چه زبونی باید بگم کسی که می خوام چکش کنم دوستم نیست . به نظرم این یه جور مقابله به مثله :mrgreen:نوشته شده توسط rambod
بابت بقیه ی اطلاعات هم ممنون . فقط لطفا هر چند روز یه بار به اینجا یه سری بزن که اگه مشکلی بود با کمک خودت بر طرف بشه .![]()
من به سایتی که گفتی سر زدم فقط مشکل اینه که اصلا نمی دونم دنبال چی باید بگردم . :shock: :?:
سلام
به دليل مسائل امنيتي و اينکه اينجانب به زندانهاي تاريک و بي روح نيفتم از دادن اطلاعات بيشتر معذورم.
دوستان اميدوارم اين مساله را درک نماييد.
به هر حال اگر سوالي به غير از کارهاي غير قانوني باشد در خدمت شما عزيزان هستم.
چون اين طوري مجبورم کل کار سيستم مخابرات ايران را در خدمت شما بگذارم که اين کار خطرناک مي باشد.
به هر حال موفق باشيد![]()
دوستان من هنوز به كمك نياز دارم . :(
رامبد جان تا يه حدي كمك كردن ولي خب به دليل مساپل امنيتي نشد از كمكشون استفاده كنم . :cry:
پس هنوزم اگه راهي به نظرتون مي رسه ..... :|
سلام monica
دوست عزيز در رابطه با اصرار شما طبق قانون نميشود پيش رفت.
کاري که شما مي خواهيد انجام بدهيد غير قانوني است بنابراين بهتر است پيگيري ننماييد.
رديابي شما براي قانونمندان ايراني بسيار ساده هست.
پس بيشتر از اين نه خودتان را درگير نماييد و نه بچه هاي ديگر را.
يا حق
:lol: :lol: :lol: يكم به خودتون بيايد شما وقتي تا حالا اسم برنامه رو نشنيديد چطور ميخوايد به اين خانم كمك كنيد بحث بيخودي :?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)