خوب متونه مشکل از پاور بوده باشه!!
این دماهایی هم که شما میگی تقریبا برای gpu در حالت idle و full load عادی به نظر میاد....
مکشل هنگ حل شد؟؟
خوب متونه مشکل از پاور بوده باشه!!
این دماهایی هم که شما میگی تقریبا برای gpu در حالت idle و full load عادی به نظر میاد....
مکشل هنگ حل شد؟؟
سلام چرا این بازی لعنتی سیو نمیشه 1 ساعت رفتمالان که میخام دوباره لود کنم میزنه new game
راستی نمیشه کاریش کرد بدونه اینترنت اجرا بشه ؟
شاید کرکت خرابه...
مال من هم اتوسیو داره هم اینترنت نمی خواد، باید اول بازی یه پیغام هشدار بده که نمیوته به سرور Uplay وصل بشه.
اگه اینترنت قط بشه یوزر و پس Uplay میخاد که براش میسازم با اون میره تو بازی
بازیم مال ریلودده کرکش توی فایل iso بود 300 مگ هم حجم داشت
شما کرک و آپدیت رو با هم کپی کردید، یه فایل آپدیت با اون حجم هست اونجا، فکر کنم 240 مگ باشه، بقیه ی فایل ها مربوط میشن به کرک که حدود 50-60 مگ میشن.
نه والا هنوز مشکل هنگ شدن حل نشد
باز هم هنگ میکنه
داداش اپدیت ریخیت رو بازی ؟ مال منم همین طوریه ولی به مدت طولانی بعد از یه هفته این طوری میشه مال من که فکر میکنم از اپدیت باشه نمیدونم منم از چیه ولی اگه اپدیت ریختی از همونه
دوستان من بازیو ریختم کلی رفتم از مراحل بعد از یه هفته اودم میبینم سیوم رو نمیخونه بازی فقط گزینه نیو گیم روشنه تو سایت هی خاجری بزنی همه این مشکل رو دانر نمیدونم از چیه
سیو بازی اینجاست C:\ProgramData\Orbit
سیومم سر جاشه ولی بازی نمیخونش سریع تر کمکم کنید من فکر میکنم از اینه که اپدیت 1.2 رو ریختم کرکش مشکل داشته لطفا کمکم کنید اگه از کرک اپدیت هست لطفا کرک اپدیت 1.2 رو بزارید مرسی
اقا ما دهنمون سرویس شد بازی اجرا نمیشه!!!گرفیک اپدیته و مشکلی نی...نسخه بلک باکس رو گرفتم نصب کردم ولی رو ایکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!!!!!
کممممممممممممکککککککککککک ککک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی عجیبه اپدیت 2.1 رو هم زدم ولی بازم سیو میکنم new game میاد![]()
سلام به دوستان.
من بازی رو روی تنظیمات high خیلی رون اجرا میکردم اما از وقتی پچ رو نصب کردم کمی لگ داره ! علت چیه ؟! چطوری میشه به حالت اولیه برگشت ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)