تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 47 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

موضوع تاپیک تکراری
    قفل شد

اولا میثم همیشه به من لطف داشته و بی معرفتی های منو پای گرفتاری می گذاره ولی حالا سوال من فکر می کنی کدوم کار ما تو فروم اینقدر کارایی داشت که تو فروم های دیگه هم پیاده شده و الان خیلی عادی داره عملی میشه؟ منظورم مثل انتخاب همکار و یا تاپیک فلان

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

موضوع تاپیک تکراری
    قفل شد
    اولا میثم همیشه به من لطف داشته و بی معرفتی های منو پای گرفتاری می گذاره ولی حالا سوال من فکر می کنی کدوم کار ما تو فروم اینقدر کارایی داشت که تو فروم های دیگه هم پیاده شده و الان خیلی عادی داره عملی میشه؟ منظورم مثل انتخاب همکار و یا تاپیک فلان
    وواااااااااااااااااااااای باورم نمیشه مهران اومده دقیقا توی آخرین روز و آخرین ساعت هایی که قرار بود من روی صندلی داغ بشینم، خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحالم
    من به جرات و بدون تعارف میگم که مهران تاثیرگذارترین فرد توی رشد انجمن های P30world بوده
    مهران یکی از بهترین دوستان من در این دنیای مجازی بوده و خیلی خیلی خوشحالم که با مهران آشنا شدم و این افتخار رو داشتم که از نزدیک هم مهران عزیز رو ملاقات کنم.

واقعا شوکه شدم از دیدن مهران اونم اینجا ... مهران واقعا ممنون که اومدی و اینجا پست دادی

اما جواب سوالت، همونطور که خیلی ها میدونن پیش فرض vB به غیر از "ادمین/سوپرمدیر/مدیر" سطح دسترسی دیگه ای نداره
    اولی : اولین بار اینجا بود که سطوح دسترسی های دیگری برای مدیریت انجمن اضافه شد که اولینش "گروه همکاران" بود که تاثیر بسیار زیادی در رشد انجمن ها داشت
    دومی : در هیچ انجمنی درجه "سوپرمدیر" با این دید و روش که در پی سی ورلد استفاده شد، به کار گرفته نشد ... بعد از ما انجمن های زیادی بودند که از این روش برای رتبه ی سوپرمدیر استفاده کردند و مهران به عنوان اولین سوپرمدیر انجمن های پی سی ورلد این دید رو به همه داد
    سومی : ایده ی مهران رو خوب یادمه ... "خوراک دادن به انجمن" هیچ وقت یادم نمیره که این کلمه (خوراک دادن به انجمن) همیشه جزو دیالوگ های تلفنی ما بوده و همیشه در مورد این قضیه مهران پیشتاز بود و این رو در انجمن جا انداخته بود، ایده ای که بعدا در بسیاری از انجمن ها استفاده شد.

خیلی خیلی شوکه شدم و خیلی خیلی خیلی زیاد خوشحالم
    چند پست قبلتر یکی از بچه ها پرسید "آرزو داری کدوم یکی از بچه ها برگرده؟" ... منم جواب دادم MaFia ... اصلا فکر نمیکردم که برآورده بشه و بعد از دو سال لوگین کنی و بیای و اینجا پست ارسال کنی اونم توی آخرین لحظه های صندلی داغ من
    خیلی خیلی خوشحالم
    این بهترین پایانی بود که میتونستم برای این تاپیک تصور کنم، که اصلا فکرش رو هم نمیکردم

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تق تق تق! اجازه هس؟!
    تموم شد یا یه وقت اضافه هم دارین هنوز؟

راستش من دوشنبه یه سوال رو فرستادم واسه مصاحبه صوتی ولی گویا قضیه کنسل شده!
    حالا تا صندلی نشین از دور داره گرمای صندلی داغ رو حس میکنه می پرسم بلکه قسمت شد و جواب دادن

بازخورد اعضای خانوادتون در مورد p30world چیه؟ (بیشتر پدر و مادر)
    اصلا اونقدر اهل فضای مجازی هستن که سری به p30world زده باشن؟
    و اینکه شده تا به حال درباره اینجا باهاشون صحبت کنید؟ خاطره ای بگین ایده ای بگیرید و یا چیزهای دیگه؟

طولانی شد ولی همش یدونه سوال بود

4. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تموم شد یا یه وقت اضافه هم دارین هنوز؟
    سلام /

صندلی نشینی ایشون تموم شده زمانش ، و غیر قابل تمدید هم هست

6. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من مدتی بود که به بخش متفرقه سر نزده بودم و از این صندلی داغ هم خبری نداشتم.
    پست های اول رو نگاه کردم دیدم تاریخ انقضایی تعیین نشده برای پرسیدن سوال هامون از میثم عزیز. به خاطر همین چند تا سوال می پرسم از ایشون چون خیلی فکرم رو مشغول کرده بود.

1) من از فبریه سال 2005 عضو این فروم هستم، یعنی کمتر از یک سال از تولد فروم.
    تو این مدت فروم پستی و بلندی های زیادی به خودش دیده. تغییراتی هم تو این مدت شاهدشون بودیم مثل غیر فعال کردن گذاشتن عکس در امضا و فعال شدن مجدد اون یا گذاشتن لینک و ...
    تو این مدت فروم های متعدد زیادی هم در سطح دهکده جهانی به وجود اومد اما شاید به جرات بشه گفت این فروم همیشه حداقل یه سر و گردن بالاتر از همه بوده.
    اما چیزی که برام سوال شده اینه که به نظر من فروم الان در اوجش نیست. یه زمانی جواب هر سوالی رو نگم 100 درصد اما 95 درصد میشد این جا پیدا کرد یا مشکلات رو حل کرد یا به دیگران مشاوره داد اما الان این جوری نیست.
    الان به غیر از بعضی تاپیک هایی که همیشه پر طرفدار بودند، یه سری تاپیک های دیگه هست که دیگه زیاد مورد مهر قرار نمی گیره. مثلا یه زمانی شما مشاوره می خواستی تو بخش خرید لپ تاپ تو یه روز 10 نفر جواب میدادن بهت و مدل های خوبی معرفی می کردند اما الان نه. حالا می گیم به خاطر وضعیت بازاره.
    مثال دیگه تاپیک مستقیم کردن لینک کاربران.
    زمانی بود که یه روزه درخواستت رسیدگی میشد اما الان یا رسیدگی نمیشه و یا چند روز طول میکشه.
    و مثال های دیگه.
    به نظر شما چرا این جوری شده؟

2) آیا خود شما از قالب جدید انجمن که چند ماهیه داره استفاده میشه راضی هستی؟ به نظر من که شاید یه مقدار زیبا تر شده باشه اما قبلیه بهتر بود.

3) به نظر شما آیا دلیل موفق نبودن 100 درصد سایت P30World به دلیل به روز نبودن کامل و لحظه ای اون در مقایسه با سایت های دیگه نیست ؟

ممنون

8. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید واسه اسپم....

ولی یکی از قشنگترین صندلی داغها بود...مال آقا میثم..

مخصوصا وقتی که جناب مافیا بعد از 2 سال تو اخرین دقایق لوگین شدن و وقتی آقا میثم ایشون رو دیدن احساساتی شدن و خوشحال شدن...واقعا من داشت اشکم د رمی یومد..خیلی لحظه رمانتیکی بود..

من از اول تاپیک همه سوالا و جوابها رو خوندم....وقتی اومدم تو صفحه آخر و اینو دیدم:

موضوع تاپیک تکراری
    قفل شد
    واقعا شوکه شدم و خیلی خوشحال شدم و خلاصه لحظه بسیار زیبایی بود.

دیدار دوباره آقا مهران و آقا میثم.

شرمنده واسه اسپم ولی تو دلم بغض شده بود.باید میگفتم

10. 16 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من مدتی بود که به بخش متفرقه سر نزده بودم و از این صندلی داغ هم خبری نداشتم.
    پست های اول رو نگاه کردم دیدم تاریخ انقضایی تعیین نشده برای پرسیدن سوال هامون از میثم عزیز. به خاطر همین چند تا سوال می پرسم از ایشون چون خیلی فکرم رو مشغول کرده بود.

1) من از فبریه سال 2005 عضو این فروم هستم، یعنی کمتر از یک سال از تولد فروم.
    تو این مدت فروم پستی و بلندی های زیادی به خودش دیده. تغییراتی هم تو این مدت شاهدشون بودیم مثل غیر فعال کردن گذاشتن عکس در امضا و فعال شدن مجدد اون یا گذاشتن لینک و ...
    تو این مدت فروم های متعدد زیادی هم در سطح دهکده جهانی به وجود اومد اما شاید به جرات بشه گفت این فروم همیشه حداقل یه سر و گردن بالاتر از همه بوده.
    اما چیزی که برام سوال شده اینه که به نظر من فروم الان در اوجش نیست. یه زمانی جواب هر سوالی رو نگم 100 درصد اما 95 درصد میشد این جا پیدا کرد یا مشکلات رو حل کرد یا به دیگران مشاوره داد اما الان این جوری نیست.
    الان به غیر از بعضی تاپیک هایی که همیشه پر طرفدار بودند، یه سری تاپیک های دیگه هست که دیگه زیاد مورد مهر قرار نمی گیره. مثلا یه زمانی شما مشاوره می خواستی تو بخش خرید لپ تاپ تو یه روز 10 نفر جواب میدادن بهت و مدل های خوبی معرفی می کردند اما الان نه. حالا می گیم به خاطر وضعیت بازاره.
    مثال دیگه تاپیک مستقیم کردن لینک کاربران.
    زمانی بود که یه روزه درخواستت رسیدگی میشد اما الان یا رسیدگی نمیشه و یا چند روز طول میکشه.
    و مثال های دیگه.
    به نظر شما چرا این جوری شده؟

2) آیا خود شما از قالب جدید انجمن که چند ماهیه داره استفاده میشه راضی هستی؟ به نظر من که شاید یه مقدار زیبا تر شده باشه اما قبلیه بهتر بود.

3) به نظر شما آیا دلیل موفق نبودن 100 درصد سایت P30World به دلیل به روز نبودن کامل و لحظه ای اون در مقایسه با سایت های دیگه نیست ؟

ممنون
    نقل قول از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:

سلام /

صندلی نشینی ایشون تموم شده زمانش ، و غیر قابل تمدید هم هست
    نوشته ی خودم:

دیر رسیدی برادر ولی سوالاتت عالی بود کاشکی زودتر میومدی خودمم مشتاق بودم جواب این سوالو بدونم

ولی یادم نبود که بپرسم

12. 6 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

من به لاگین شدن مافیا بعد از ۲ سال مشکوکم ! چطور به ایشون خبر رسید که میثم جان مهمون صندلی داغند و کاربرا از میثم سراغ مافیا رو میگیرند ؟

14. 2 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من به لاگین شدن مافیا بعد از ۲ سال مشکوکم ! چطور به ایشون خبر رسید که میثم جان مهمون صندلی داغند و کاربرا از میثم سراغ مافیا رو میگیرند ؟
    اینطور که شما نوشتی مشکوکی من الان به خودمم شک کردم که واقعا این منم که دارم با یوزر خودم پست میدم الان آیا ؟!

لوگین کردن یک بحثه ، لوگین نکردن و دورادور سر زدن هم یه بحثه دیگه ؛ چیزی که شاید برای خیلی ها در انجمن اتفاق افتاده باشه .

16. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من فکر کنم این صندلی داغه میثم جان و جوابهایش زمینه سازی بود برای بازگشت مافیا

18. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •