اقا اینو بر le8300 40" میشه استفاده کرد ؟ چطوری باید اپدیت کنیم ؟ و در نهایت چه فایده ای داره ؟
اقا اینو بر le8300 40" میشه استفاده کرد ؟ چطوری باید اپدیت کنیم ؟ و در نهایت چه فایده ای داره ؟
كاربر fsh_rsh شما اين فايل رو امتحان كردي؟چون من اين رو قبلا دانلود كردم ولي تي وي فايل اپديت رو قبول نكرد و نوشت مطابقت نداره.اين تي وي چون مونتاژ ماديران هست فقط فايلهايي كه نمايندگي ها دارند رو قبول ميكنه.واسه منم نمايندگي يكي رو فرستاد برام آپديت كرد.
سلام
درسته منم که فایل رو امتحان کردم گفت که مطابقت نداره. آخرین ورژن آپدیت مادیران چنده؟
من اینو دارم :
101search1222-4
M000105
نمیدونم آخریش هست یا نه
واسه من اینو زده:
102X1112261
M000105
اقا بر قضیه زیر نویس از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد که افت کیفیت نداشته باشه؟؟؟
سلام دوستان من وقتی فیلم سه بعدی یا اچ دی می بینم در بعضی تصاویر متوجه نقاط ریزی میشم مخصوصا وقتی شارپنسو زیاد میکنم این نقاط بیشتر مشخص می شه می خواستم دلیلشو بدونم . ممنون
کیا جان روی تلویزیونت که نمیتونی نرم افزاری نصب کنی . کیفیت زیرنویس برمیگرده به مدل و نوع دستگاه دی وی دی پلیری که داری باهاش فیلم می بینی . اگه از کیفیت زیرنویس دستگاهت راضی نیستی با خدمات پس از فروش دستگاه پخش کننده ای که باهاش فیلم میبینی تماس بگیر و بهشون بگو که فونت زیرنویسش خوب نیست . اونا یه آپدیت جدید ارائه میدن و توی این آپدیت یه فونت خوب برای زیرنویس میذارن که با نصب آپدیت جدید روی دستگاه دی وی دی پلیرت مشکلت حل میشه .
دستگاهی که باهاش فیلم میبینی چیه و چه مدلی هست ؟
Last edited by samira_googleOne; 09-03-2013 at 16:00.
نباید اینطوری باشه .
اگه میتونی با یه دستگاه دیگه فیلم رو پخش کن ببین بازم همینجوری نشون میده ؟
یا اگه نمیتونی دستگاهی تهیه کنی از طریق کابل HDMI لپ تاپت رو به تلویزیون وصل کن و با لپ تاپ یه فیلم اچ دی play کن ببین با اونم همینجوری نشون میده ؟
دوستان عزیز اگر لطف کنید و راجب مدل 60le9400 که در بازاره و اینکه این مدل کدام مدل جهانی شارپ هست توضیحاتی بفرمایید ممنون میشم قیمتش حدود 8800000 تومانه برای یکی از اقوام میخوام و به نسبت کیفیتش و اینچش بسیار با ارزش هست چون واقعا نمیشه تو هیچ برندی همچین سایزی و قیمتی پیدا کرد البته از نزدیک در منزل با 46le8300 آشنا هستم ولی این مدلو هنوز در منزل و سورسهای خانگی تست نکردم و رویویی ازش پیدا نکردم ممنون از دوستان گلم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)