تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 8 از 28 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اگه بخوایم از نظر Contribution این افراد به دنیای فوتبال هم قضیه رو بررسی کنیم فکر کنم شکی نباشه که پپ در سال گذشته دفاع سه نفره رو دوباره تعریف و احیا کرد که خودش به دنیای فوتبال کمک بزرگی بوده کاری که مربی دیگه ای در این سال انجام نداده.
    حالا یک سوالی پیش میاد ، آیا این احیا کردن کمکی به نتیجه گیری نهایی تیم کرد یا نه؟ احیا کردن زمانی موثر واقع میشه که بتونه کمک کنه نه فقط صرفا یک تغییر باشه آیا پپ این دفاع سه نفره رو جلو تیم های قوی مثل رئال یا اتلتیک مادرید تست کرد ؟ هرگز همچین کاری نکرد دفاع سه نفره صرفا برای نتیجه گیری بهتر در مقابل تیم های ضعیف صورت گرفت . چون شرایط در همه تیم ها متوسط حکم میکنه که از دو دفاع مرکزی استفاده بشه به همراه دو دفاع کناری که در کارهای هجومی به وینگر ها کمک کنند و این احتمال گل خوردن رو نسبت به خط دفاع سه نفره کاهش میده و باز هم تیم های متوسط ابتدا برای گل نخوردن وارد زمین میشند !
    در صورتی میتونیم بگیم که گواردیولا کمک بزرگی انجام داده که اوشون یک سیستم طراحی میکردند که روی تمام تیم ها ، مخصوصا متوسط جوابگو باشه نه فقط برای تیم بارسلونا که هافبک هایی در سطح جهانی از همه لحاظ داره ...چون خودتم اشاره کردی دیگه الان کسی از سیستم سه دفاعی استفاده نمیکنه ( البته به جز یوونتوس )

2. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حالا یک سوالی پیش میاد ، آیا این احیا کردن کمکی به نتیجه گیری نهایی تیم کرد یا نه؟ احیا کردن زمانی موثر واقع میشه که بتونه کمک کنه نه فقط صرفا یک تغییر باشه آیا پپ این دفاع سه نفره رو جلو تیم های قوی مثل رئال یا اتلتیک مادرید تست کرد ؟ هرگز همچین کاری نکرد دفاع سه نفره صرفا برای نتیجه گیری بهتر در مقابل تیم های ضعیف صورت گرفت . چون شرایط در همه تیم ها متوسط حکم میکنه که از دو دفاع مرکزی استفاده بشه به همراه دو دفاع کناری که در کارهای هجومی به وینگر ها کمک کنند و این احتمال گل خوردن رو نسبت به خط دفاع سه نفره کاهش میده و باز هم تیم های متوسط ابتدا برای گل نخوردن وارد زمین میشند !
    در صورتی میتونیم بگیم که گواردیولا کمک بزرگی انجام داده که اوشون یک سیستم طراحی میکردند که روی تمام تیم ها ، مخصوصا متوسط جوابگو باشه نه فقط برای تیم بارسلونا که هافبک هایی در سطح جهانی از همه لحاظ داره ...چون خودتم اشاره کردی دیگه الان کسی از سیستم سه دفاعی استفاده نمیکنه ( البته به جز یوونتوس )
    جلوی رئال در سانتیاگو 3-1 با سه دفاع بازی کرد. به علاوه٬ کسی که False 9 رو برای اولین بار به دنیای فوتبال آورد کی بود؟ سال اول دنیا رو فتح کرد؟ الان روی همه تیم های متوسط قابل پیاده سازیه؟ پس بگیم هرکی این رو کشف کرده بره پی کارش کار مهمی نکرده! همین دفاع چهار نفره هم اوایل خیلی موافق نبود. اتفاقا بارسا جلوی آتلتیکو مادرید و چلسی هم با سه دفاع بازی کرد. نباید اثر این کار رو در همین چند ماه دید٬ واضحه پپ تاکتیک جدیدی رو به دنیای فوتبال ارائه کرد و حالا باهاش قهرمان شد یا نشد خیلی مهم نیست٬‌ مهم اینه که به دنیای فوتبال چیز جدیدی اضافه شد که قبلا نبود و این کار بسیار ارزشمندیه. خیلی کم پیش میاد مربی ای در این سال ها همچین چیزی رو به دنیای فوتبال اضافه کنه.

4. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

راستش من تو این تاپیک نظر نداده بودم ، چون منم مثله خیلی های دیگه به عادلانه بودن و صحیح بودن نوع انتخاب ها و سیستم این جایزه نظر مثبتی ندارم...
    یه بار یکی از دوستام بهم گفت این جایزه اسکار فوتبالی هاست که کلی باهاش دعوا کردم ، چون اون نگاه فنی به عملکرد در نقش و وظیفه هر فرد که در اسکار وجود داره حتی درصد کوچکی در این عنوان بالون دی اور وجود نداره...
    همین مورد میشه که سبب میشه بیشتر مهاجمین و بازیکنای هجومی این جایزه رو ببرن! چون هیچکس نسبت به وظیفه و پستی که داره و میزان موفقیتش در انجام وظایفش مورد سنجش قرار نمیگیره ، همینطور میشه که بازیکنان متفاوتی مثه رونالدو و مسی رو با هم مقایسه میکنیم و نه در جای خودشون و وظیفه شون.... همین میشه که دیگه نه عملکرد بی نظیر هوملس ، راموس و لام توی این فصل به چشمون میاد و نه کم نقص بودن یحیی توره و گرت بیل در لیگ جزیره...و نه جوردی البا و پیرلو در یورو
    تنها دل بستیم به جادوی مسی تو تاثیر گذار ترین پستی در کل تاریخ فوتبال که یه بازیکن میتونسته در تیمی داشته باشه ....

مثلا علیرضا جان تعداد پاس گل های بیشتر مسی رو یکی از دلایلی میدونه که مسی باید این عنوان رو ببره...ولی به نظر من این مقایسه ها ایراداتی داره ، پست و وظایفی که مسی در بارسلونا داره کمتر بازیکنی در تاریخ بوده که در این حد همچین وظایفی رو در تیم بر دوش بکشه! ایا مسی با این وظایفی که در بارسا داره و همه مون شاهدش هستیم قابل مقاایسه با کریس رونالدو هست؟؟
    بازیکنی که همه پلن های حمله از اون شروع میشه و بیشتر به اون ختم میشه و همیشه اصلی ترین تارگت هست باید به بازیکنی که در کناره ها بازی میکنه مقایسه شه؟ معلومه که مسی تعداد پاس گل های بیشتر میده تو این حالت... مسی همیشه به خاطر تاکتیک های تیم در موقعیتی قرار میگیره که حتما جز دو حرکت پایانی حمله تیم هست ... یعنی یا یه بازیکن فرار کرده و تو موقعیت تک به تک و مسی پاس تو عمق رو میده و تمام! یا مسی با یه بازیکن دیگه همزمان توی عمق فرار کردن که در این حالت یه ضربه نهایی رو خودش میزنه یا پاس میده به اون بازیکن دیگه که باز هم تمام!! پس دو راه بیشتر نداره یا پاس گل بده یا گل بزنه ، واقعا جایی دیگه واسه خراب کردن موقعیت وجود نداره و همینه که بارسا رو موفق کرده.......یه جایی خوندم که تعداد توپ هایی که مسی هم توی بارسا لو میده نسبتا بیشتره از بقیه بازیکنای تیم که این مورد هم تاکید به موضوع بالایی داره که من گفتم یا مسی میرسه به اون دو حالت بالا یا تو از دست بارسا رفته !! این نقش بزرگ مسی تو بارسا رو نشون میده.....دیگه تک پلن بارسا واسه همه فوتبال دوستان معلومه و توضیح بیشتر از این رو نمیدم ......

از اون رئالی ها هم نیستم که با بارسا خصومتی داشته باشم یا حتی متنفر باشم از این تیم و برعکس از فوتبالشون هم لذت میبرم ، اتفاقا من طرفدار ارژانتین هم هستم ولی در همین مدتی که دوستان میگن مسی در تیم ملی هم خوب بوده حتی 20 درصد مسیی که در بارسا هست رو در تیم ملی ارژانتین ندیدم چون اونجا آرژانتینه ونه بارسا!چون دیگه تو اونجا بازیکنی شبه مسی (منظورم سبک بازی هست و دقیقا اینیستا ، ژاوی ، پدرو) در ارژانتین نداریم و مجبوره که خودش عقب تر باشه بلکه بتونه مهاجمان غیر نوینی (عجب کلمه ای نمیخواستم بگم کلاسیک چون نیستن) مثه هیگواین ، میلیتو ، اگوئرو و توز رو ساپورت کنه

من هنوز هم نظرم رو انتخاب رونالدو در فصل پیش هست ، نمایش مطلوبش در یورو و فصل قبل لالیگا و قهرمانی تیمش هم در لیگ هست که البته مورد اخر رو بیشترین سهم رو به سرمربیش یه مورینیو میدم واقعا فصل پیش لالیگا رو رئال به خاطر مورینیو برد!

ولی عجیب ترین موضوع هم برام کاندید شدن پپ هست!!! چجوری میشه خدمتی که پراندلی به ایتالیا کرد یا افتخار تکرار نشدنی که دی متئو برای چلسی اورد یا کاری که کلوپ در دورتمند کرد رو نادیده بگیریم و مربی که مدت زیادی رو از سال بدون تیم بوده و افتخار تیمی مهمی رو هم واسه تیمش نیاورده جز برترین های سال دونست

6. 12 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

جلوی رئال در سانتیاگو 3-1 با سه دفاع بازی کرد. به علاوه٬ کسی که False 9 رو برای اولین بار به دنیای فوتبال آورد کی بود؟ سال اول دنیا رو فتح کرد؟ الان روی همه تیم های متوسط قابل پیاده سازیه؟
    کدوم بازی ؟ درسته ، ولی دفاع سه نفره خیلی وقت پیش هم اجرا مید که با روی کار اومدن دفاع ها چهار نفره و تاکتیک های جدید نا کارآمد شد در واقع گواردیولا چیز جدیدی ارائه نداد فقط یک چیز قدیمی رو با کمی تغییر به واسطه مهره های قوی ای که داشت به اجرا در آورد ولی اگه نگاه کنیم میبینیم که حتی تو تک بازی هم زیاد موفق نبوده...
    اتفاقا بارسا جلوی آتلتیکو مادرید و چلسی هم با سه دفاع بازی کرد
    من یک اصلاح کنم اتلتیک منظور بیبائو بود تو فینال جام حذفی ( با مادرید قاطی کردم) جلوی بیلبائو 4-3-3 بازی کرد :
    Barcelona starting lineup vs Bilbao Copa del Rey 2012:- Pinto, Montoya, Pique, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis Sanchez, Messi
    مقابل چلسی تو باز رفت باز هم همون 4-3-3 بازی کرد بازی برگشت هم 3-4-3 بازی کرده و خوب طبیعیه چون چلسی برای دفاع کردن میومد و قصد انجام کارهای تهاجمی نداشت که نبود دفاع کنار برای تیم مشکل ساز بشه ولی در نهایت دیدیم که شد ، گل اول رامیرس تو کمپ نو دقیقا عاملش غیبت دفاع های کناری و نبود تراکم جلوی باکس بود

8. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اگر بخوام با منطق فیفا انتخاب کنم احتمالا مسی برنده کارزاره.اما منطق عقل ضعیفم میگه حق اینیستاست این عنوان.
    برای همین توی این نظرسنجی به اینیستا رای داردم.

10. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

از بین این 3 تا که اینیستا .
    گرچه به نظرم در کل حق کاسیاس بود که امسال بهترین بشه.
    به نظر من اصلا مسی و رونالدو نباید جزو 3 تا باشن . این دو تا واسه تیم ملی هاشون چیکار کردن !؟
    مسی که اصلا امسال نه لیگ رو برد نه لیگ قهرمانان.
    من هنوزم نمی فهمم اینا مثلا بهترین بازیکن 2012 رو انتخاب می کنن یا بهترین بازیکن تا 2012 .
    اگه "تا" داره که مسی و رونالدو هستن چون چند ساله که بهترینن ولی اگه "تا" نداره که پس مسی و رونالدو اینجا چی می خوان ؟

12. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

چرا بازیکنی که حتی از نظر کاپیتان تیمش بهترین نیست را با مسی مقایسه کنیم!
    همیشه مقایسه دو برند به نفع برند ضعیف است تا خود را مطرح کند.
    به نظر شما آیا بهترین دونده دنیا می تواند بهترین بازیکن جهان شود. درست است,یکی از فاکتورهای یک فوتبالیست می تواند سرعت باشد,اما دلیلی بر بهترین بازیکن جهان ندارد,مسی بارها نشان داده است که حمل توپ او از میانه میدان تا محوطه حریف را به راحتی انجام می دهد
    اما ژاویستا، دو هافبک که فراتر از کلاس جهانی بازی می کنند.بارها همه به این موضوع اذعان کردند که ژاوی مستحق گرفتن یک توپ طلاست,اما متاسفانه فعلا بخت با آنها یار نبوده چون در زمانی بازی میکنن چون فردی بنام مسی وجود داره.
    حتی لارسن او را به عنوان بهترین بازیکن جهان در سال ۲۰۱۲ می داند
    نباید این را فراموش کرد که آندرس از قدرت دریبل زنی بالایی بهره می برد.یکی از آخرین حرکت های انفجاری و به یاد ماندنی اینیستا در دور رفت سوپر کاپ بود که با یک حرکت دیدنی و پاسش به ژاوی,کار را تمام کرد.
    او برنده جایزه یوفا(بهترین بازیکن اروپا ۲۰۱۲) شد تا مزد بازی فوق العاده اش در یورو ۲۰۱۲ را گرفته باشد.
    مصاحبه های زیاد افراد فوتبالی و بازیکنان حریف را می خوانیم متوجه صلاحیت توپ طلا رو می شویم

موفق باشید...

14. 4 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

چرا بازیکنی که حتی از نظر کاپیتان تیمش بهترین نیست را با مسی مقایسه کنیم!
    چون کاپیتان تیمش هم میتونه نظر خودش رو داشته باشه... مثله میلیون ها نفری که تو تموم دنیا که نظر های متفاوتی دارند ......، یعنی چون کاپیتان تیمشه حتما باید نظرش اینچنین باشه و اونو تایید کنه؟ چه من چه شما و هر فرد دیگری بهترین خودش رو در نظر داره ...

کاسیاس عزیز هم اگر میاد میگه راموس از نظر من بهترینه دلایل خودش رو داره و قسمتیش هم برمیگرده به پست قبلیم که میخواد از نظر عملکردی در هر پست و نسبت به وظایفشون بسنجه افراد رو ... از طرفی کاسیاس میخواد با این کار ارزش های راموس رو به دیگران نشون بده تا این دوره ای که همه از هافبک های فوق العاده اسپانیا حرف میزنن مدافعینی اینچنینی نادیده گرفته نشد همونطور که بارها خود دروازه بان ها نادیده گرفته شدند

16. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ونگر : مسی شایسته کسب توپ طلاست

سرمربی آرسنال براین باور است که فوروارد آرژانتینی باید یک بار دیگر توپ طلای دنیای فوتبال را مال خود کند و او را برتر از اینیستا و رونالدو می داند

سایت گل- آرسن ونگر سرمربی فرانسوی آرسنال بر این باور است که لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا شایسته کسب توپ طلاست، آن هم به خاطر رکورد خیره کننده گلزنی اش در طول سال جاری.

مربی توپچی ها معتقد است که لیونل مسی شایستگی بیشتری در مقایسه با کریستیانو رونالدو و آندرس اینیستا دارد تا به چهارمین توپ طلای متوالی اش برسد. ونگر براین باور است که 76 گلی که مسی در طول این فصل به ثمر رسانده باعث شده تا او بیش از هر فرد دیگری شایستگی کسب این جایزه را داشته باشد.

محتوای مخفی: ادامه 
    ونگر در صحبت هایی به وب سایت رسمی آرسنال گفت:« خیلی سخت است ولی با درنظر داشتن کلاس بازی، مسی باید این جایزه را مال خود کند. او در طول یک سال 76 گل زده. این از نظر من آماری خیره کننده است. بنابراین باید برای این آمار استثنایی جایزه ای خیره کننده نیز بگیرد. رونالدو همیشه در جمع بهترین ها بوده و او هم شایستگی کسب توپ طلا را دارد. او در لالیگا با رئال به قهرمانی رسیده. اینیستا هم با تیم ملی کشورش قهرمان یورو شده، پس می توان به او هم جایزه داد.»

ونگر ادامه داد:« من طرفدار این جور حرفها نیستم. اگر می خواهید که فقط بنا به کلاس کاری قضاوت کنید، باید جایزه را به مسی داد. اگر بخواهید برپایه موفقیت های کسب شده در طول سال جایزه را اهدا کنید، باید رونالدو و یا شاید هم اینیستا را برگزینید.»

از سال 2010، مسئولان فیفا و مجله فرانسه فوتبال تصمیم گرفتند تا دو جایزه ای که هر ساله به بهترین بازیکن دنیا اهدا می کردند را در هم آمیخته و توپ طلای فیفا را با این عنوان به برترین بازیکن سال دنیا اهدا کنند. در سه سال اخیر مسی این جایزه را مال خود کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Outrageous Messi deserves Ballon d'Or, says Wenger

منوتی: مسی از مریخ آمده است

سرمربی سابق آرژانتین و بارسلونا مسی را یک مریخی دانست

به گزارش خبرگزاری فارس، چزاره لوئیس منوتی در خصوص هم‌وطن خود در بارسلونا گفت: لیونل مسی از مریخ آمده است. موفقیت‌هایی که او کسب کرده باورنکردنی است. وقتی او در اوج آمادگی است فهم کارهایی که انجام می‌دهد غیرممکن است. هرگز ندیده‌ام او بد بازی کند.

وی در خصوص جایزه توپ طلا اظهار داشت: هیچ تردیدی برای اینکه چه کسی بهترین بازیکن دنیا است ندارم. اگر اینیستا این جایزه را ببرد، او هم شایستگی آن را دارد؛ اما از نظر من مسی بهترین است.

محتوای مخفی: ادامه 
    منوتی ادامه داد: فاصله بین مسی و کریستیانو بسیار زیاد است. اینیستا بیشتر به کار تیمی می‌پردازد اما نمی‌دانم مسی چطور توانسته این قدر گل بزند. بازی او جذاب است.

وی خاطرنشان کرد: کریستیانو رونالدو استعداد فوق‌العاده‌ای دارد اما او بازیکنی است که انفرادی کار می‌کند تا مسابقه را ببرد.

سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین همچنین در خصوص نیمار و انتقال احتمالی وی در آینده به بارسا گفت: اگر نیمار بفهمد بازیکنان بارسا چگونه کار می‌کنند، می‌تواند بازیکن بزرگی شود و اگر نفهمد نخواهد توانست در این تیم به میدان برود.

Martian Messi will win the Ballon d'Or, believes Menotti

18. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ارزش نیمار برای توپ طلا بیشتر از اینسیتا است

مدیر اجرای برنامه های نیمار ستاره حاضر در فوتبال برزیل گفت: ارزش نیمار برای کسب توپ طلا بیشتر از اینیستا است.

به گزارش خبرنگارورزشي باشگاه خبرنگاران و به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز مدیر اجرایی برنامه های نیمار ستاره حاضر در فوتبال برزیل گفت: واقعیتی انکار ناپذیر وجود دارد و آن این است که نیمار خیلی بهتر و قویتر از آندره اینیستا است و از شایستگی بیشتری برای کسب توپ طلا برخودار است.

برای من کاملا توجیه شده است که کریس رونالدو لیونول مسی جواز حضور برای کسب توپ طلا را در فینال این رقابت بدست آوردند اما در مورد اینستیا نمی توان چنین چیزی را برشمرد.

بلاتر: نیمار اگر می‌خواهد توپ طلا بگیرد باید به اروپا برود

رییس فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) گفت اگر نیمار می‌خواهد در جمع بزرگان فوتبال دنیا باشد باید به اروپا بیاید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رییس 76 ساله فیفا که اکنون در برزیل به سر می‌برد درباره شانس نیمار برای تصاحب توپ طلای جهان گفت: پدیده برزیلی سانتوز این شانس را دارد تا در آینده در بین نفرات برتر فیفا برای کسب عنوان مرد سال باشد اما او قبل از آن باید برای ادامه فوتبالش به اروپا رود.

اگرچه نیمار بازیکن فوق‌العاده‌ای است اما برای بازیکنی که در اروپا بازی نمی‌کند، سخت است تا عنوان برترین فوتبالیست جهان را کسب کند.

بلاتر درباره فوتسال برزیل گفت: سطح فوتبال برزیل بالاست اما اکنون فوتبال اروپا خودش را از بقیه جدا کرده است.

همچنین رونالدو اسطوره برزیل نیز با رییس فیفا هم‌عقیده است و ضمن تمجید از نیمار به خاطر حضور در لیست اولیه فیفا گفت: نیمار اگر می‌خواهد برترین بازیکن جهان شود دو راه دارد، یا به اروپا رود یا با برزیل. با این حال اگر نیمار در جام جهانی 2014 بدرخشد می‌تواند مدعی حضور در جمع مدعیان باشد. من به او توصیه کردم که به اروپا برود.

نیمار 20 ساله در 27 بازی ملی برای برزیل 17 گل زده است.

20. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •