تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 121

نام تاپيک: سریال دزد و پلیس

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

خونه 40 متری،5 خوابه،3 سرویس بهداشتی،6 پله میخوره به زیر زمین،تازه 7 متر تراس هم داره
    چه شود

عالیه این سریال.فوق العاده قشنگ شده.دیشب به قدری خندیدم که شکمم درد گرفت

2. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

کارلوس کیروش میگه بازیکنای مصدوم....
    بستن کمربند ایمنی برای سرنشینان کناری....
    خیلی باحال بود...
    اون تیکه قاشق داریشم من ترکیدم از خنده یاده پسر عمه زا تو این کلاقرمزی آخری اوفتادم...

4. 4 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

امیدوارم اخرشو به گند نکشند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جمعه هفته آینده اول محرم هست پس این سریال رو تا شب پنج شنبه هفته آینده بیشتر نمی تونن پخش کنن پس احتمال اینکه آخرشو سمبل کنن بره زیاده.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

جمعه هفته آینده اول محرم هست پس این سریال رو تا شب پنج شنبه هفته آینده بیشتر نمی تونن پخش کنن پس احتمال اینکه آخرشو سمبل کنن بره زیاده.
    این سریال 26 قسمته و من به شخصه بعید می دونم بیشتر از پنج یا شش قسمت دیگه داشته باشه.چون تقریباً بیشتر گره های داستانی باز شده و نباید هم زیاد باقی مونده باشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

معلومه که دلیل بر ضعیف بودنش نیست. این یه جورایی اثر انگشت فیلم های ایرانی.
    از این اثر انگشت ها تو سینمای هالیود هم زیاده.
    دوست من اثر انگشت بیشتر بعنوان نشانه کوچکی بکار میرود که گاهی صاحب اثر با آن اثرش را برچسب میزند و امضا میکند...یا تاثیری که درون یک اثر از جایی-چیزی-... باقی مانده...این که شما میگویید که بسیاری از داستانهای یک سینما با یک داستان پیش میروند و یابه یک پایان ختم میشوند کلیشه نام دارد..که البته کلیشه لزومن بد نیست گرچه اغلب مذموم است(بعلت عدم وجود عنصرغافلگیری-نگفتن حرفهای تازه-ساده انگاری-روایت تکراری-و...)...البته پرداخت وتم هم در از بین بردن طعم کلیشه بسیار مهم است.(که در این قصه شاهدیم)
    سینمای هالیوود هم متر و معیاری نیست که اگر بر فرض چیزی در آن زیاد رخ میدهد، خوب یا بد باشد..در هر جا چنین باشد زیاد جالب نیست...

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

دوست من اثر انگشت بیشتر بعنوان نشانه کوچکی بکار میرود که گاهی صاحب اثر با آن اثرش را برچسب میزند و امضا میکند...یا تاثیری که درون یک اثر از جایی-چیزی-... باقی مانده...این که شما میگویید که بسیاری از داستانهای یک سینما با یک داستان پیش میروند و یابه یک پایان ختم میشوند کلیشه نام دارد..که البته کلیشه لزومن بد نیست گرچه اغلب مذموم است(بعلت عدم وجود عنصرغافلگیری-نگفتن حرفهای تازه-ساده انگاری-روایت تکراری-و...)...البته پرداخت وتم هم در از بین بردن طعم کلیشه بسیار مهم است.(که در این قصه شاهدیم)
    سینمای هالیوود هم متر و معیاری نیست که اگر بر فرض چیزی در آن زیاد رخ میدهد، خوب یا بد باشد..در هر جا چنین باشد زیاد جالب نیست...
    منظورم این بود که فقط تو فیلم های ایرانی می بینیم. منظورم هم کلیشه نیست چون اصلا داستان و پایان و این چیزا منظورم نبود.
    لازم ببود کلمات پستم رو ریشه یابی بکنید.
    مثلا تو هالیوود قهرمان داستان در 90 درصد مواقع سفید پوست که رنگین پوستان رو نجات میده یا پلیس سیاه پوستی که میمیره و رفیق سفید پوستش انتقامش رو میگیره. شاید یه جورایی کلیشه باشه.
    هالیوود رو مثال زدم چون اکثرا بهترین سینمای دنیا می دوننش. و غالبا الگوی بقیه است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از دید من کلمات و واکاوی اونها و در زمان نیاز ریشه یابی معناییشون حق طبیعی و متعلق به همه ما هستند و نه شخص و پست و مطلب خاصی ، و همه حق داریم در جستجوی معنای اونها باشیم...و من اگر این کار رو نکنم از کجا منظور شما رو بفهمم؟

بهرحال
    مثالتون یک طرح داستانیه ولی از طرفی میگید در مطلب قبلیتون که این مثال در راستای اون ارائه شده:- اصلا داستان و پایان و این چیزا منظورم نبود.
    مثال مطرح شده: -مثلا تو هالیوودقهرمان داستان در 90 درصد مواقع سفید پوست که رنگین پوستان رو نجات میده یا پلیس سیاه پوستی که میمیره و رفیق سفید پوستش انتقامش رو میگیره.

بطور قطع میتونه شامل قواعد کلیشه باشه، میتوان از نگاهی کلیشه رو ضعف ندونست و حتی ازش لذت برد .ولی نه با استفاده از معنای متفاوت کلمه ای دیگر که اکثر اوقات با بار مثبت بکار میره، یعنی با جابجایی دو کلمه ((اثر انگشت)) و ((کلیشه)) در اینجا یک سوتعبیر و قلب واقع میشه،
    سوالی که برای مخاطب این نگاه پیش میاد: اگر ازدواج در انتهای فیلمی به عنوان بخشی از داستان نیست و تکرّرش در داستانهای متعددی درسینمای کشورهای مثل هند و ایران کلیشه محسوب نمیشه، پس معنای کلیشه و داستان چیه و نسبتشون با اثر انگشت در کجاست؟ و
    آیا هر دو کلمه کلیشه و اثر انگشت معنی یکسان دارند؟ اگر نه تفاوتشون چیست؟

اهمیت طرح این سوال در اینجاست که شما معتقدید که اثر با پایان تکراری ضعیف نیست چون اثر انگشت سینمای مشخصی است، من معتقدم میتونه ضعیف تلقی بشه چون از قواعد کلیشه که برای کم دردسری کار داستان نویس و هنرمند بکار میره تبعیت کرده...اینجاستکه نیاز به ریشه یابی معنایی کلمات و در درجه بعدی اختصاص اهمیت به اونها ضروری میشه.

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بابا این آبجی امیر چی میگه همش اعصاب خورد میکنه ! اصلا نمیدونم این نویسنده واسه چی با این دیالوگش با اعصاب بیننده بازی میکنه
    دوست داشتم اونجا بودم تیکه پارش میکردم ، میذاشتمش تو قبر، قبرش رو هم با تراکتور شخم میزدم ، چقدر لجوجه این خواهرش

12. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نمردیمو جدی شدن داود رو هم دیدیم

بیچاره اشک از چشمش در امده بود بخاطر رفیقش

بابا این آبجی امیر چی میگه همش اعصاب خورد میکنه ! اصلا نمیدونم این نویسنده واسه چی با این دیالوگش با اعصاب بیننده بازی میکنه
    دوست داشتم اونجا بودم تیکه پارش میکردم ، میذاشتمش تو قبر، قبرش رو هم با تراکتور شخم میزدم ، چقدر لجوجه این خواهرش
    بیچاره خبر نداشته که این معموریتش هست خواهرش فکر میکرد داره دروغ میگه

ولی خودمم این قسمتش لجم گرفته بود از این خواهر امیر

ولی در کل قشنگ بازی میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •