از اين نرم افزارهاي آپديت استفاده كردم ولي براي network رو نميتونه دانلود كنه fail ميده
از اين نرم افزارهاي آپديت استفاده كردم ولي براي network رو نميتونه دانلود كنه fail ميده
دوستان راه اندازهای لب تاب Samsung NP300E5X-T02AE رو از کجا دانلود کنم ؟
دوستان این نرم افزار slim drivers کامله برای لپ تاپ های سری3 سامسونگ بدون سی دی خودش نمیشه کاری کرد چون تو سایتش که نسخه ایرانه پیدا نکردم شما دوست عزیز از همین نرم افزار استفاده کن
Slim Drivers
dustani ke driver joda baraye laptopeshun mikhan faghat to ghesmate search site sazandashun model ro benevisan
سلام برنامهslimdrivers رو از کجا دانلود کنم.
سلام.من ویندوز 7 رو نصب میکنم قبل اینکه درایور هام رو نصب کنم خوب بالا میاد اما بهد اینکه نصب میکنم رو صفحه قبل از نشون دادن پسورد سیاه میشه و 1 دقیقه طول میکشه تا صفحه بیاد آپدیت هم میکنم درست نمیشه.البته قبلا این مشکل رو نداشتم
msi ge620-8gigram
سلام من دو هفته پیش نوت بو ت یوک رو گرفتم ولی درایور وایراس آن یکدفعه قطع میشه و اصلا میپره و نمیتونم از طریق وایر لس وصل بشم
ویندوزم 7 home premium 64 هستش و وایمکس ایرانسل دارم
درایور ها از سایت خودش هم گرفتم و هم با نرم افرار driver genius آپدیت کردم ولی بازم مشکلم حل نشد درخواست کمک دارم
intel centerino n 2230 کارت وایراس من هستش
با سلام
یه لپ لپ تاب toshiba satellite رو تازه خریدم .اما هر کاری میکنم نمی تونم دی وی دی ویندوز رو روش بوت کنم.تنظیمات بایوس رو تغییر دادم و first boot رو روی رایتر گذاشتم اما ویندوز بوت نمیشه.کلید f12 رو زدم و بوت سیدی رو انتخاب کردم باز هم جواب نداد.در حال حاضر روی لپ تاب ویندوز 8 نصبه و از طریق ویندوز هم خواستم نصب کنم باز هم با ارور مواجه شدم.دی وی دی رایتر هم سالمه .مهندسین عزیز لطف کنید من رو راهنمایی کنید.با تشکر![]()
سلام این برنامه رو از کجا دانلود کنمم
Dell Webcam Central 2.01.18
با یه دی وی دی دیگه امتحان کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)