دقیقا
راستی این گوشی نقطه ضعف هم داره؟
بنظرتون این بهتره یا ریزر ای؟شنیدم دوربینش زیاد جالب نیس
چرا تو پنج سان سپایدر اینقد ضعیف عمل کرده؟سان سپایدر دقیقا نشون دهنده چیه؟
دقیقا
راستی این گوشی نقطه ضعف هم داره؟
بنظرتون این بهتره یا ریزر ای؟شنیدم دوربینش زیاد جالب نیس
چرا تو پنج سان سپایدر اینقد ضعیف عمل کرده؟سان سپایدر دقیقا نشون دهنده چیه؟
نگوووووووووووووووووووووو
یعنی قیدشو بزنم و برم طرف اکسپریا وی؟
ابعادش برام ایده اله![]()
هیچ وسیله ای بدون ضعف نیست . اما باید ببینی معایب و محاسنش کدوم بیشتره .
ریزر اچ دی از نظر وضوح و کیفیت صفحه بهتره .
ریزر آی و ام از نظر ابعاد و جمع و جور بودن . البته ال سی دی شون هم کیفیت خیلی خوبی داره . اما در حد ریزر اچ دی نیست .
باطری هر سه گوشی خیلی تعریف شده ازشون .
دوربین هم خوب هست . و در حد گوشیهای دیگه بازار هستن . به شایعات توجه نکنید . من دوست خودم آتریکس اچ دی داره عکسهاش رو دیدم خداییش حال کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fire159; 10-10-2012 at 22:17.
به صورت مسخره ای عرضه و وارد میشه!:|
میشه از طرف ترکیه خرید! ولی اونجام نیست آخه! یعنی موتو اشک در میاره تا تولید کنه! چه برسه عرضه
ترکیه زیاد بازار نداره . دوبی و امارات سریعتر میرسه . خرید از سایتها به نظر من بهترین روشه . اگر کارت اعتباری داشتیم که از ebay خرید کنیم خیلی خوب میشد .
امارات اواخر شهریور که بودم ریزر مکس خیلی زیاد بود ، ولی از اچ دی ها خبری نبود. کلا ریزر مکس خیلی سر و صدا داشت تو دبی. کلی تبلیغ و غیره ، و اینکه توی تقریبا تمام مغازه ها هم بود. تنها گوشی موتو ــی بود که اونجا زیاد دیدم !
خوب ریزر مکس یکی از بهترین گوشی های موتورولا بوده که فروش خیلی خوبی هم داره و تبلیغات زیادی هم روش شد که با اون باطری خفن هر چی تبلیغ کنه کمه .
ریزر اچ دی هم تازه تو کانادا عرضه شده و تو آمریکا هم همین روزا عرضه میشه . استرالیا هم فکر کنم شروع کرده .
ایشالا سری بعدی که میری دوبی پارسا جان ریزر های اچ دی و ام و آی هم اومدن و میتونی همه رو ببینی و یکیو بخری . (-:
=))))
هادی... یعنی به زورم باشه میکنی تو پاچه بچه ها این موتو رو! ن =)))
پ.ن: البته پاچه که گفتم نه از این نظر که موتو بده!؛)
18 اکتبر یعنی یک هفته دیگه ریزر اچ دی و اچ دی مکس در وریزون آمریکا عرضه میشن . امیدوارم زودتر وارد بازار جهانی هم بشن .
.
کاش یکی از هم یه اچ دیشو بکنه تو پاچه ما ((-:
عرضه موتورولا Droid RAZR HD توسط Verizon به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، اپراتور Verizon Wireless اعلام كرد كه موتورولا Droid RAZR HD و RAZR MAXX HD duo را 18 اكتبر در فروشگاه های خود به فروش می رساند. قیمت موتورولا Droid RAZR HD حدود 199.99 دلار تعیین شده است درحالی كه RAZR MAXX HD با باتری 3300mAh و قیمت 299.99 دلار به فروش می رسد.
تفاوتی بین ویژگی های این دو گوشی هوشمند وجود ندارد و تنها تفاوت در توان باتری و حافظه داخلی است. از ویژگی های مشترك این گوشی های موتورولا می توان به پردازنده دو هسته ای Qualcomm Snapdragon S4 Silicon ، صفحه نمایش 4.7 اینچ HD ، دوربین 8 مگاپیكسل و آندروید 4.0 (Ice Cream Sandwich) اشاره كرد. این گوشی ها تا پیش از پایان سال به نسخه Jelly Bean ارتقاء می یابند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)